Παιδιά πείτε τις γνώμες σας και πώς γίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Τι να πω; Επιλογή του καθενός τι θα κάνει στην ζωή του.. Θες να κάτσεις μπροστά από τον υπολογιστή και να μιλάς τελείως απρόσωπα σε κάποιον; Κάντο εγώ δεν θα το κανα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Σοβαρευτείτε λίγο, get a real life έξω απ' το pc

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σοβαρευτείτε λίγο, get a real life έξω απ' το pc![]()

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Την τωρινή μου κοπέλα τη γνώρισα εντελώς τυχαία μέσω ίντερνετ, μετά ανακαλύψαμε ότι συμμετείχαμε και οι δύο στο ischool πριν 4-5 χρόνια, είχαμε συζητήσει κιόλας. Είχαμε συμμετάσχει και σε ένα μαθητικό συνέδριο. Είχαμε δηλαδή μιλήσει και ειδωθεί πριν την ιντερνετική γνωριμία μας, οπότε δεν ξέρω αν θεωρείται τέτοια ή όχι. Ήμουν και τυχερός βέβαια, γιατί μένει και κοντά.
Αν ήταν όμως να γνωριζόμαστε μόνο μέσω ίντερνετ, όχι, αυτό δεν το θεωρώ σχέση. Μπορεί να περνάμε πιο πολύ χρόνο μαζί στο ίντερνετ παρά έξω (τις εργάσιμες εποχές), αλλά αυτό γίνεται λόγω ασυμβατότητας προγραμμάτων και πίεσης χρόνου.
Guest 292010
Επισκέπτης

Αργότερα μειώνονται νομίζω εγώ.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Βέβαια, αυτό όσον αφορά στο φλερτ.
Σχετικά με τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου, έχω να πως πως είναι απλώς ένα φυσικό επακόλουθο του τεχνοκρατικού πολιτισμού - τίποτα το ανησυχητικό.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Αν ξεκινήσει από δω και μετά μετουσιωθεί σε κάτι άλλο, μέσα από επαφή έξω πια, τότε ναι, χαλαρά, τα πάντα παίζουν. Αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση αυτή η αλλαγή, αυτή η προσθήκη, όχι αναβάθμιση. Speaking of which, μην πορώνεστε πολύ οι κουλτουριάρηδες με την, ΩΩ, αυθεντικότητα και την υπέρτατη γαμάτη φύση των σχέσεων έξω απ' το internet. Καλή η φάση του περασμένου αιώνα αλλά δείτε και λίγο γύρω μετά, πώς τρέχουν τώρα τα πράγματα και το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που 'χεις σήμερα. Όλα συμπληρωματικά είναι, κι όλα αλλάζουν. Ούτε το internet να σταθεί μόνο του μπορεί σχετικά με την αλληλεπίδρασή σου μ' άλλους, αλλά ούτε και το έξω πλέον -- στη δική μου ζωή τουλάχιστον, τώρα που έχω πρακτικά μεγαλώσει με εικόνες μιας παγκοσμιότητας στο κεφάλι μου. Το καθημερινό απλά δε θα μου 'φτανε τη στιγμή που ξέρω ότι υπάρχουν τόσο μεγαλύτερα πράγματα έξω και τρόπος να τα ζήσω από τώρα μέχρι να τα δω κι από πρώτο χέρι.
Ξανά, το ένα στέκεται μαζί με τ' άλλο, μην τα συγκρίνετε, μην υποβαθμίζετε κανένα.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

αν δεν τον δεις τον άλλον,αν δεν του πιάσεις το χέρι να του πεις πως τον αγαπάς,
τι σκατά σχέση είναι;
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

εγώ προσωπικά τη θεωρώ άκρως ψεύτικη,αδύναμη,αβάσιμη και μόδα...του γυμνασίου...αν ο άνθρωπός σου δεν είναι εκεί να σε κοιτάει στα μάτια και να αποδεικνύει έμπρακτα με τις πράξεις το πόσο μετράς γι'αυτόν στην πραγματική ζωή όμως,τέλος...χάνεται όλη η ουσία..
Δυστυχώς,έχεις δίκιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstas211t
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αίτνα
Νεοφερμένο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς,έχεις δίκιο...
Δε νομίζω. Ιδανικό "νυφοπάζαρο".
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Δε νομίζω. Ιδανικό "νυφοπάζαρο".
Όχι πάντα...κι αν σε προσεγγίσει ο άλλος πρώτος;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μεσω διαδικτύου ο άλλος/η άλλη μπορεί να πεί ο,τιδήποτε, χωρις απαραίτητα να τα εννοεί.. Όμως είμαι υπερ του να αναπτυχθεί μια φιλική σχέση, να συναντηθούν ως φίλοι , να έχουν συχνή επαφή και τότε αν είναι να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση..
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Όχι πάντα...κι αν σε προσεγγίσει ο άλλος πρώτος;
Ντα/ Νιετ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.