Πριν καποιους μηνες,ειχε τυχει να γνωρισω ενα παιδι μεσω internet. Συμμετειχαμε και οι δυο σε ενα φορουμ,μετα ανταλλαξαμε fb και αρχισαμε να μιλαμε. Μετα απο μια εβδομαδα αλλαξαμε και τηλεφωνα και μιλαγαμε και απο εκει. Βεβαια δεν εφτανε αυτο,επρεπε να γνωριστουμε και απο κοντα. Ετσι μια μερα(Παρασκευη ηταν..)πηγαμε σινεμα και για καφε. Τα φτιαξαμε. Την δευτερη εβδομαδα σχεσης,αρχισε ολα αυτα τα γλυκολογα μεχρι που εφτασε στο "Σ'αγαπω". Επειδη ειμαι ατομο που δεν του αρεσουν πολυ αυτα τα "μελο" και επειδη δεν μπορω να πω στον αλλον οτι το αν αγαπω ενω στην πραγματικοτητα δεν το νιωθω,του ειπα να χωρισουμε και του εξηγησα και το λογο φυσικα. Τοτε αρχισε να λεει πως αν τον παρατησω θα αυτοκτονησει και αλλα τετοια τα οποια τα βρηκα τραγικα και ελλεινα.Και αφου ειδε πως δεν με εριξε με αυτα,εγινε πολυ επιθετικος και ενοχλητικος. Καμια σχεση με το ατομο που μου ειχε γνωρισει.
Απο τοτε δεν ξαναεκανα ερωτικη σχεση μεσω νετ. Δεν ξερω αν στο μελλον θα επιχειρησω να κανω παλι κατι τετοιο. Παντως αν τυχει να γινει κατι, θα το παω πιο αργα. Θα βγω μαζι του αρκετες φορες,θα περασω απο τα μερη που θα μου πει πως συχναζει(δηθεν τυχαια),θα τον ρωτησω ορισμενα πραγματα τα οποια θα προσπαθησω μαθω αν ισχυουν. Γενικα,θελει προσοχη. Δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει.
Μια γνωστη μου γνωρισε τον αντρα της απο το fb,παντρευτηκαν και εχουν και παιδακι. Πολυ καλο παιδι ο αντρας της. Αλλα δεν συμβαινει παντα να ειναι ολοι καλοι και ειλικρινεις απο το νετ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.