foreverfreak
Διάσημο μέλος

εγώ περιμένω πρόοδο που έδωσα 1 Ιουνίου!!
Το τελευταιο που εγραψα το ειδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Χαχαχα ναι αλλα μπορώ να γκρινιάζω για τον ένα μήναΤο τελευταιο που εγραψα το ειδες?? Μια χαρα εισαι εσυ, μην γκρινιαζεις καθολου...

Καλά να πάθεις κακέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Χαχαχα ναι αλλα μπορώ να γκρινιάζω για τον ένα μήνα
Καλά να πάθεις κακέ![]()
Λοιπον, 2 προοδους εχω δωσει ολες κι ολες στη σχολη μου. Και οι 2 στον καθηγητη που χρωσταει τα αποτελεσματα απο το χειμερινο εξαμηνο. Τις δωσαμε Δεκεμβριο και τα αποτελεσματα βγηκανε Ιουνιο

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ναι αθώε Κώστα...απλά όπως είπα η εξεταστική μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, οπότε αυτό που νομίζω πως το περασα θέλω να βγει!!!Λοιπον, 2 προοδους εχω δωσει ολες κι ολες στη σχολη μου. Και οι 2 στον καθηγητη που χρωσταει τα αποτελεσματα απο το χειμερινο εξαμηνο. Τις δωσαμε Δεκεμβριο και τα αποτελεσματα βγηκανε Ιουνιο!!! Οποτε γατακι-δολοφονακι, δε σε παιρνει να μιλας...
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

εγραψα 10

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον οι καθηγητές πλατσουρίζουν στις θάλασσες από το να τελειώνουν οι βαθμολογήσεις.

Μέχρι στιγμής τα έχω πάει καλά σε γενικές γραμμές με ένα 7.5 και ένα 9!

Θέλω να βγουν και τα Διακριτά Μαθηματικά για να κάνω μια αίτηση και αργεί, θα χάσουμε καμιά προθεσμία.

Οπότε για Σεπτέμβρη έχω 1!Φυσική 1, μπλιαχ! Και θα δώσω και Ψηφιακή Σχεδίαση για βελτίωση βαθμού!

Dias
Επιφανές μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Καλή Λευτεριά στους υπόλοιπους!
Εγω έχω άλλα 2 σήμερα
Και άλλο ένα αύριο!
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

Catalyst
Επιφανές μέλος

Πήγα σήμερα να δω τη Στατιστική και από πάνω ήταν τα δικά σας. Σχεδόν όλοι 10 πήρατε. Τόσο εύκολο πια; Σας είχε πει τα θέματα;Αριθμητική Ανάλυση με 10 (είναι το πιο εύκολο μάθημα της σχολής).

Έχω τελειώσει εδώ και 3 εβδομάδες και έχουν βγει μόνο 2/5! (6 μαθήματα είχα δηλώσει σε αυτό το εξάμηνο αλλά τελικά έδωσα τα 5)
Μάλλον οι καθηγητές πλατσουρίζουν στις θάλασσες από το να τελειώνουν οι βαθμολογήσεις.
Μέχρι στιγμής τα έχω πάει καλά σε γενικές γραμμές με ένα 7.5 και ένα 9!
Θέλω να βγουν και τα Διακριτά Μαθηματικά για να κάνω μια αίτηση και αργεί, θα χάσουμε καμιά προθεσμία.
Οπότε για Σεπτέμβρη έχω 1!Φυσική 1, μπλιαχ! Και θα δώσω και Ψηφιακή Σχεδίαση για βελτίωση βαθμού!![]()

Ποιος διαβαζει Ψηφιακη τωρα ...
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
Ποιος διαβαζει Ψηφιακη τωρα ...
Έλα! Η Ψηφιακή είναι ωραία!

Με την φυσικη έχω θέμα.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήγα σήμερα να δω τη Στατιστική και από πάνω ήταν τα δικά σας. Σχεδόν όλοι 10 πήρατε. Τόσο εύκολο πια; Σας είχε πει τα θέματα;![]()
Η ύλη είναι 8 στάνταρ τύποι ασκήσεων, σου βάζει 4 και λύνεις τις 3. Αν δεν πάρεις 10 εδώ, δε θα πάρεις πουθενά

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη χαλιέσαι.Άστην για του χρόνου να σου κάνω εγώ καλές σημειώσεις![]()
Με αυτόν τον καθηγητή αμφιβάλλω.

Αν δεν την περάσω Σεπτέμβρη, θα την αφήσω. Όταν αλλάξει καθηγητής.

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Το περασα με 8!!!! Στα 258 ατομα που το διναμε, ητανε ο 3ος μεγαλυτερος βαθμος... Συγκεκριμενα εβαλε ενα 9, δυο 8,5 και ενα 8.
Οχι, για να μη λενε καποιοι καποιοι οτι στο παιδαγωγικο περναμε ολα τα μαθηματα με 9 και 10 και μαλιστα χωρις προσπαθεια!! Απο πολη σε πολη αλλαζουν τα πραγματα...
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.