Ναι, αν σου αρεσει να ασχοληθεις με τη φυσικη σοβαρα, να πας Φυσικο (ή εστω ΣΕΜΦΕ). Οι υπολοιπες πολυτεχνικες σχολες χρησιμοποιουν τη φυσικη και τα μαθηματικα για να μελετησουν τα αντικειμενα τους. Προφανως στις ΜΕΚ για παραδειγμα κανεις θερμοδυναμικη, δεν σημαινει ομως οτι ειναι μαθημα φυσικης. Σας εχουν πιπιλησει το μυαλο οτι αν σου αρεσουν Φυσικη/Μαθηματικα/Υπολογιστες/Διοικηση/Ιατρικη/Πολυμιξερ, κουτσοι στραβοι ολοι στο Πολυτεχνειο. Μου λες οτι σου αρεσει η Κλασικη Φυσικη και οτι θες να πας Ηλεκτρολογος ή Μηχανολογος Μηχανικος. Και μετα εγω ειμαι ο παραλογος;
Επισης το τι σπουδασες, δεν εχει τοση σημασια για την δουλεια που θα κανεις. Αυτο θα εξαρτηθει καθαρα απο τα ενδιαφεροντα σου. Μη νομισεις οτι θα τελειωσεις ΗΜΜΥ και θα σου δωσουν 100 χιλιαρικα στο Σαν Φρανσισκο μονο και μονο επειδη τελειωσες ΗΜΜΥ. Ουτε οτι θα τελειωσεις φυσικο και θα γινεις καθηγητης στη Γκραβα. Καμια τετοια σχολη δεν σε περιοριζει, ολοι οι δρομοι ανοιγονται μπροστα σου. Δες τα προγραμματα σπουδων, δες αν σε ενδιαφερουν και μετα αποφασιζεις μονος σου. Αν το ενδιαφερον σου ειναι η Κλασικη Φυσικη, τοτε Ηλεκτρολογοι/Μηχανολογοι δεν ειναι για σενα.