Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 11:36 Η Ερινύς έγραψε: #4.741 29-01-17 11:36 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: η λυπημένη φατσούλα γιατί?? Click για ανάπτυξη... Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑmyC Νεοφερμένο μέλος Η ΑmyC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 12:23 Η ΑmyC έγραψε: #4.742 29-01-17 12:23 Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:13 Ο Guest 190013: #4.743 29-01-17 13:13 Αρχική Δημοσίευση από AmandaC: Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η Ιατρική Βάσανο καταντά εκεί η διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:16 Η Ερινύς έγραψε: #4.744 29-01-17 13:16 Και μεις στην Θεσσαλονίκη 5 βδομάδες έχουμε, σας νιώθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:03 Η methexys έγραψε: #4.745 29-01-17 14:03 Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:18 Η miss marple: #4.746 29-01-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miss marple: η λυπημένη φατσούλα γιατί?? Click για ανάπτυξη... Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑmyC Νεοφερμένο μέλος Η ΑmyC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 12:23 Η ΑmyC έγραψε: #4.742 29-01-17 12:23 Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:13 Ο Guest 190013: #4.743 29-01-17 13:13 Αρχική Δημοσίευση από AmandaC: Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η Ιατρική Βάσανο καταντά εκεί η διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:16 Η Ερινύς έγραψε: #4.744 29-01-17 13:16 Και μεις στην Θεσσαλονίκη 5 βδομάδες έχουμε, σας νιώθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:03 Η methexys έγραψε: #4.745 29-01-17 14:03 Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:18 Η miss marple: #4.746 29-01-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:13 Ο Guest 190013: #4.743 29-01-17 13:13 Αρχική Δημοσίευση από AmandaC: Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η Ιατρική Βάσανο καταντά εκεί η διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:16 Η Ερινύς έγραψε: #4.744 29-01-17 13:16 Και μεις στην Θεσσαλονίκη 5 βδομάδες έχουμε, σας νιώθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:03 Η methexys έγραψε: #4.745 29-01-17 14:03 Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:18 Η miss marple: #4.746 29-01-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AmandaC: Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει! Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η Ιατρική Βάσανο καταντά εκεί η διαδικασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:16 Η Ερινύς έγραψε: #4.744 29-01-17 13:16 Και μεις στην Θεσσαλονίκη 5 βδομάδες έχουμε, σας νιώθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:03 Η methexys έγραψε: #4.745 29-01-17 14:03 Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:18 Η miss marple: #4.746 29-01-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μεις στην Θεσσαλονίκη 5 βδομάδες έχουμε, σας νιώθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:03 Η methexys έγραψε: #4.745 29-01-17 14:03 Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:18 Η miss marple: #4.746 29-01-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:18 Η miss marple: #4.746 29-01-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια Click για ανάπτυξη... Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:25 Η methexys έγραψε: #4.747 29-01-17 14:25 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miss marple: Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό! Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη! Click για ανάπτυξη... Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2017 στις 14:35 Ο Kostis-Palamas: #4.748 29-01-17 14:35 Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου εμεινε μια εργασια για ενα μαθημα και ενα σχετικα ευκολο μαθημα προς το τελος της εξεταστικης. Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο ενταξει, τα θελει ο κωλος μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2017 στις 22:56 Η Anonyme έγραψε: #4.749 31-01-17 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vold: Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος; Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:32 Ο ultraviolence: #4.750 01-02-17 11:32 Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τελείωσα χθες με την εξεταστική και περιμένω να αρχίσει το νέο εξάμηνο καθώς έχει 3 μαθήματα που σχετίζονται με τα μαθηματικά. Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ... Καλά αποτελέσματα σε όλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:59 Ο Μάρκο Πόλο: #4.751 01-02-17 14:59 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ξέρετε κανένα καλό τρόπο για να στα σταματήσω να βαριέμαι και να κάτσω να διαβάσω ώστε να μην πατώσω στην εξεταστική? Εσείς πως τα καταφέρνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:08 Ο Kostis-Palamas: #4.752 01-02-17 15:08 πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκο Πόλο Νεοφερμένο μέλος Ο Μάρκο Πόλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο Μάρκο Πόλο: #4.753 01-02-17 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kostis-Palamas: πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου! για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου Click για ανάπτυξη... Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 15:16 Ο unπαικτable: #4.754 01-02-17 15:16 Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εχω δωσει ενα μαθημα που λογικα το περασα. Ακολουθουν αλλα τρια. Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα. Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:42 Η methexys έγραψε: #4.755 02-02-17 21:42 Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:53 Η miss marple: #4.756 03-02-17 11:53 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα Click για ανάπτυξη... Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fay Key Νεοφερμένο μέλος Η Fay Key αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:38 Η Fay Key έγραψε: #4.757 03-02-17 14:38 Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:45 Ο Vold έγραψε: #4.758 03-02-17 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap tyxiluckudacha Linsanity Kafkinos Georgiaaa_ George_dr Mapz bboys ΣοφίαΒ celshade kanenas090 rseven sofiaram Totreno Vassiliki.ko Markiii Qwerty 0 ioanna2007 Andante xristina elen Than003 dioandi2010 Leopoldos_134 Viktor ScarletFox SKG dmav bio Eirinakiii8 Alessandra Eliza Νομάρχης Schlimazel Polkiu MarcoReus brownies Nemesiis phoni GeorgePap2003 IceCream05 fairyelly Wonderkid Nick254 WhiTeNoiSe Mammy Nun sophiaa De Broglie User2350 Ryuzaki nicole1982 eukleidhs1821 Marple ggl plantbee Philologist Panagiotis849 Superhuman ioannaion Nikoleta_Giann air_fish Tedi ΨΑΡΑΚΙ1993 ioanchatzip ale VasoGrimes thecrazycretan Αριάνα123 EcoBill anna.t strsismos88 soniko Helena123 Cortes iminspain Voul2992 Georgekk calliope Κλημεντίνη leo41 tsiobieman Paragontas7000 Αλκης Κ. ag97 fmarulezkd neurogirl pacheiko kwstaseL nucomer tslef8 Pharmacist01 BioChemical harry akritas Memetchi Lathy T C jimis2001 Dreamer_SW No name Mhtrogoal Greg1900 KingOfPop SlimShady Fil1987 TonyMontanaEse Meow Papachrist aggelosst9 Unboxholics hirasawayui Alexecon1991 Nefh_ Leukosrinokeros imyrcarn Θανασης Α. Lia 2006 Scandal Xristinaqui clevercat korlef Ria99 Dimitris2001 St11 the purge Jocaste Πύρος panagiotis23 Monster Hunter Idontknoww Scott Natassa33 StudyFreak04 aekarare Katerinaki13 Jimmy20 Chris 21 edouardos Power-13 stamoul1s χημεια4λαιφ charmander Eleanna7 uni77 PanosBat Stelios725 kyrisari chrysm gwgw_5 Belle26 gewrgioyp Stroka SweetGirl Eua5 Unseen skygge Revekka Έμμα kakesparees meletis96 louminis J.Cameron kostas1233 kiyoshi roud civilian Dimitris9 Μάρκος Βασίλης Alexismicro Viedo johnsiak lenaki001 Vold Φινεύς don_vito American Economist Thanos_D Dimitris_Gr Thoba19 Ststst02 tymvorixos Indiana Jones giannis KONNΟΣ Libertus Cpt.Philips Γατόπαρδος. ΘανάσοςG4 Vasilis25 johnietraf Steffie88 jims Αντικειμενικός Maraki4you suaimhneas ρενακι 13 CoolCowboy jen_dream george777 marylou_290 Earendil jj! Johnman97 hecktors Nefeloula Giorno Iknowyou adonman mitsos14 Arianara S3 Yiorgosk efi25 Πα.Κ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στον αυτόματο Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:26 Ο unπαικτable: #4.759 03-02-17 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 267 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 267 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια). Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:26 Ο Cody έγραψε: #4.760 03-02-17 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fay Key: Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα. Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.