imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η imyrcarn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα.

20-06-21

13:05
με μία ανάγνωση δεν αφομοιωνω τίποταΚάντα όλα μια ανάγνωση να γράψεις τουλάχιστον με δικά σου λόγια
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-06-21

13:07
Μακάρι να ήταν με μια ανάγνωση η ιστορία και όχι παπαγαλια... Όχι 20, 40 θα έγραφα!με μία ανάγνωση δεν αφομοιωνω τίποτα

Ziggy 1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ziggy 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

20-06-21

13:58
Μην χάνεσαι. Κάνε focus. Αν θες την γνώμη μου, μιας και είσαι σε αυτή την κατάσταση, διάβασε όλους τους ορισμούς, και μετά επέλεξε μαθήματα που έχουν χρόνια να μπουν και μάθε τα παπαγαλια.ας είναι δέκα τα μαθήματα όλα κι όλα, αν σταθείς τυχερή θα έχεις γράψει μια απάντηση σωστή. Δεν προλαβαίνεις να μάθεις όλο το βιβλίο μέχρι αύριο, για αυτό στο λέω. κάνε ότι καλύτερο μπορείς, για να νιώσεις ότι δεν τα παράτησες έστω και έτσι. Και μην ξεχνάς. Το άγχος μειώνεται με το διάβασμα.
Guest 561241
Επισκέπτης

20-06-21

15:59
Παιδιά έχω σαλτάρει, θα σπάσει το κεφάλι μου από το διάβασμαΜην χάνεσαι. Κάνε focus. Αν θες την γνώμη μου, μιας και είσαι σε αυτή την κατάσταση, διάβασε όλους τους ορισμούς, και μετά επέλεξε μαθήματα που έχουν χρόνια να μπουν και μάθε τα παπαγαλια.ας είναι δέκα τα μαθήματα όλα κι όλα, αν σταθείς τυχερή θα έχεις γράψει μια απάντηση σωστή. Δεν προλαβαίνεις να μάθεις όλο το βιβλίο μέχρι αύριο, για αυτό στο λέω. κάνε ότι καλύτερο μπορείς, για να νιώσεις ότι δεν τα παράτησες έστω και έτσι. Και μην ξεχνάς. Το άγχος μειώνεται με το διάβασμα.
Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.

20-06-21

16:39
κανε ενα καφε ή ενα χυμο και χαλαρωσε λιγο στο μπαλκονι ή βγες μια βολτα να νιωσεις καλυτεραΠαιδιά έχω σαλτάρει, θα σπάσει το κεφάλι μου από το διάβασμα
Guest 561241
Επισκέπτης

20-06-21

17:00
Παιδιά εσείς θα ξενυχτησετε?κανε ενα καφε ή ενα χυμο και χαλαρωσε λιγο στο μπαλκονι ή βγες μια βολτα να νιωσεις καλυτερα
Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.

20-06-21

17:28
nai logika
Παιδιά εσείς θα ξενυχτησετε?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
προτιμω να ξενυχτησω σημερα παρα αυριοnai logika
Guest 561241
Επισκέπτης

20-06-21

17:56
ψυχανεμίζομαι ότι στην μια πηγή θα πέσει ή για το σιδηροδρομικό δίκτυο ή για το αγροτικό ζήτημα... Μου κόλλησε το αγροτικό ζήτημα δεν ξέρω γιατίnai logika
προτιμω να ξενυχτησω σημερα παρα αυριο
Alexecon1991
Δραστήριο μέλος
Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα.

20-06-21

Ρε συ Νεφέλη βλέπω που το γράφεις και το ξαναγράφεις τι εννοεις φιλοσοφική στην Αθήνα? Η Φιλοσοφική είναι σχολή δεν είναι τμήμα που έχει από κάτω πόσα τμήματα. Το τμήμα Ψυχολογίας, Φιλολογίας, Θεάτρου, Φιλοσοφίας και το Παιδαγωγικό Β ΄Βάθμιας είναι στη Φιλοσοφική ΕΚΠΑ αλλά άλλο πρόγραμμα σπουδών έχει το καθένα.
Guest 561241
Επισκέπτης

20-06-21

Φιλοσοφική σχολή τμήμα φιλοσοφίας εννοώΡε συ Νεφέλη βλέπω που το γράφεις και το ξαναγράφεις τι εννοεις φιλοσοφική στην Αθήνα? Η Φιλοσοφική είναι σχολή δεν είναι τμήμα που έχει από κάτω πόσα τμήματα. Το τμήμα Ψυχολογίας, Φιλολογίας, Θεάτρου, Φιλοσοφίας και το Παιδαγωγικό Β ΄Βάθμιας είναι στη Φιλοσοφική ΕΚΠΑ αλλά άλλο πρόγραμμα σπουδών έχει το καθένα.
Θέλω ή φιλοσοφική σχολή φιλοσοφίας ή θεάτρουΦιλοσοφική σχολή τμήμα φιλοσοφίας εννοώ
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-06-21

18:09
και εγώ αυτό λέω, γιατί στην κοινωνιολογία ,που το έκανα τελευταία μέρα, ταλαιπωρήθηκα πολύnai logika
προτιμω να ξενυχτησω σημερα παρα αυριο
αφήστε που δεν έχω καθόλου, μα καθόλου, όρεξη. τέρμα, αυτό ήταν! μα δεν αντέχω! σας είπα σε τι ενεργειες θα προβω εγω, και Άγιος ο Θεός
Nick.V
Νεοφερμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 10 μηνύματα.

