Καλησπέρα,σε λίγες εβδομάδες λοιπόν θα δώσω πανελλήνιες και εγώ με την σειρά μου.Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη σχολή και θα ήθελα την γνώμη σας για το τι θα έπρεπε να κάνω.Όταν ξεκίνησα την προετοιμασία για τις εξετάσεις είχα ως σκοπό να περάσω στο Μαθηματικό,γιατί μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και δεν θα ήμουν αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνω καθηγητής.Μόλις όμως ξεκίνησα την Α.Ε.Π.Π κόλλησα.Ο προγραμματισμός έχει γίνει το αγαπημένο μου μάθημα φέτος.Γνωρίζω ότι στο Πανεπιστήμιο θα κάνουμε δυσκολότερο προγραμματισμό απ'ότι τώρα και ότι θα χρειαστώ πολλά μαθηματικά - γεμάτο είναι το πρόγραμμα σπουδών - αλλά θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση ν'ανταπεξέλθω.Αυτό που με προβληματίζει,ίσως και να μην έχει τόση σημασία,είναι ότι ποτέ δεν ήμουν ο "κομπιουτεράς" που ήξερε πολλά για τους υπολογιστές(κυρίως όσον αφορά το hardware).Θα έλεγα πως οι πρακτικές γνώσεις μου είναι σε ένα μέτριο επίπεδο.Θα αποτελέσει αυτό εμπόδιο στην σχολή ή θα μπορέσω να μάθω εκεί ; Πάντως όρεξη από μέρος μου υπάρχει αν χρειαστεί