Γιατί τόση απαισιοδοξία; Γιατί τόσο στεγανές απόψεις; Κοπέλα μου, έχεις ιδέα σε τι εποχές ζούμε; Για ποια νομική καριέρα μας μιλάς;

Μήπως ζεις σε άλλο πλανήτη;
ΟΛΕΣ οι επιστήμες αντιμετωπίζουν κρίση στον τομέα επαγγέλματος. Απλά εδώ στο ischool οι περισσότεροι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την... μετά συγχωρήσεως.

Μιλάνε για επιστήμες, τις κατατάσσουν επαγγελματικά ή επιστημονικά, μιλάνε για κύρος τίτλου επιστήμης,...ότι να 'ναι Χαράλαμπε.

Για συνέλθετε λίγο. Ο μικρός πρίγκιπας είναι μόνο ένα παραμύθι, όχι η ζωή. Στην ζωή Διώνη, τίποτε δεν είναι εξασφαλισμένο. Γενικά μην ακούς κανέναν για τις επιλογές αλλά μόνο την διαίσθησή σου. Εσύ ξέρεις πόσα απίδια πιάνεις. Τι δυνάμεις έχεις. Τι μυαλό έχεις. Αν το αξιοποιείς σωστά ή λάθος κτλ. Ο καθένας απλά πετάει μια αρλούμπα. Δωρεάν είναι. Απλά το "κόστος" εφαρμογής θα το πληρώσει όποιος ακούσει την αρλούμπα. Προσωπικά αν είχα ακούσει γνώμες άλλων, δεν θα σπούδαζα αυτό που σπουδάζω ή γενικά μπορεί να μην σπούδαζα και καθόλου, επειδή σχεδόν όλοι μου λένε ότι θα μείνω άνεργος. Μήπως να πάω σε μοναστήρι για να μην έχω πρόβλημα ανεργίας;
Βαρέθηκα να ακούω μαλακίες από τρίτους. Οι τρίτοι ας λύσουν τα δικά τους προβλήματα πρώτα.
Οι επιστήμες δεν επιλέγονται με λογική "μου μπήκε η ιδέα για Νομική - την πιάνω". Αυτή είναι μια αποτυχημένη λογική επιλογών στη ζωή.