blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2012 στις 18:59 Η blackgirl: #161 30-01-12 18:59 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Συμβουλη : ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΤΑ PROJECT ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ πατε εκει που γινεται ο χαβαλες ειναι οι καλυτεροι μαθητες και εκει που ειναι οι χαλαρωτεροι καθηγητες . Ο ΠΑΘΩΝ ΕΜΑΘΕ . Click για ανάπτυξη... ναι αλλά στο 2ο τετράμηνο δεν μπαίνει ομαδικός βαθμός όποτε δεν έχει νόημα να είσαι με τους καλούς μαθητές και βασικά δεν τίθεται θέμα καλού και κακού εφόσον κρίνεται η δουλεία που κάνεις και όχι οι γνώσεις που έχει κάποιος από πριν... και εκεί που είναι οι χαλαρότεροι καθηγητές δεν γίνεται τίποτα... το νόημα της εργασίας είναι να μάθουμε και κάτι όχι απλά να κάνουμε χαβαλέ αν και το μάθημα από μόνο του δεν επιβαρύνει κανένα πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:18 Ο Paracelsus: #162 01-02-12 16:18 Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Ο fockos έγραψε: #163 01-02-12 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... 1) Καλό 2) Χαζό 3) Καλό 4) Χαζο Πιστεύω ότι διάλεξες καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #164 01-02-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:36 Η Muxu Su έγραψε: #165 01-02-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:42 Ο Paracelsus: #166 01-02-12 16:42 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Συμβουλη : ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΤΑ PROJECT ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ πατε εκει που γινεται ο χαβαλες ειναι οι καλυτεροι μαθητες και εκει που ειναι οι χαλαρωτεροι καθηγητες . Ο ΠΑΘΩΝ ΕΜΑΘΕ . Click για ανάπτυξη... ναι αλλά στο 2ο τετράμηνο δεν μπαίνει ομαδικός βαθμός όποτε δεν έχει νόημα να είσαι με τους καλούς μαθητές και βασικά δεν τίθεται θέμα καλού και κακού εφόσον κρίνεται η δουλεία που κάνεις και όχι οι γνώσεις που έχει κάποιος από πριν... και εκεί που είναι οι χαλαρότεροι καθηγητές δεν γίνεται τίποτα... το νόημα της εργασίας είναι να μάθουμε και κάτι όχι απλά να κάνουμε χαβαλέ αν και το μάθημα από μόνο του δεν επιβαρύνει κανένα πάρα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:18 Ο Paracelsus: #162 01-02-12 16:18 Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Ο fockos έγραψε: #163 01-02-12 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... 1) Καλό 2) Χαζό 3) Καλό 4) Χαζο Πιστεύω ότι διάλεξες καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #164 01-02-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:36 Η Muxu Su έγραψε: #165 01-02-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:42 Ο Paracelsus: #166 01-02-12 16:42 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:24 Ο fockos έγραψε: #163 01-02-12 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... 1) Καλό 2) Χαζό 3) Καλό 4) Χαζο Πιστεύω ότι διάλεξες καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #164 01-02-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:36 Η Muxu Su έγραψε: #165 01-02-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:42 Ο Paracelsus: #166 01-02-12 16:42 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... 1) Καλό 2) Χαζό 3) Καλό 4) Χαζο Πιστεύω ότι διάλεξες καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:30 Ο Johnnaousa: #164 01-02-12 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:36 Η Muxu Su έγραψε: #165 01-02-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:42 Ο Paracelsus: #166 01-02-12 16:42 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:36 Η Muxu Su έγραψε: #165 01-02-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:42 Ο Paracelsus: #166 01-02-12 16:42 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paracelsus: Σήμερα μας έδωσαν τα θέματα του 2ου τετραμήνου : - Η πορεία προς την ενηλικίωση - Η ''μαγεία'' της Χημείας και η ''γοητεία'' της Φυσικής - Έφηβοι και αλκοόλ - Οικονομικοί όροι ... Εγώ επέλεξα το 3ο αν και το 2ο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paracelsus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Paracelsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2012 στις 16:42 Ο Paracelsus: #166 01-02-12 16:42 Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amalia 6: Εγώ δεν βρίσκω καμία ιδιαίτερη γοητεία πάνω της.. παρ'αυτα μμμ καλό θέμα! Click για ανάπτυξη... Μας είπαν απλά ότι άμα επιλέξουμε το συγκεκριμένο θέμα θα κάνουμε πολλά πειράματα στο χημείο οπότε ... Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: καλή επιλογή, αρκεί βέβαια αυτά που θα διαβάσεις ψάχνοντας άρθρα για την εργασία να σου μείνουν Click για ανάπτυξη... Σωστά αφού ο σκοπός του πρότζεκτ είναι η αφενός η έρευνα αλλά αφετέρου η μάθηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:00 Η Αγγελική!!!: #167 02-02-12 17:00 Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα καινούρια θέματα για το project: 1.''Kαθαρός αγώνας είναι ο υγιής αγώνας.ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.''(Ήταν το σύνθημα στον τελευταίο κλασικό μαραθώνιο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες διεθνείς οργανώσεις) 2.''Εγώ, ο έφηβος''(Συμπεριφορές, στάσεις, σχέσεις. Απλά μία ακόμα ηλικία ή στάση ζωής?) 3.''Το αλκοόλ στην εφηβεία''(Πόσο αθώα είναι η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία? Ας αναζητήσουμε την αλήθεια που μπορεί να μας εκπλήξει!) 4. ''Οι διατροφικές συνήθειες στην παιδική και εφηβική ηλικία.''(Πόσο η διατροφή μας καθορίζει την υγεία και την ομορφιά μας!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 21:56 Η Drama Prinzessin: #168 05-02-12 21:56 Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τελικά μπήκα στην οικονομία των υπολοίπων (από τα φαγητά). Το πρώτο 3ωρο θα είναι αύριο. Ανυπομονώ να δω πως θα κάνουμε το γιαούρτι, τον τραχανά και παξιμάδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:00 Η Muxu Su έγραψε: #169 05-02-12 22:00 θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μαγιρεύετε κιόλας;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 22:01 Η Drama Prinzessin: #170 05-02-12 22:01 Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναιιι. Εμείς θα τα κάνουμε στο σχολείο. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:47 Η Muxu Su έγραψε: #171 13-02-12 17:47 λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν εμείς σημερα μοιράσαμε αρμοδιότητες! Ο καθενας από εμάς ξεχωριστά ανέλαβε να διερευνήσει μια μορφή ρατσισμού.. Εγώ προτίμησα μέσα από μια γκάμα επιλογών να διαλέξω τον ρατσισμο τον οποίο αντιμετωπίζουν οι αλλοθρησκοι... Επειδή με προβληματίζει τώρα τελευταία ο ρατσισμος που αυτά τα άτομα βιώνουν επέλεξα να ασχοληθω περεταίρω! Εσείς που βρίσκεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 18:09 Ο Alexl1996: #172 13-02-12 18:09 Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς στο δικό μας project έχουμε για την χρήση και τις εφαρμογές της γεωμετρίας και της πληροφορικής στις τέχνες και τον πολιτισμό. Χωριστήκαμε σε υποομάδες, και εγώ μπήκα σε ομάδα που θα ασχοληθεί με τον κυβισμό, με το βάθος και την προοπτική (βέβαια θα μπορούσα να μπω και σε αυτούς που ασχολούνται με τα fractals αλλά τέσπα) Λένε ότι θα μας πάνε σε μουσεία, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης και το Ηρακλειδών, και στην Πινακοθήκη. Νομίζω είναι σχετικά ενδιαφέρον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Efi1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Efi1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:11 Ο Efi1994 έγραψε: #173 16-02-12 15:11 Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα σας... Στο δικο μου σχολειο κανουμε μια εργασια με θεμα η μεταναστευση απο την Ελλαδα... Θελω να με βοηθησετε να βρουμε ετσι βιντεακια με μεταναστες...καταλαβεντε!!!! Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALadinX Νεοφερμένο μέλος Η ALadinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2012 στις 16:53 Η ALadinX έγραψε: #174 19-03-12 16:53 Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το project ειναι χάλια θα προτιμούσα να διαβάζω ψυχολογία όλη την χρονιά παρά αυτό .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:29 Ο dadusig έγραψε: #175 27-03-12 15:29 Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όποιος θέλει ας συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο που κάνουμε στο project μας με κεντρικό θέμα την επίδραση της εικόνας στην ζωή του ανθρώπου. https://tinyurl.com/bn8atyo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Ο Aeneas έγραψε: #176 27-03-12 15:37 Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έγινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:37 Η Loony έγραψε: #177 27-03-12 15:37 Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το συμπλήρωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:39 Η Χαρουλιτα: #178 27-03-12 15:39 Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω... Βεβαια κανενα χρωμα δεν μου προκαλει θυμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dadusig Νεοφερμένο μέλος Ο dadusig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:07 Ο dadusig έγραψε: #179 27-03-12 22:07 ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ευχαριστούμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:10 Η Muxu Su έγραψε: #180 27-03-12 22:10 Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή συνεχεια με το πρότζεκτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.