Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

***γκούχ***Αμέσως***γκούχ***Εμεις δηλαδή που έχουμε ηλεκτρονική γραμματεία και δημοσιοποιούνται αμέσως εκει?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

***γκούχ***Αμέσως***γκούχ***
Εννοώ ότι δε δημοσιοποιούνται κάπου πιο πριν!

Μη μιλάς,σε εσάς τουλάχιστον βγήκε η πολιτική επιστήμη

Πως τα πήγες; (αν το έδωσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοώ ότι δε δημοσιοποιούνται κάπου πιο πριν!
Μη μιλάς,σε εσάς τουλάχιστον βγήκε η πολιτική επιστήμη
Πως τα πήγες; (αν το έδωσες)
Ας πούμε ότι θα τα ξαναπούμε το Σεπτέμβρη

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Ας πούμε ότι θα τα ξαναπούμε το Σεπτέμβρη![]()
Κρίμα

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αν δεχτεί καθηγητής να αλλάξει το βαθμό, θα εκπλαγώ.Εμεις δηλαδή που έχουμε ηλεκτρονική γραμματεία και δημοσιοποιούνται αμέσως εκει , αν δουμε το βαθμό και μας κακοφανεί - δούμε το γραπτό και βρούμε λάθος υπολογισμό η οτιδηποτε άλλο, δε γίνεται να αλλάξει ο βαθμός?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εμεις δηλαδή που έχουμε ηλεκτρονική γραμματεία και δημοσιοποιούνται αμέσως εκει , αν δουμε το βαθμό και μας κακοφανεί - δούμε το γραπτό και βρούμε λάθος υπολογισμό η οτιδηποτε άλλο, δε γίνεται να αλλάξει ο βαθμός?
Δεν δημοσιοποιούνται κατευθείαν εκεί, τα έχουμε ξαναπεί!

Αλλά όποια διαδικασία και αν ακολουθεί η σχολή, αν φτάσουν στο σημείο να τα δείτε περασμένα τελείωσε το θέμα!
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αφού τα γράψεις όλα όμορφα και καλά στην εξέταση, γράφεις πάνω- πάνω στην κόλλα: "αν ο βαθμός μου είναι κάτω από ν, παρακαλώ κόψτε με". Συγχαρητήρια μόλις έβαλες ρήτρα.Δηλαδή, για να καταλάβω, πάω στη γραμματεία και λέω "αμα έχω κάτω από χ να με κόβετε"?
Εναλλακτικά μόλις βγουν οι βαθμοί πας και παρακαλάς για κατόπιν εορτής κόψιμο αν δεν έχουν ακόμη περαστεί στα κεντρικά. Συνήθως με την ηλεκτρονική καρτέλα είσαι εκπρόθεσμος.
Υγ. Αντί να ασχολείστε με ηλιθιότητες και να κυνηγάτε χίμαιρες, διαβάστε και κάντε εργασίες.
Υγ2. Ρεβέκκα παραδέχομαι τους καθηγητές που δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους τις ρήτρες. Ξέρεις γιατί.

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Υγ2. Ρεβέκκα παραδέχομαι τους καθηγητές που δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους τις ρήτρες. Ξέρεις γιατί.![]()
Γιατί, αλήθεια?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Υγ2. Ρεβέκκα παραδέχομαι τους καθηγητές που δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους τις ρήτρες. Ξέρεις γιατί.![]()
I know! Μαζί σου και εγώ αλλά πολλοί δεν το βλέπουν έτσι..

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

εμας βγηκε η φυσικοχημεια! 5 ενω θα μπορουσα να εχω γραψει ενα 8! απο βλακειες εχασα

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε, μου τη σπάει να ξέρω, να συμμετέχω, μέχρι και η ίδια η καθηγήτρια να περιμένει να γράψω για 10 και να πηγαίνω άπατη. Φοβάμαι λοιπόν ότι θα πάρω ένα εκνευριστικό 5, ίσως στο μόνο μάθημα που είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω πολύ καλά.
Βέβαια τώρα, κατόπιν εορτής δεν θα πάω να παρακαλέσω...άσε που αύριο ανακοινώνονται έτσι κι αλλιώς και το θεωρώ γελοίο να κάνω θέμα, μιας και γενικά ο μέσος όρος μου είναι γύρω στο 6. Δεν θα με έσωζε λοιπόν, αλλά μου φαίνεται ειρωνικό.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Περίμενα η να έχω κοπεί οριακά η να το έχω περάσει οριακά (αφού ήταν Σ-Λ με αρνητική βαθμολόγηση και μια ανάπτυξης που για να καταλάβεις τι ήθελε έπρεπε να διαβάσεις 5 φορές την ερώτηση αλλά και πάλι...αρλούμπες έγραφες).
Είδα τα αποτελέσματα και έφριξα!

Ο καθηγητής έβαλε μόνο 4 -> 9 , 2 -> 8 και 3 -> 7.5 !!! ( Σε 183 άτομα

Πήρα 7,5

paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Βγήκε το ένα, το πέρασα με αρκετά καλό βαθμό και είμαι υπερευχαριστημένος γιατί είναι το μάθημα από το 1ο έτος που χρωστάνε όλοι οι επί πτυχίω!!!!!!!!!!!!

A', έχω και μαθήματα ταυτόχρονα. Εκεί που στη χημεία κάναμε απλά για οξέα και βάσεις, πάμε σήμερα 8 το πρωί κι μας πλακώνει στη μεταβολική οξέωση στον σακχαρώδη διαβήτη. Κόλαση.
Παίζει να' μαστε η μόνη σχολή που γράφει και έχει μαθήματα (ΚΑΙ εργαστήρια ταυτόχρονα), ε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.