20-06-21

19:26
Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: η σελίδα 111 που είναι ο επίλογος των πολιτικών κομμάτων είναι στην ύλη; Γιατί έχω ακούσει αντίθετες απόψεις και έχω μπερδευτεί.
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-06-21

19:27
είναι, είναι κανονικά!Καλησπέρα, παιδιά! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: η σελίδα 111 που είναι ο επίλογος των πολιτικών κομμάτων είναι στην ύλη; Γιατί έχω ακούσει αντίθετες απόψεις και έχω μπερδευτεί.
Maria1743
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria1743 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

20-06-21

20:30
Παιδιά μόνο εγώ έχω άπειρο άγχος; Δεν τα πήγα τόσο καλά στην κοινωνιολογία ενώ είχα διαβάσει και τώρα φοβάμαι ότι το ίδιο θα γίνει και στην ιστορία την οποία επίσης διάβαζα πολύ μέσα στην χρονιά. Δεν θέλω να τα πάω χάλια 

Guest 561241
Επισκέπτης

20-06-21

20:31
Εγώ θέλω να γράψω ένα 18-19 ιστορίαΠαιδιά μόνο εγώ έχω άπειρο άγχος; Δεν τα πήγα τόσο καλά στην κοινωνιολογία ενώ είχα διαβάσει και τώρα φοβάμαι ότι το ίδιο θα γίνει και στην ιστορία την οποία επίσης διάβαζα πολύ μέσα στην χρονιά. Δεν θέλω να τα πάω χάλια![]()
Ziggy 1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ziggy 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

20-06-21

20:34
Όντως ακούγονται διαφορετικές απόψεις, και δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς από το υπουργείο. Αλλά καλό είναι να το μάθεις. Η πρώτη παράγραφος ας πούμε έχει αρκετές πληροφορίες.
Και εγω το ίδιο νιώθω Μαρία. Φοβάμαι πως ενώ έχω διαβάσει πολύ θα κολλήσω εκείνη την ώρα και δεν μπορέσω να εντοπίσω το κομμάτι που μου ζητάνε. Είναι και χαοτική η άτιμη.
Και εγω το ίδιο νιώθω Μαρία. Φοβάμαι πως ενώ έχω διαβάσει πολύ θα κολλήσω εκείνη την ώρα και δεν μπορέσω να εντοπίσω το κομμάτι που μου ζητάνε. Είναι και χαοτική η άτιμη.
Maria1743
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria1743 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

20-06-21

20:48
Αυτό ακριβώς! Μετά θα λένε ότι δεν διαβάζαμε και γι'αυτό δεν γράψαμε..Τι να πω , μακάρι να τα θυμηθούμε και όλα να πάνε καλά! Απλά θέλω να τελειώσει όλο αυτό και μετά να είναι απλώς μια άσχημη ανάμνηση. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το ξαναπερασωΚαι εγω το ίδιο νιώθω Μαρία. Φοβάμαι πως ενώ έχω διαβάσει πολύ θα κολλήσω εκείνη την ώρα και δεν μπορέσω να εντοπίσω το κομμάτι που μου ζητάνε. Είναι και χαοτική η άτιμη.
Mary Jane
Εκκολαπτόμενο μέλος

20-06-21

20:59
δεν εισαι μονηΠαιδιά μόνο εγώ έχω άπειρο άγχος; Δεν τα πήγα τόσο καλά στην κοινωνιολογία ενώ είχα διαβάσει και τώρα φοβάμαι ότι το ίδιο θα γίνει και στην ιστορία την οποία επίσης διάβαζα πολύ μέσα στην χρονιά. Δεν θέλω να τα πάω χάλια![]()
imyrcarn
Εκκολαπτόμενο μέλος

21-06-21

19:26
θα το πάμε σερί πάλι? 

Maria1743
Νεοφερμένο μέλος

21-06-21

19:39
Εγώ λέω να κοιμηθώ νωρις γιατί την προηγούμενη φορά στην κοινωνιολογια που ξύπνησα 4.30 δεν με βοήθησε, ίσα ίσα ξέχασα κι αυτά που ήξερα γιατί θολωσα από την κούρασηθα το πάμε σερί πάλι?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- aggela30
- rseven
- Τρελας123
- Praxis
- thesecretfemme
- Philologist
- Schlimazel
- Pen_addict
- Mammy Nun
- Pharmacist01
- Libertus
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- SlimShady
- Memetchi
- Ria99
- spring day
- argy
- CATRIN89
- Maria1743
- imyrcarn
- Alexecon1991
- constansn
- Panagiotis849
- ggl
- tsiobieman
- nicole1982
- Ziggy 1
- athinoula
- Mary Jane
- globglogabgalab
- efi25
- Φινεύς
- calliope
- TonyMontanaEse
- StavMed
- Nick.V
- Κλημεντίνη
- Unboxholics
- Nikkkpat
- giadespoiamilaei
- Αλκης Κ.
- Joji
- neurogirl
- igeorgeoikonomo
- Georgekk
- charmander
- Paragontas7000
- Dimitris9
- ale
- Medjnik
- oups
- Bill2002
- nucomer
- Ελενα Παλαιολόγου
- Thanos_D
- Necropolis
- ΘανάσοςG4
- T C
- angies
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.