Εξεταστική και κορωνοϊός

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Και εγώ θεωρώ ότι ήθελαν να πουν το ανάποδο. Δεν βγάζει νόημα να βάλεις διαδικτυακές σε ολιγομελή τμήματα και δια ζώσης στα πολυμελή, τους βάζεις όλους δια ζώσης και όποιος κολλήσει, κόλλησε.
 

Arianara S3

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αστυφυλάκων. Έχει γράψει 383 μηνύματα.
Σε ένα έτος με 200 άτομα συν αυτούς που χρωστάνε το μάθημα, δε γίνεται να εξεταστούν προφορικά, ούτε και να παραδοθούν τόσες εργασίες. Οπότε φαντάζομαι ότι για αυτό το κάνουν. Δεν είναι ότι έγινε κάποιο λάθος
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Σου ξαναλέω, αξιολογείς την αντίδραση του συστήματος, θεωρόντας ότι όποιος είναι άρρωστος θα το ξέρει και ότι όποιος είναι άρρωστος θα κάθεται σπίτι του.

Όχι, το αξιολογώ με βάση τα εξής δεδομένα: είχαμε 1μιση μήνα καραντίνα οπότε η συντριπτική πλεοψηφία των μη καταγεγραμμένων κρουσμάτων μπορούμε να εκτιμήσουμε πως έχει αναρρώσει, τον Ιούνη η θερμοκρασία θα χτυπάει 35άρια και ο ιός όπως όλα δείχνουν θα μεταδίδεται πολύ δυσκολότερα, με αναγκαστική επιβολή μάσκας σχεδόν εκμηδενίζονται οι πιθανότητες μετάδοσης και οι εξετάσεις θα κρατήσουν μερικές ώρες χωρίς να απαιτούν συγχρωτισμό επαφής, απλώς απόστασης.


Χθες μιλούσα με ένα καθηγητή, για το τι θα γίνει με τις εξετάσεις. Το σενάριο που μου ανέλυσε για το προπτυχιακό ήταν ότι, και να θέλαμε εξετάσεις δια ζώσης, με τα μέτρα ασφαλείας που αυτές συνοδεύονται, ΔΕΝ υπάρχει ο χώρος. Θα πρέπει να απλωθεί το πρόγραμμα σε 2 και 3 μήνες. Σκέψου, να ξεκινήσουμε εξεταστική 15 Ιούνιου, να τελειώσουμε 15 Αυγούστου (βέλτιστο σενάριο) και μετά, με το Σεπτέμβρη, τι θα γίνει; 15 μέρες διάλλειμμα και μετά εξεταστική από 1η Σεπτεμβρίου έως τέλος Οκτωβρίου;

Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες σχολές, εμείς πάντως μοιραζόμαστε σε αίθουσες και είμαστε περίπου 40 άτομα σε καθεμιά. Ενόψει των εξαιρετικών περιστάσεων, ας αυξηθούν οι βάρδιες μέχρι αργά το απόγευμα, και ας διεξάγονται και τα Σάββατα. Αν η έλλειψη χώρου είναι τόσο τραγική, ας επιστρατευθούν τα γυμνάσια. Εδώ στη Νότια Κορέα τούς έβγαλαν στα γήπεδα.


Το εράσμους καθορίζεται περισσότερο οικονομικά, παρά ακαδημαϊκά. Κυρίως από το εάν μπορείς να διατήρησεις το σπίτι που νοικιάζεις στον τόπο σπουδών και να πληρώσεις για το κατάλυμα στο erasmus. Έχω δει Erasmίτες με βαθμό από 6 μέχρι 9.

Η νομική της Σορβόννης δέχεται δύο άτομα για εράσμους και κάθε χρόνο υποβάλλουν αίτηση εκατοντάδες. Όλοι έχουν γ2 στα γαλλικά, όλοι έχουν την οικονομική ενίσχυση της ένωσης, οπότε από το βαθμό θα κριθεί. Αλλά ντάξει αυτό είναι δευτερεύον, απλώς το επισημαίνω. Ανταγωνισμός υπάρχει ως προς το ποιο πανεπιστήμιο θα σε πάρει, όχι ως προς το αν θα σε πάρει οποιοδήποτε.


Ο παππούς που μένει στην Τούμπα θα πάει στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας (που θα έχει άλλους 100-200 πιστούς, οι περισσότεροι τακτικοί), θα πάει στο καφενείο της γειτονιάς του και σπίτι του.

Ο φοιτητής από την Καλαμάτα, θα πάει στη Θεσσαλονίκη, θα κατέβει να δώσει με άλλα 100 άτομα στην αίθουσα (που θα είναι διαφορετικά από τα 100 άτομα του επόμενου μαθήματος και από τα 100 του μεθεπόμενου κ.ο.κ.) και θα βγει το απόγευμα για καφέ στην Καλαμαριά.

