Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Δεν μας βάζουν όλους τους εξεταζόμενους στην ίδια αίθουσα; :o
πώς να χωρέσουμε

σειρά παρά σειρά και θέση-κενό-θέση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

πώς να χωρέσουμε?
σειρά παρά σειρά και θέση-κενό-θέση!
Αχα κατάλαβα. Μάλιστα, μάλιστα. Αύριο το πρώτο μάθημα. Ήρθε η μέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Αχα κατάλαβα. Μάλιστα, μάλιστα. Αύριο το πρώτο μάθημα. Ήρθε η μέρα.![]()
άντε καλή τύχη

Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

άντε καλή τύχητι ώρα ?
Στις 9 το πρωί. Αλλά είναι και το μπέρδεμα με τα λεωφορεία για την πανεπιστημιούπολη, δεν σταματούν στην μια στάση, καθυστερούν να έρθουν, όλα τέλεια δηλαδή.

PieMaker
Δραστήριο μέλος

Για τα υπόλοιπα... έχει ο Θεός

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

10αρι θέλω εΑύριο το πρωί ξεκιναω κι εγώ με "Διδακτική Μεθοδολογία III: Κατ´ οίκον εργασίες". Είναι εύκολο και τη διδακτική την έχω σκισει τόσα χρόνια, οπότε ελπίζω να το περάσω και με βαθμό.
Για τα υπόλοιπα... έχει ο Θεός.

PieMaker
Δραστήριο μέλος

10αρι θέλω ε![]()
Ναι, κι εγώ 10αρι θέλω, αλλά φοβάμαι πως θα μείνω με την επιθυμια

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης δίνω και ένα μάθημα Ιστορίας προφορικά. Μπαίνει ένας - ένας μέσα στο γραφείο του καθηγητή; Πόση ώρα κρατάει αυτό το «μαρτύριο»; Γίνεται σε στυλ διαλόγου; Σε πόσα λεπτά μέσα πρέπει να απαντήσεις;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι πολύ χρήσιμη...

tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

Τη Δευτέρα 21/1 ξεκινάω με το μάθημα της Αρχαιολογίας (Α' εξαμήνου). Όποιος έχει περάσει από αυτή τη «δοκιμασία» ας με βοηθήσει... Ποιο είναι το ύφος των ερωτήσεων, πόσες ερωτήσεις βάζουν, πώς πρέπει να είναι το ύφος των απαντήσεων... γιατί φυσικά δεν μαθαίνεται απ' έξω ένα βιβλίο 800 σελίδων.
Επίσης δίνω και ένα μάθημα Ιστορίας προφορικά. Μπαίνει ένας - ένας μέσα στο γραφείο του καθηγητή; Πόση ώρα κρατάει αυτό το «μαρτύριο»; Γίνεται σε στυλ διαλόγου; Σε πόσα λεπτά μέσα πρέπει να απαντήσεις;
Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι πολύ χρήσιμη...![]()
Σχετικα με το πρωτο σκελος της ερωτησης σου, θελω να σου πω οτι οι ερωτησεις στις οποιες πρεπει να απαντησουμε ειναι τις περισσοτερες φορες πολυ ξεκαθαρες. Δηλαδη αμα εχεις διαβασει δεν θα κουραστεις και πολυ για να σκεφτεις τι πρεπει να γραψεις. Συνηθως και υπο νορμαλ συνθηκες βαζουν 2 με 3. Βεβαια εγω ειχα πεσει και σε μια ηλιθια η οποια δεν θυμαμαι πρεπει να μας ειχε βαλει 5 τις οποιες επρεπε να απαντησουμε μεσα σε 2 ωρες. Μιλαμε για τρελα πραγματα. Εγω παντα οταν γραφω απο την αγωνια μου δεν προλαβαινω να κοιταξω πως τα γραφω. Το μονο που κανω ειναι τα χωριζω σε παραγραφους, μετα αμα μου μενει χρονος τα ξανα ριχνω αλλη μια ματια, να δω αν δεν μου "καθεται" κατι καλα στο ματι. Η προτεραιοτητα σου παντως πρεπει να ειναι να απαντησεις στις ερωτησεις και μετα αμα σου μεινει χρονος τα σουλουπωνεις και λιγο.
Τωρα οσον αφορα την προφορικη εξεταση εκει θα εχεις πιο πολυ αγχος, αλλα ολο το θεμα ειναι μεχρι να μπεις μεσα στο γραφειο του καθηγητη που θα σε εξετασει. Αμα και παλι εχεις διαβασει καλα, θα εχεις λιγο αγχος, αλλα καμια σχεση με το αγχος που ειχες πριν μπεις μεσα. Αμα κιολας απαντησεις σωστα στην πρωτη ερωτηση, η τουλαχιστον ικανοπιητικα τοτε θα σου φυγει τελειως. Συνηθως στα προφορικα κανουν 1 με 2 ερωτησεις, εξαρταται και απο τον καθηγητη. Αν ο καθηγητης βλεπει οτι εχει στρες και θελει να σε βοηθησει λιγο παραπανω, τοτε μπορει να σου κανει και καμμια ακομα. It's up to him. Οσες φορες εχω εξεταστει εγω σε προφορικα συνηθως βαζουν καπουν 4 με 5 ατομα, εχω τυχει ομως και με 6. Σπανια να μπαινει ενας-ενας.
Υ.Γ: πιστευω οτι θα σου αρεσουν πιο πολυ τα προφορικα απ'οτι τα γραπτα. Με εμενα ετσι εγινε παντως, ολα στο μυαλο ειναι αμα καταφερεις και το ελεγξεις, αποβαλλεις τα παντα..!!
Καλη επιτυχια...!!!

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτοιμος να πεθάνω στον ύπνο από την κούραση και την αϋπνία!
Guest 278211
Επισκέπτης

συμπάσχωΠάει το 1 από τα 6.
Έτοιμος να πεθάνω στον ύπνο από την κούραση και την αϋπνία!

Πάει και το δεύτερο

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

συμπάσχω
Πώς τα πήγες;
Πάει και το δεύτεροΜετά όμως έρχεται... βιολογία...
![]()
Είμαι ευχαριστημένος, αλλά κρατώ μικρό καλάθι, γιατί είναι η πρώτη μου εμπειρία.

Καλή ξεκούραση και σε εσένα, τότε!
PieMaker
Δραστήριο μέλος

Μένουν αλλά 3 μαθήματα και 2 εργασίες.
tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

PieMaker
Δραστήριο μέλος

εγω παλι ειμαι πολυ στεναχωρημενος σημερα...!! δεν ξερω αν τα πηγα καλα...ειμαι πολυ μπερδεμενος.....!!![]()
Και τι κάθεσαι και σκας;;
Και η αποτυχία μέσα στο προγραμμα είναι. Οσο υπάρχει η εξεταστική του Σεπτέμβρη μη φοβάσαι τίποτα!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

βαριέμαι.

tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

η εξεταστικη για σεμιναριο ηταν, γι'αυτο σκαω περισσοτερο...!! Εριξα τοση δουλεια για αυτο το σεμιναριο και μου φαινεται πως θα παει στα σκουπιδια....Και τι κάθεσαι και σκας;;
Και η αποτυχία μέσα στο προγραμμα είναι. Οσο υπάρχει η εξεταστική του Σεπτέμβρη μη φοβάσαι τίποτα!
σε ευχαριστω παντως για την συμπαρασταση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.