Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπραβο φιλε που το λες.Και εγω κανενα....0/8..οχι οτι ειχα διαβασει,αλλα κανα δυο μαθηματα περιμενα να τα περασω..και ειχα και διακριτα μαθηματικα!![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Πανελλήνιες και σχολή δε συνδυάζονται.Ειδικά όταν πρόκειται για μαθήματα που απαιτείται να χεις περάσει εργαστήριο.Γιατί δεν έδωσες;
αρα συμφωνα με τα διακριτα μαθηματικα εισαι κι εσυ μεσα στο ματσο με τα φυτα![]()
Kατεστραμένοιχαχαχχα ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ!!
Δεν έδωσες κανενα δηλαδή πέρασες όλα όσα έδωσες!![]()

Μπραβο φιλε που το λες.
Σιγά την ντροπή

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Mπράβοοοοο4 στα 4 με υψηλο Μ.Ο.,ειμαι![]()

Superhuman
Δραστήριο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Kατεστραμένοι
:

Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και στην εξεταστική του εαρινού, σε ένα μήνα!

Guest 292010
Επισκέπτης

Σε αυτή την εξεταστική όμως θα προσπαθήσω να λιώσω.

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Brynja
Νεοφερμένο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Πιστεύω ότι μετά τις πανελλήνιες Α εξάμηνο σπάνια διαβάζουν πολλοί.Μη κρίνετε από εδώ μέσα.Φαντάσου όσοι περνάνε/περάσουμε με τη δεύτερη τι έχει να γίνει.Βέβαια αν δε περάσω πουθενά και γυρίσω δασολογία δε με παίρνει να χάσω άλλο ένα χρόνο.Πφ αγχώθηκα τώρα.
Κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό πολλές φορές κι αγχωνόμουν αλλά δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι.
Αυτό το σκέφτεσαι μετά. Γιατί αν τελικά περάσεις θα λές ,τι μαλακίες σκεφτόμουν. :p
Επίσης όταν το σκεφτόμουν, θυμόμουν φίλους μου που χρωστάγαν τα κέρατά τους ανεξάρτητα από Πανελλήνιες κι όμως σε κάποια φάση έστρωσαν κώλο και ξεμπέρδεψαν.

κοιτα, ειναι πως θα το δει το θεμα καποιος...Ειτε πας με πρωτη φορα ειτε με δευτερη. Καταλαβαινω πως νοιωθεις. Και εγω μετα τη δευτερη χρονια ηθελα να παω και πραγματικα να λιωσω στο ξυσιμο, να κανω παρεες και να ζησω καταστασεις που ηθελα και πιστεψε με δεν ειχαν καμια σχεση με το διαβασμα.Πιστεύω ότι μετά τις πανελλήνιες Α εξάμηνο σπάνια διαβάζουν πολλοί.Μη κρίνετε από εδώ μέσα.Φαντάσου όσοι περνάνε/περάσουμε με τη δεύτερη τι έχει να γίνει.Βέβαια αν δε περάσω πουθενά και γυρίσω δασολογία δε με παίρνει να χάσω άλλο ένα χρόνο.Πφ αγχώθηκα τώρα.

Ειδα ομως ποσο δυσκολο ειναι να αφηνεις κενα και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις και γι αυτο ξαναμπηκα στο λουκι πριν καλα καλα το καταλαβω..Ειναι το πως θα την δει κανεις!
Παντως μην πας με το ρευμα και πεις οτι "ολοι χαλαρωνουν το 1ο εξαμηνο αρα θα χαλαρωσω κι εγω" ή "ολοι διαβαζουν αρα θα διαβασω κι εγω". Κανε αυτο που γουσταρεις. . .
Iliaso
Περιβόητο μέλος

6 στα 7! σε σοβαρο μαθημα βρηκα να κοπω,αρχες οικονομικης...![]()
Γεωπονία

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

η πρώτη νομίζω πως πήγε καλά..
Wrong
Δραστήριο μέλος

Δεν έχω αρχίσει ακόμη διάβασμα για την εξεταστική του Ιουνίου (δυστυχώς) αλλά θα προσπαθήσω να ανεβάσω το Μ.Ο. μου.

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 270 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.