Και πάλι δεν καταλαβαίνω τη μανία με τους φοιτητές. Ναι οκ ο καλαματιανός θα πάρει τρεις ώρες το κτελ να πάει αθήνα, ο Χανιώτης μισή ώρα το αεροπλάνο κλπ. Για μια μετακίνηση μιλάμε όπου όλοι θα φοράνε μάσκα.
Δε θα δώσει με άλλα 100 άτομα, θα πρέπει να βρεθεί χώρος με λιγότερους. Το αν θα βγει το απόγευμα στην Καλαμαριά είναι αδιάφορο, και στο πατρικό του στην πάτρα να έμενε ξέρωγώ θα πήγαινε ρήγα φερραίου και μπορεί να κόλλαγε τους συγγενείς σπίτι του. Όσο για τυχόν επάνοδο στα πατρικά μετά την εξεταστική, εντάξει μετά από κάνα μήνα είναι η εξεστική Σεπτέμβρη, δεν είναι τόσο τραγικό να μην επιστρέψει στο πατρικό, τη στιγμή μάλιστα που όλο το εαρινό εξάμηνο ήταν εκεί.

Τώρα, για γυμνάσια λύκεια βλέπω φοιτούν 100.000 μαθητές σε κάθε χρονιά, άρα θα έχουμε ανούσιο συγχρωτισμό 500.000 ατόμων. Οι εκπαιδευτικοί στη δευτεροβάθμια είναι 90.000 που πολλοί ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άρα πάλι ανούσιος κίνδυνος. Οι ενορίες στην επικράτεια είναι 9.000, πες μο προσέλευσης κάθε κυριακή 20 άτομων, έχουμε 180.000. Και όλα αυτά σε μια βδομάδα, χωρίς να είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Αν θυμάμαι καλά οι συνολικοί φοιτητές είναι 450.000, βγάλε τους μη ενεργούς, βγάλε αυτούς που μένουν σε τόπο κατοικίας. Μένουν 200.000;

Οπότε στην πρώτη περίπτωση επιτρέπεις χωρίς λόγο μέσα στο μάη συγχρωτισμό σχεδόν 800.000 ανθρώπων χωρίς μάσκα, ενώ στη δεύτερη απαγορεύεις μέσα ιούνη συγχρωτισμό πολύ λιγότερων με μάσκα για αρκετά σπουδαίο λόγο;
Θα μου πεις μα μετακινήσεις πληθυσμών. Και πάλι τραγικοποιούμε ένα ταξίδι 3 ωρών, την ώρα που ανοίγουμε τις μετακινήσεις και προσδοκούμε και σε τουρισμό.

Σίγουρα θα σημειωθούν κρούσματα, αυτό είναι αναπόφευκτο, αλλά πολύ πιο λογικό θα ήταν να ανοίξουν πανεπιστήμια για σοβαρή και δίκαιη εξεταστική και να θυσιαστεί μια ήδη χαμένη σχολική χρονιά και ο περιττός μαζικός εκκλησιασμός(ατομική λατρεία), παρά το ανάποδο.


Πιο συγκεκριμένα σε μαθήματα που έχουν μικρό αριθμό φοιτητών, θα μπορεί να εφαρμοστεί η εξ αποστάσεως εξέταση ενώ σε μαθήματα με μεγάλο αριθμό φοιτητών η εξέταση θα γίνεται δια ζώσης, με φυσική παρουσία των φοιτητών, σύμφωνα με τα μέτρα ου θα ορίσει ο ΕΟΔΥ.

Πηγή: Foititikanea.gr

https://www.foititikanea.gr/φοιτητής/19181-διγαλάκης-πότε-η-εξέταση-των-φοιτητών-θα-γίνεται-στα-αμφιθέατρα-και-πότε-εξ-αποστάσεως?fbclid=IwAR2ANPh_34L_gxOdYCLs5JcgVRw0sTVWg8UeQnPJlNdb2QFNsZd96jj9VSo

Μόνο ότι θα μας περάσουν όλους με 5 χωρίς εξέταση δεν έχουμε ακούσει ακόμα, οπότε ας περιμένουμε για τις επίσημες ανακοινώσεις.
 

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.
'' Αγαπητές Φοιτήτριες, Αγαπητοί Φοιτητές,

Ευχόμαστε να είστε υγιείς.

Τα στοιχεία διεύθυνσης που δηλώσατε μέσω του συστήματος Εύδοξος έχουν σταλεί στις εταιρείες courier που θα πραγματοποιήσουν τις αποστολές και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ομαδοποίησης και αποστολής.

