Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.

21-06-21

23:55
σου κοβουνΣυγγνώμη, δηλαδή αν αλλάξεις κάποιες λέξεις ή την σειρά κάποιων προτάσεων δεν σου κόβουν? Και εγώ τι διαβάζω τόσες μέρες?Εγώ διαβάζω μέχρι και την τελεία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αχ 7 σελιδες και τελειωσα
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η imyrcarn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα.

21-06-21

23:59
Τι λες ρε χαζό; Είπαμε! Όχι κι έτσι.Συγγνώμη, δηλαδή αν αλλάξεις κάποιες λέξεις ή την σειρά κάποιων προτάσεων δεν σου κόβουν? Και εγώ τι διαβάζω τόσες μέρες?Εγώ διαβάζω μέχρι και την τελεία
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-06-21

00:00
Ε αφού οι βαθμολογητες είναι για τα μπάζαΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΖΟ? ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

00:00
Δεν κόβουν ρε. Έχω ακούσει περιπτώσεις. Εδώ αν έχει γράψει το παιδί τέλεια και έχει ένα λάθος στο Σ-Λ π.χ., κάνουν ότι δεν το βλέπουν για να του βάλει καθαρό 20. Ανάλογα τους βαθμολογητές είναι όλα αυτά. Γι' αυτό λένε θέμα τύχης οι πανελλήνιες 60%σου κοβουν
αχ 7 σελιδες και τελειωσα
7 σελίδες λέει

Guest 561241
Επισκέπτης

22-06-21

00:03
Η αδερφή μου δεν είχε διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ απλά ήξερε ιστορία από μόνη της και έγραψε 15! Βέβαια έχει πολύ καλό λόγο... Εξαρτάται στον μαλέα καθηγητή που θα πέσειςΔεν κόβουν ρε. Έχω ακούσει περιπτώσεις. Εδώ αν έχει γράψει το παιδί τέλεια και έχει ένα λάθος στο Σ-Λ π.χ., κάνουν ότι δεν το βλέπουν για να του βάλει καθαρό 20. Ανάλογα τους βαθμολογητές είναι όλα αυτά. Γι' αυτό λένε θέμα τύχης οι πανελλήνιες 60%
7 σελίδες λέει![]()

Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.

22-06-21

00:03
τελικα εσυ τι θα κανεις; τους ορισμους;Δεν κόβουν ρε. Έχω ακούσει περιπτώσεις. Εδώ αν έχει γράψει το παιδί τέλεια και έχει ένα λάθος στο Σ-Λ π.χ., κάνουν ότι δεν το βλέπουν για να του βάλει καθαρό 20. Ανάλογα τους βαθμολογητές είναι όλα αυτά. Γι' αυτό λένε θέμα τύχης οι πανελλήνιες 60%
7 σελίδες λέει![]()
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

00:30
Γ Ο Υ Α Τ? θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω! πως γίνεται να μην έχεις διαβάσει τίποτα και να απαντήσει στο τι είναι οργανισμός, ή εαπ? και μάλιστα 15?Η αδερφή μου δεν είχε διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ απλά ήξερε ιστορία από μόνη της και έγραψε 15! Βέβαια έχει πολύ καλό λόγο... Εξαρτάται στον μαλέα καθηγητή που θα πέσεις![]()
εγώ έχω υπερένταση, πονάει το στομάχι μου, και ανέβασα πυρετό 37. το ίδιο έπαθα και στην κοινωνιολογία, αλλά γύρω στις 6 το πρωί, και μου επεσε μετά. αλλά, επειδή στην ιστορία παντα δυσκολευουν, με έπιασε από τώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι, καθόλου, παραγωγικητελικα εσυ τι θα κανεις; τους ορισμους;
Guest 561241
Επισκέπτης

22-06-21

00:32
Ήξερε τα πάντα αλλά όχι παπαγαλία...Γ Ο Υ Α Τ? θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω! πως γίνεται να μην έχεις διαβάσει τίποτα και να απαντήσει στο τι είναι οργανισμός, ή εαπ? και μάλιστα 15?
εγώ έχω υπερένταση, πονάει το στομάχι μου, και ανέβασα πυρετό 37. το ίδιο έπαθα και στην κοινωνιολογία, αλλά γύρω στις 6 το πρωί, και μου επεσε μετά. αλλά, επειδή στην ιστορία παντα δυσκολευουν, με έπιασε από τώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι, καθόλου, παραγωγικη
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

