αυτο δεν αποτελει επιχειρημα...
που εισαι ειδημων μωρε;;;σιγα τωρα το μονο που μπορω να σου αναγνωρισω ειναι το γεγονος οτι εχεις παρακολουθησει κανα σεμιναριο...
απο παντα και απο επιπεδο γνωσεων...απο αυτον που εγραψε και μπηκε με 10 ναι σιγουρα...και κυριως στα γαλλικα κτλπ που ειναι μικρη η βαση σαφως ειναι καλυτερος ο prof... επαλι προσωπικη σου αποψη...ασε τις εξαιρεσεις,με λιγο προχειρο διαβασμα επανερχεται το επιπεδο;;και ακομα και αν δεν επανερθει,δεν μπορουν να πανε και να κανουν σε μικρες ηλικιες μαθημα;;;;
αα αληθεια;;;

εγω τοτε γιατι πηρα prof μονο για να παω εξωτερικο;;;εχουμε ιδια δικαιωματα,get it απλα αν δηλωσουμε για μια δουλεια σε ενα σχολειο,φροντιστηριο λογικα θα σε προτιμησουν,δεν σου φτανει;;;
ολοι ξερουμε αγγλικα και ειδικα στο μεταφραστικο...τωρα το αν εισαι επικοινωνιακος με τα παιδια ειναι αλλη συζυτηση...δλδ τι,αν τελειωσω μια σχολη και μετα παρακολουθησω 30 σεμιναρια δεν θα ειμαι το ιδιο καλος με εσενα;;δεν την καταλαβαινω αυτη σου την αντιμετωπιση

τρομερο point αλλα στην συγκεκριμενη χωρα εχεις ιδια δικαιωματα με καποιον που πηρε prof,τι να κανουμε;;ζησε αλλου....
εγω το βλεπω σαν personal attack παλι....
Υ.Γ.δεν σου εβαλα εγω -1 απλα διαφωνουσα με το post σου