διευκρινισεις
βλεπω εναν μαστορα που λεει να διαβασω, και δεν αντιλεγω σωστος ιδεολογικα. γενικα το ξυνομαι ειναι δικη μου "γενικευση", ξεκινησα ξερω γω σεπτεμβριο το ιδιαιτερο, εχω φτασει μαθηματικα μεχρι και τις συνεπειες του θεωρηματος μεσης τιμης ξερω γω, αντε και λιγο αοριστο ολοκληρωμα, φυσικη στο στερεο, προγραμματισμο δεν εχω κανει στον αιωνα τον απαντα ιδιαιτερο και παιρνω βαθμους του στυλ 98(σημερα το παρελαβα το τεστ) και αοδε περα απο ενα διαγωνισμα που ξυνομουν και ελαβα ενα 13, ολα τα αλλα 20 (στο σχολειο αυτα, αοδε δεν κανω ιδιαιτερο, προγραμματισμο θα κανω συντομα μαλλον ετσι για υποστηριξη) γενικα κρινοντας απο την αποδοση μου μονο οτι ξυνομαι ουσιαστικα δεν μπορεις να πεις
ο βασικος λογος που "ξυνομαι" εγκειται στο οτι τα καταλαβαινω και συνεχως τυχαινει να καθομαι να εξηγω σε αιωνια παιδια των φροντιστηριων βασικα πραματα που μου φαινονται τελειως αυτονοητα, πχ. χθες πρωι ελεγε μια οτι η παραγωγος του χ^ρ ειναι ρχ^ρ+1 , και δεν καταλαβαινε καν αυτο που ελεγε, λες και το ειχε απομνημονευσει απλα, καταλαβαινω και καταφερνω και λυνω ασκησεις του ρολλ και του θμτ ενω δεν εχω κανει ουτε μια απο το βιβλιο, μονο τη θεωρια μου εχει κανει ο ιδιαιτερατζης, τετοια διαφορα
τωρα οι στοχοι μου ειναι μυστηριοι, για τον αρχοντα που παραξενευοταν για το τι ακριβως ηθελα το λεω
ενω ειμαι τεχνολογικη, ειναι το φετιχ μου και τα μαθηματικα, και οι γλωσσες, και η φυσικη, και η πληροφορικη και δε συμμαζευεται, απλα αμα επρεπε να μου πεις τι απολα να κανω, θα ηταν μαθηματικα για δουλεια μου και γλωσσες για χομπι μου. ξερω γω με τα μαθηματικα τρωω παρακρουση του στυλ πριν κοιμηθω να σκεφτομαι κατι συναρτησεις και να κανω γραφικες παραστασεις στο κεφαλι μου, να υπολογιζω παραγωγους μονοτονιες, απλα καμμενος πως το λες. ενω τα μαθηματικά είναι το πραματικα πορωτικο κομματι για μενα, τυχαινει να εχω ενα προβαδισμα στους κομπιουτορες επειδη εχω παιδιωθεν, καταλαβαινω καλα προγραμματιστικη λογικη, και ειναι ενα εργαλειο που ξερω να το χειριζομαι καλα, ψαχνω κατι για να το συνδυασω
ολα αυτα κυριως με τη φιλοσοφια του να ακολουθησω κατι που γουσταρω για να μην κανω μια δουλεια αγγαρεια
μπορω να πω οτι το μονο που δε θα θελα απολα αυτα ειναι να ακολουθησω μια σχολη για την οποια η μονη "διεξοδος" ειναι να γινεις εκπαιδευτικος. τα παιδια, εννοωντας και συνομηλικους(κρινοντας απο συμμαθητες), δεν τους πολυαντεχω και δεν μπορω να πω οτι θα πολυγουσταρα να ειμαι στη θεση των καθηγητων μου.
γι αυτο ψαχνω τα προαναφερθεντα
επειδη ειναι σαφες οτι παλι θα υπαρχουν κενα ή καποιος καπου θα μπλεχτηκε, ρωτατε αβερτα το παρακολουθω το τοπικ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.