00:33
όποιος δεν δίνει, παρακαλώ να μην μπαίνει στην διαδικασία να τα διαβάζει γιατί θα χάνει τον χρόνο του
ή να τα διαβάζετε για να γελάτε με τα χαλια μας

Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

αμανΓ Ο Υ Α Τ? θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω! πως γίνεται να μην έχεις διαβάσει τίποτα και να απαντήσει στο τι είναι οργανισμός, ή εαπ? και μάλιστα 15?
εγώ έχω υπερένταση, πονάει το στομάχι μου, και ανέβασα πυρετό 37. το ίδιο έπαθα και στην κοινωνιολογία, αλλά γύρω στις 6 το πρωί, και μου επεσε μετά. αλλά, επειδή στην ιστορία παντα δυσκολευουν, με έπιασε από τώρα, με αποτέλεσμα να μην είναι, καθόλου, παραγωγικη
παρε μια ασπιρινη ρε εσυ και κανε ενα χαμομηλι ή κατι για το στομαχι
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

γουατ δε φακ? έχουμε ελπίδες δηλαδή. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙΉξερε τα πάντα αλλά όχι παπαγαλία...
Guest 561241
Επισκέπτης

22-06-21

00:39
Εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις... Μακάρι να ξέραμε τους καθηγητές που θα μας διόρθωναν...γουατ δε φακ? έχουμε ελπίδες δηλαδή. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ
Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

00:53
παιδες κλεινω το λαπτοπ να συγκεντρωθω, καλη επιτυχια!!
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

00:54
καλη επιτυχία και σε εσένα! να ξεκουραστείς, ε? έχεις βγάλει την υλη εσυ, δεν σε φοβάμαι....παιδες κλεινω το λαπτοπ να συγκεντρωθω, καλη επιτυχια!!
Guest 561241
Επισκέπτης

22-06-21

01:06
Πα
καληνύχτα
Παιδιά εγώ θα δω λίγο άγριες μέλισσες να ηρεμήσω και μετά θα κοιμηθώκαλη επιτυχία και σε εσένα! να ξεκουραστείς, ε? έχεις βγάλει την υλη εσυ, δεν σε φοβάμαι....

imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

22-06-21

04:18
την καλύτερη δουλειά, αλήθεια. εγώ, εμ που δεν εκανα τίποτα, εμ που κάθομαι και ξύπνια γιατί έχω τάση για εμετόΠα
Παιδιά εγώ θα δω λίγο άγριες μέλισσες να ηρεμήσω και μετά θα κοιμηθώκαληνύχτα
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 169 μηνύματα.

22-06-21

17:19
Μαλέα λέγαν μια καθηγήτριά μουΗ αδερφή μου δεν είχε διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ απλά ήξερε ιστορία από μόνη της και έγραψε 15! Βέβαια έχει πολύ καλό λόγο... Εξαρτάται στον μαλέα καθηγητή που θα πέσεις![]()

πώς γράψατε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aggela30
- rseven
- Τρελας123
- Praxis
- thesecretfemme
- Philologist
- Schlimazel
- Pen_addict
- Mammy Nun
- Pharmacist01
- Libertus
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- SlimShady
- Memetchi
- Ria99
- spring day
- argy
- CATRIN89
- Maria1743
- imyrcarn
- Alexecon1991
- constansn
- Panagiotis849
- ggl
- tsiobieman
- nicole1982
- Ziggy 1
- athinoula
- Mary Jane
- globglogabgalab
- efi25
- Φινεύς
- calliope
- TonyMontanaEse
- StavMed
- Nick.V
- Κλημεντίνη
- Unboxholics
- Nikkkpat
- giadespoiamilaei
- Αλκης Κ.
- Joji
- neurogirl
- igeorgeoikonomo
- Georgekk
- charmander
- Paragontas7000
- Dimitris9
- ale
- Medjnik
- oups
- Bill2002
- nucomer
- Ελενα Παλαιολόγου
- Thanos_D
- Necropolis
- ΘανάσοςG4
- T C
- angies
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.