Επομένως σκέψου τι σχολή θες στο περίπου για να κατασταλάξεις και σε κατεύθυνση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Γενικά ξεμπερδέψτε λίγο τα επιλογής από της γενικής. Αυτό που θα δώσεις πανελλήνιες μπορεί να είναι βιολογία, φυσική, ιστορία, μαθηματικά. Όλα αυτά είναι μαθήματα ΓΕΝΙΚΗΣ παιδείας, τα διδάσκεστε όλοι στην τάξη ανεξάρτητα από κατευθύνσεις. Τα μαθήματα ΕΠΙΛΟΓΗΣ είναι άλλα και δεν τα δίνεις πανελλήνιες εκτός από το ΑΟΘ.
iStudy
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ηδη με εχετε βοηθησει αρκετα!Απλα μαθηματικα και ειδικα φυσικη το προσπαθησα αλλα βλεπω οτι δυσκολα τα πραγματα!
Κι εγω στην αρχη της χρονιας (α λυκειου) αν και το μαθημα της φυσικης μου αρεσε, τις ασκησεις δεν τις ελυνα με τιποτα ( λεω τωρα για τις ευθυγραμμες κινησεις που ειναι το πιο ευκολο κεφαλαιο). Μετα πηρα βοηθημα φυσικης Σαββαλας, εκατσα διαβασα παραδειγματα, μετα αρχισα να λυνω ασκησεις. Απο τοτε σπανια μου τυχαινει στο σχολειο να βαλουν ασκηση που να μην μπορω να λυσω. Η αληθεια ειναι πως το βοηθημα εχει ασκησεις αρκετα δυσκολες, πιο δυσκολες απο αυτες του βιβλιου, αλλα με τα παραδειγματα τις λυνεις και μετα αυτες του βιβλιου φαινονται παιχνιδακι...
2 βιβλια απο 17 ευρώ. Αμα εχεις ορεξη ανετα την μαθαινεις την φυσικη το καλοκαιρι. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τα αρχαια, με λιγη πωρωση θα γινεις εξπερ. Τα αρχαια θελουν πολυ διαβασμα
KostasXud
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
η θάλασσα έχει κινδύνους
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν συνηθίζω να διορθώνω τα λάθη αλλά εδώ μου φάνηκε πολύ άσχημα στο μάτι.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
στους βαθμούς πώς τα πάς;
προτείνω αεν. και χαμηλή βάση, και ευκολή, και σίγουρα χρήματα.
είσαι 20 ετών και πας β λυκείου, έχασες χρονιές?
nPb
Επιφανές μέλος
Μου φαίνεται αστείο να βλέπω 16-17χρονα να ζητάνε επιστήμες για δουλειά όταν δεν ξέρουν καλά καλά ποιες είναι οι επιστήμες, τι εργασιακούς κλάδους περιέχουν οι επιστήμες, τι μεταπτυχιακά περιέχουν,...κτλ. Σημαντικό είναι να μην μπερδεύετε την ακαδημαϊκή έρευνα με την δουλειά.
Sandy16
Νεοφερμένος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
καταρχήν παρτο το θέμα χαλαρά...σαν να αποφασίζεις κάτι καθημερινό (πχ από ποιον πάγκο της λαικής να ψωνίσεις)... εγώ να φανταστείς βλέπω τα μηνύματα που είχα γράψει πριν 2 χρόνια σε αυτό το τόπικ και σοκάρομαι με το άγχος που είχα για την επιλογή κατεύθυνσης...τώρα πια στην 1η λυκείου...εξακολουθώ να είμαι καλή σε όλα αλλά δεν μπορώ με τίποτα να στερήσω από τον εαυτό μου τη χημεία και τη φυσική....δες λοιπόν ποιο μάθημα διαβάζεις πιο ευχάριστα (γτ μπορεί και στα αρχαία να γράφεις 20 αλλά με το που πας να διαβάσεις την εισαγωγή να κλείνουν τα μάτια σου από τη νύστα...η στην ιστορία που είναι και μεγάλη)...μετά δες κατα πόσο μπορείς να ανταποκριθείς σε πιο σύνθετες ασκήσεις στα μαθηματικά η στη φυσική...και ακτα πόσο μπορείς να αποστηθίζεις εύκολα (γιατί μια φίλη μου που είναι θεωρητική είναι σαν ραδιοφωνο...βάζεις το σταθμό που θες και αρχίζει να λέει όλη την ιστορία από έξω...και φέτος που ήταν τρίτη λυκείου ακόμη και αυτή που μαθαίνει εύκολα και γρήγορα ψόφησε από την κούραση)...και τέλος κάνε μια μινι δημοσκόπηση....πιάσε καποιους καθηγητές (που να συμπαθείς καλύτερα)...που να κάνουν ο καθένας κάποιο μάθημα από τις κατευθύνσεις που σε ενδιαφέρουν (π.χ. το μαθηματικό και την φιλόλογο) και ρώτα τους πως βλέπου ντην πρόοδο σου και αν κάτα τη γνώμη τους θα μπορούσες να συνεχίσεις στην αντιστοιχη κατεύθυνση (αν κάπου δυσκολέυεσαι μην περιμένεις να σου πει ο καθηγητής ότι είσαι ανίκανη..αλλά από τον τρόπο με τον οποίο θα το πει θα καταλάβεις τι εννοεί)...αυτά..ελπίζω να βοήθησα..Γεια σας παιδια ειμαι στην α λυκειου και τωρα θα παω δευτερα αλλα δεν ξερω ποια κατευθυνση να ακολουθησω σκεφτομαι να ακολουθησω θετικη αλλα δεν ειμαι σίγουρη εσεις τι λετε γιατι και σκέφτομαι πως θα είναι και στις πανελληνιες και εχω αμφιβολιες γιατι μου εχουν πει οτι καποιες ασκησεις δεν ειναι μονο διαβασμα πως να επιλεξω την πιο σωστη για μενα κατευθυνση
Υ.Γ. και το ολ ταιμ κλάσικ: φαντάσου τον εαυτό σου να κάνει διάφορα επαγγέλματα.....σε ποιο θα μπορούσες να δεις το μέλλον σου?
Sandy16
Νεοφερμένος
aggelos19957
Νεοφερμένος
Libertus
Συντονιστής
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
din@!!
Δραστήριο μέλος
aggelos19957
Νεοφερμένος
Θελω σχολη που περνας και απο τις 2 κατευθυνσεις..Ειμαι καλος και στην Θετικη και στην Θεωρητικη..Αλλα θελω πιο πολυ θετικη σε περιπτωση που αλλα \ξω γνωμη και θα εχω περισσοτερες επιλογες εκει :Ρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.