pavlos1908
Νεοφερμένο μέλος

Όσον αφορά τα μεταπτυχιακά επειδή αν δεν κάνω λάθος το που θα κάνεις το μεταπτυχιακό παίζει ρόλο και από το που προέρχεσαι, η σχολή δεν έχει κάποιο θέμα ως προς αυτό έχει καλο όνομα σε εσωτερικό- εξωτερικό έτσι δεν είναι;
Επίσης η μέση διάρκεια φοίτησης πόσο είναι περίπου; 5 έτη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι το 5 ετη ειναι αντιπροσωπευτικο. Η πλειοψηφια θα ειναι πιστευω εκει, 5 με 5,5 ετη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Serpico
Νεοφερμένο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Γουστάρω τρελά μαθηματικά όπως εσύ αλλά δεν θέλω να γίνω καθηγητής.
Στην πληροφορική έχω και εγώ κόλλημα και με αυτό θέλω να ασχοληθώ. Ναι τα μαθηματικά είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά ο προγραμματιστής θέλω να είναι το επάγγελμα μου. Άλλωστε πληροφορική και μαθηματικά πάνε πάντα πακέτο !! Όσο για την σχολή κι εγώ για εκεί στοχεύω μακάρι να τα πούμε κι από κει !
Όταν θες κάτι πολύ και πραγματικά θα το καταφέρεις οπότε μην κολλάς με τέτοια. Άλλωστε κανείς δεν γνωρίζει κάτι πριν το σπουδάσει.

Καλησπέρα,σε λίγες εβδομάδες λοιπόν θα δώσω πανελλήνιες και εγώ με την σειρά μου.Ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη σχολή και θα ήθελα την γνώμη σας για το τι θα έπρεπε να κάνω.Όταν ξεκίνησα την προετοιμασία για τις εξετάσεις είχα ως σκοπό να περάσω στο Μαθηματικό,γιατί μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και δεν θα ήμουν αρνητικός στο ενδεχόμενο να γίνω καθηγητής.Μόλις όμως ξεκίνησα την Α.Ε.Π.Π κόλλησα.Ο προγραμματισμός έχει γίνει το αγαπημένο μου μάθημα φέτος.Γνωρίζω ότι στο Πανεπιστήμιο θα κάνουμε δυσκολότερο προγραμματισμό απ'ότι τώρα και ότι θα χρειαστώ πολλά μαθηματικά - γεμάτο είναι το πρόγραμμα σπουδών - αλλά θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση ν'ανταπεξέλθω.Αυτό που με προβληματίζει,ίσως και να μην έχει τόση σημασία,είναι ότι ποτέ δεν ήμουν ο "κομπιουτεράς" που ήξερε πολλά για τους υπολογιστές(κυρίως όσον αφορά το hardware).Θα έλεγα πως οι πρακτικές γνώσεις μου είναι σε ένα μέτριο επίπεδο.Θα αποτελέσει αυτό εμπόδιο στην σχολή ή θα μπορέσω να μάθω εκεί ; Πάντως όρεξη από μέρος μου υπάρχει αν χρειαστεί![]()
Σε τριτο ετος υπαρχει φοιτητης που δε ξερει βασικα πραγματα για το προγραμματισμο, πραγματα που το ΑΕΠΠ προσπαθει να εισαγει. Ακραιο, αλλα ειναι υπαρκτο. ΕΠισης καθ ολη τη διαρκεια των σπουδων μου εχω διακρινει παιδια τα οποια γνωριζανε πριν μπουνε (π.χ C, ειχαν ασχοληθει με καποια εφαρμογη) κι ετσι τους ηταν πιο ευκολο να ξεκινησουν.
Νομιζω επιασες το νοημα, αλλα θα σου πω και το εξης.
Στο csd δεν εχουν εμπιστοσυνη στο τι εχεις μαθει, βασιζονται σε καποια αλλα γνωριζουν το εκπαιδευτικο συστημα και δεδομενου οτι στοχος τους ειναι να σε κανουν προγραμματιστη δε θα βασιστουν σε αυτα.
Οι εννοιες του ΑΕΠΠ και τα βασικα μαθηματικα ειναι αρκετα!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει κάποιο μέρος ώστε να μπορώ να πάω με τα πόδια και στη σχολή και στο κέντρο ;
Τέλος, το κέντρο που είναι ; Ηράκλειο ονομάζεται η περιοχή ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Η πανεπιστημιουπολη ειναι εκτος πολης, οποτε με τα ποδια 40+ λεπτα.
Έχει δύσκολη διαδρομή ; Ανηφόρες και τέτοια..
Ποδήλατο βολεύει ;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Για το καλό σου, δεν θες να πηγαίνεις στη σχολή με πόδια-ποδήλατο.
Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό ;

