Εξεταστική

Κλασσικά, όπως κάθε εξάμηνο, το στατικό μάθημα του εξαμήνου (Αντοχή 2 εν προκειμένη) και μία σπόντα (σχέδιο).
10 περασμένα και 8 χρωστούμενα συνολικά.... Η σχολή δεν με πάει και δεν την πάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βγήκε σήμερα το 2ο μάθημα της εξεταστικής :)

Οικονομετρία ----->>>> 8,5 !!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε να βγουν και τα δικά μας αποτελέσματα, μας γκάστρωσαν.

Άντε να βγουν και τα δικά μας αποτελέσματα, μας γκάστρωσαν.

Περιμένω αποτελέσματα για ένα μάθημα εδώ και 38 μέρες και τα έχουν έτοιμα υποτίθεται εδώ και πάνω από 10 μέρες. Μην μιλάς για γκάστρωμα εσύ. :P

Όλοι έχετε τελειώσει και περιμένετε αποτελέσματα, εγώ έχω άλλα 3 μαθήματα.

Πάω να διαβάσω για τα εγκεφαλικά νεύρα.

Σας εύχομαι να κοπείτε σ' όλα γιατί κάθεστε.

8 στην Βιοχημεία ΙΙ και Σπλάγχνα πάμε για Σεπτέμβρη.
Ας είναι μόνο τα Σπλάγχνα που χρωστάω και δεν θέλω τίποτε άλλο.

Βγήκαν όλα επιτέλους!!:D:D

Γ εξάμηνο:

9.8, 9.8, 9, 8.3 , 6.8 , 6.3= 8.33

κάθε πέρσι και καλύτερα :P

Ας είναι μόνο τα Σπλάγχνα που χρωστάω και δεν θέλω τίποτε άλλο.

:sick:

A αυτοί οι βαθμοί δεν είναι απλά καλοί είναι τέλειοι...που να βλεπες τους δικούς μου:worry::worry:

Βρε συντρόφια, εμάς μας είπε η καθηγήτρια ότι θα δώσουμε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους εξέταση είναι αυτή. Δεν μου έχει ξανατύχει. Μέχρι και πέρυσι το εν λόγω μάθημα "Εισαγωγή στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον" εξεταζόταν κανονικά (με κλειστά βιβλία). Οι συμφοιτητές/τριές μου χάρηκαν ακούγοντας αυτή την είδηση. Ωστόσο, εγώ είμαι πολύ προβληματισμένη αναφορικά με το συγκεκριμένο τρόπο εξέτασης. :eek:

Αχαχαχα πού να τα διάβαζες κιόλας αυτά που διάβαζα :P

Φαντάζομαι...:P

Βρε συντρόφια, εμάς μας είπε η καθηγήτρια ότι θα δώσουμε εξετάσεις με ανοιχτά βιβλία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους εξέταση είναι αυτή. Δεν μου έχει ξανατύχει. Μέχρι και πέρυσι το εν λόγω μάθημα "Εισαγωγή στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον" εξεταζόταν κανονικά (με κλειστά βιβλία). Οι συμφοιτητές/τριές μου χάρηκαν ακούγοντας αυτή την είδηση. Ωστόσο, εγώ είμαι πολύ προβληματισμένη αναφορικά με το συγκεκριμένο τρόπο εξέτασης. :eek:

Με ανοιχτά βιβλία συνήθως είναι πιο δύσκολα... τσάμπα χαρήκανε.:D

Με ανοιχτά βιβλία συνήθως είναι πιο δύσκολα... τσάμπα χαρήκανε.:D

Σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Αυτό πιστεύω κι εγώ.

Σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Αυτό πιστεύω κι εγώ.

Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα εχω καει στο παρελθον με τετοιου ειδους εξεταση.
Την πρωτη φορα που εδωσα μαθημα με ανοιχτα βιβλια κοπηκα με 3:P...

Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα εχω καει στο παρελθον με τετοιου ειδους εξεταση.
Την πρωτη φορα που εδωσα μαθημα με ανοιχτα βιβλια κοπηκα με 3:P...

Κλάψε μάνα κλάψε με με νύχτα με φεγγάρι....:sick:

Θα χαρακτήριζα ικανοποιητική την εξεταστική..τώρα θα πάω για 2 8αρια στα μαθήματα που έμειναν τον Σεπτέμβρη..ευπρόσδεκτοι και οι καλυτεροι βαθμοί χεχε

βγηκαν ολα τα μαθηματα!

4 περασμενα 2 χρωστουμενα το ενα περασμενο με 10αρι :clapup:

βγηκαν ολα τα μαθηματα!

4 περασμενα 2 χρωστουμενα το ενα περασμενο με 10αρι :clapup:
διδακτική φαντάζομαι το 10αρακι:D

Θέλει κανείς να ακούσει τον πόνο μου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back