Εξεταστική

Συναδελφε,μη μου λες τετοια,μη μου λες τετοια!:PΝαι,και γω τωρα οταν ακουω φοιτητες/τριες να αγχωνονται για βαθμο και διαβασμα,παραξενευομαι.:confused:
Eσυ δε νομιζω να εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Απλα το δικο μου τμημα εχει παρα πολλα υποχρεωτικα θετικοτεχνολογικα μαθηματα + 1-2 που ο καθηγητης βαζει ενα 7αρι και σε ολους τους αλλους 5 και 6, οποτε πρεπει με καποιο τροπο να ανεβασω το Μ.Ο μου:(!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο πρώτο εξάμηνο εφαρμόσαμε την τεχνική :δίνω μόνο αυτά για τα οποία είμαι σίγουρη και θα γράψω βαθμό" Το πετύχαμε...
Σ' αυτό το εξάμηνο πήγαμε με τη μέθοδο: "Τα δίνω όλα κι ό,τι κάτσει..." Ανάλογα με το τι θα "κάτσει" θα καταλάβω και ποιά μέθοδος με βολεύει περισσότερο!!

6/7 λοιπόν, λογικά τα έχω περάσει... και σε μία εβδομάδα... ΤΕΛΟΣΣΣ!! :1eye:

6 στα 7 μπράβο ρε συ!! σε ποια σχολή είσαι;;; και εγώ 7 έδινα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

6 στα 7 μπράβο ρε συ!! σε ποια σχολή είσαι;;; και εγώ 7 έδινα.....
Είπα λογικά τα περάσαμε, δεν είναι και σίγουρο! Ο στόχος είναι το 7/7 :P
Φιλολογία :happy:

Είπα λογικά τα περάσαμε, δεν είναι και σίγουρο! Ο στόχος είναι το 7/7 :P
Φιλολογία :happy:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι....Και εγώ θα δηλώσω φέτος φιλολογία μάλλον θεσσαλονίκη/γιάνεννα....:)

Πάει και η Στατιστική II...μαζί και το δεκάρι!:loltooth:

Γαμημένη cdf!:happy:

ιιιιιι!!! περασα επεξεργασια & συντηρηση τροφιμωωωων! με 5 αλλα μαλλον θα παω σεπτεμβρη να βελτιωσω το βαθμο!! :D :D :D

Απολογισμός εξεταστικής:

Δώσαμε 10 μαθήματα, περάσαμε μάλλον και τα 10 (δεν ξέρω για ένα που έχω βάλει ρήτρα 7), οι βαθμοί ποικίλλουν και τώρα λίγες λέξεις αντικατοπτρίζουν τις μέρες μας:

Ξενύχτια, ποτά, θάλασσα.

Πάω για μπάνιο εδώ μετά το 2ο σερί ξενυχτιού, εύχομαι σύντομα και στα δικά σας, καλό κουράγιο με την εξεταστική!

:happy:

Επιτελους αυριο αρχιζω και εγω!!! αντε να τελειωνουμε σιγα σιγα,δεν αντεχω αλλο...:studying::mpinelik:

Ξανασκεφτόμουν ένα θεωρητικό ερώτημα στο διαγώνισμα της Στατιστικής ΙΙ...είχανε μείνει 7 λεπτά,δεν είχα πολυδώσει προσοχή στην "απόδειξη" στις σημειώσεις μου,ήμουνα και άυπνος-του 'ρίξα μια ματιά κι έφυγα.Δύο λεπτά μου χρειάστηκαν για να φτάσω στη "αποδειξή" του σήμερα που το ξανακοίταξα.

Έτσι χάνονται τα δεκάρια:P

"απόδειξη" και όχι απόδειξη γιατί δεν είναι και πολύ αυστηρή μαθηματικά:P

σημερα εδωσα το 4ο :D σκισαμε :D (βασικα οσα εχω δωσει τα εχω περασει πιστευω)

αλλα 2 μενουν :clapup:

σημερα εδωσα το 4ο :D σκισαμε :D (βασικα οσα εχω δωσει τα εχω περασει πιστευω)

αλλα 2 μενουν :clapup:
πέρασες ρε? εγώ δεν ξέρω δεν νομίζω, που πήγε και βρήκε σε 25 κεφαλαια το αποκοπτικό οξύ για ανάπτυξη?:wall:

πέρασες ρε? εγώ δεν ξέρω δεν νομίζω, που πήγε και βρήκε σε 25 κεφαλαια το αποκοπτικό οξύ για ανάπτυξη?:wall:

το περασα λογικα ναι :D

εμας εβαλε αποκοπτικο για ξηρασια :P (ειχαμε αλλα θεματα)

τελοοοοοοςςςς!!! :D αντε και καλο σεπτεμβρη! :P

Τέλος η κανονική εξεταστική.
Το μόνο που μου απομένει είναι η κατοχύρωση του βαθμού του εργαστηρίου και ένα μάθημα του 2ου έτους που θα δω αν θα το δώσω :P

Εγώ είχα αυτό το εξάμηνο πάρει 3 Εργαστήρια και 10 Θεωρίες
Τα εργαστήρια τα πέρασα, και μέχρι τώρα έχω περάσει 4 στις 5 Θεωρίες σίγουρα
Θελω να πιστεύω πως απο τις υπολοιπες 5 θα καταφέρω να περάσω τουλάχιστον τις 3 ;)
Και με το που δώσω το τελευταίο μάθημα την Πέμπτη, Βουρ για σπίτι!

τέλος τα μαθήματα, έμεινε μόνο μια παρουσίαση poster.
Θα προτιμούσα να πήγαινε καλύτερα η εξεταστική, σήμερα λογικά το πέρασα αλλά σίγουρα θα μπορούσα να πιάσω μια μονάδα παραπάνω:/:

Άλλο ένα μάθημα μεθαύριο και μετά διακοπούλες! :yahoo:

Να ρωτήσω, τι παίζει με τους βαθμούς του εαρινού εξαμήνου; Γιατί εμείς έχουμε μερικούς καθηγητές που τους δίνουν έντυπους στη γραμματεία και τους περνάει ηλεκτρονικά και άλλους οι οποίοι τους ανεβάζουν οι ίδιοι. Οι γραμματείες κλείνουν; :P

Να γκρινιαξω λιγο?? Θα γκρινιαξω:P!!

Η εξεταστικη μας ξεκινησε στις 5 Ιουνιου. Τελειωσαμε στις 22 Ιουνιου.

Εδωσα 5 απο τα 6 μαθηματα, τα 3 απο τα οποια στις 5,6 και 8 Ιουνιου. Μεχρι στιγμης δεν εχει βγει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα.

Επισης, περιμενω ακομα τη βαθμολογια ενος μαθηματος απο το χειμερινο εξαμηνο, το οποιο το εδωσα στις 2 Φεβρουαριου !!!!!!

Τα συμπερασματα δικα σας...

Να γκρινιαξω λιγο?? Θα γκρινιαξω:P!!

Η εξεταστικη μας ξεκινησε στις 5 Ιουνιου. Τελειωσαμε στις 22 Ιουνιου.

Εδωσα 5 απο τα 6 μαθηματα, τα 3 απο τα οποια στις 5,6 και 8 Ιουνιου. Μεχρι στιγμης δεν εχει βγει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα.

Επισης, περιμενω ακομα τη βαθμολογια ενος μαθηματος απο το χειμερινο εξαμηνο, το οποιο το εδωσα στις 2 Φεβρουαριου !!!!!!

Τα συμπερασματα δικα σας...
εγώ περιμένω πρόοδο που έδωσα 1 Ιουνίου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back