Οσο καλοκαιριαζε εβλεπα καποια παιδια να το κανουν με τα ποδια ή με ποδηλατο.
Οπως και να εχει, θα ερθεις και θα δεις τι αντεχεις και γουσταρεις.
Ειδικα τις πρωτες μερες απο τα μπινελικια προς τα λεωφορεια και με τα ποδια θα σκεφτεις να ανεβεις!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

το καλοκαιρι ειναι ομορφη διαδρομη, αλλα δε τη λες και ποδηλατοδρομο.
Οσο καλοκαιριαζε εβλεπα καποια παιδια να το κανουν με τα ποδια ή με ποδηλατο.
Οπως και να εχει, θα ερθεις και θα δεις τι αντεχεις και γουσταρεις.
Ειδικα τις πρωτες μερες απο τα μπινελικια προς τα λεωφορεια και με τα ποδια θα σκεφτεις να ανεβεις!
Γενικά μου αρέσει η πεζοπορία ή η ποδηλατοπορεία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό σε μια μεγάλη πόλη. Μένω και σε νησί οπότε μάλλον θα αντιμετωπίσω πρόβλημα.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό ;
Είναι δύσκολη διαδρομή. Τις ώρες που φυσιολογικά θα πηγαινοέρχεσαι ειδικά έχει πολλά αυτοκίνητα. Για μένα το ίδιο επικίνδυνο είναι να πας ποδαράτο αυτή τη διαδρομή με την εθνική ξέρω γω. Αν μείνεις ψηλά παλεύεται πιο εύκολα, αλλά εγώ δεν θα το θεωρούσα δεδομένο ότι σχεδόν κάθε μέρα θα πηγαινοέρχομαι με τα πόδια.
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η πανεπιστημιουπολη ειναι εκτος πολης, οποτε με τα ποδια 40+ λεπτα.
7χλμ δεν ειναι η πανεπιστημιουπολη απο την πολη? εκτος αν το πηγαινεις σε ρυθμο τζοκιν δεν βλεπω πως ειναι μονο 40 λεπτα περπατημα

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Gnx
Νεοφερμένο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλος το ποδήλατο ξέχνα το και θα το καταλάβεις μόλις δεις τους Κρητικούς να οδηγούν.
Αυτό! Πολύ πολύ σωστό!
Οι Κρητικοί στην οδήγηση πολλές φορές είναι σκοτώστρες... Είναι σαν να παίζουν σε συγκρουόμενα.
Και το λέω εγώ που μεγάλωσα στο Ηράκλειο και τώρα ως φοιτήτρια είμαι στο Ρέθυμνο. Και στο Ρέθυμνο το ίδιο ισχύει για την οδήγηση

Gnx
Νεοφερμένο μέλος

Μένω Γιόφυρο και από κέντρο με τα πόδια είναι 30'(ούτε και ξέρω πόσες φορές το έχω κάνει) και 20' μεχρι τα Καμίνια. Τα 40 μου φαίνονται πολλά! Τώρα μέχρι το Πανεπιστήμιο τουλ. 75'!!! Αχ μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι...Καταρχην εγρααψα 40+. Επισης την καταβαση μεχρι γιοφυρο την εχω κανει σε 40' 2 φορες. Πιστεψε με κατι ξερω![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.