Ο κάθε φοιτητής θα λαμβάνει σχετικό email μόλις η παραγγελία του ετοιμαστεί για δρομολόγηση.

Το επόμενο διάστημα εως και τις 15 Ιουνίου θα αποστέλλονται συγγράμματα. Είναι σκόπιμο να είστε σε εγρήγορση για την παραλαβή τους (και μετά τις 15/6) και διαθέσιμοι στα κινητά που έχετε δηλώσει, σε περίπτωση που σας καλέσουν απο τις εταιρείες courier.

Επίσης, εφόσον δε δύνασθε να παρευρίσκεστε οι ίδιοι στην διεύθυνση που δηλώσατε, χρειάζεται να προσκομίσετε εξουσιοδότηση σε όποιον διαμένει σε αυτήν τη διεύθυνση για την παραλαβή εκ μέρους σας (βλ. σχετική ενημέρωση από Εύδοξο ή σχετική εγκύκλιο του Υπ. Παιδείας).

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όσες αποστολές δε μπορέσουν να παραδοθούν στην ήδη δηλωμένη διεύθυνση, δε θα μπορούν να επαναποσταλούν και ως εκ τούτου δε θα μπορέσετε να παραλάβετε τα συγγράμματα που δηλώσατε.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε στη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,
Εκδόσεις ... ''
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Εξουσιοδότηση πώς κάνουμε;
 

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.
Εγώ έκανα μια απλή από εδώ, την εκτύπωσα και την υπέγραψα.
 

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Παιδιά, ξέρω να θεωρώ εξουσιοδοτήσεις σε ΚΕΠ, ηλεκτρονικά θέλω να μάθω πώς γίνεται η διαδικασία. :)
 

Panos_02

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Παιδιά, ξέρω να θεωρώ εξουσιοδοτήσεις σε ΚΕΠ, ηλεκτρονικά θέλω να μάθω πώς γίνεται η διαδικασία. :)

gια την πρόσβαση στις ως άνω υπηρεσίες, απαιτείται η προηγούμενη αυθεντικοποίηση του χρήστη, με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).

Στον ιστότοπο της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης ο χρήστης επιλέγει μία από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

α) Υπεύθυνη δήλωση,
β) Εξουσιοδότηση,
γ) Αίτηση.

Στη συνέχεια, το σύστημα μεταφέρει τον χρήστη στο περιβάλλον της ΓΓΠΣΔΔ, προκειμένου να λάβει χώρα η αυθεντικοποίηση του χρήστη, δηλαδή η επαλήθευση των στοιχείων της ταυτότητάς του, με χρήση των διαπιστευτηρίων της ΓΓΠΣΔΔ (κωδικοί taxisnet).
α) Αφού ολοκληρωθεί η αυθεντικοποίηση, ο χρήστης προβαίνει στην επιλογή του επιθυμητού μεταξύ των προσυμπληρωμένων προτύπων ή του γενικού προτύπου με ελεύθερο κείμενο. Τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη εμφανίζονται προσυμπληρωμένα στην εξουσιοδότηση. Στην περίπτωση που στο επιλεγέν πρότυπο δεν εμφανίζονται προσυμπληρωμένα όλα τα στοιχεία του χρήστη, τα κενά πεδία συμπληρώνονται από τον ίδιο. Τέλος, ο χρήστης συντάσσει την εξουσιοδότηση με βάση το πρότυπο που επέλεξε.

β) Ο χρήστης, αφού προβεί σε επισκόπηση της συνταχθείσας εξουσιοδότησής του, πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία συναίνεσης/αποδοχής του περιεχομένου της. Η διαδικασία αυτή διενεργείται μέσω της αποστολής από το σύστημα ενός μοναδικού κωδικού, που του αποστέλλεται με SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει.

γ) Μετά την ολοκλήρωση της περιγραφόμενης στην προηγούμενη υποπαράγραφο (β) διαδικασίας συναίνεσης/αποδοχής, ολοκληρώνεται η έκδοση της ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης, η οποία, πλέον φέρει έναν μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης σε αλφαριθμητική μορφή και μορφή QR code καθώς και την ηλεκτρονική σφραγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην οποία αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα. Ο χρήστης μπορεί είτε να αποθηκεύσει τοπικά στον υπολογιστή του το αρχείο της εξουσιοδότησης ή να επιλέξει να του σταλεί ο υπερσύνδεσμος μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) ή μέσω γραπτού μηνύματος (sms).Η αναγραφόμενη στην ηλεκτρονική σφραγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ημερομηνία αντιστοιχεί και λογίζεται ως ημερομηνία έκδοσης της ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης. Με αυτόν τον τρόπο, ηλεκτρονική εξουσιοδότηση, που συντάχθηκε σύμφωνα με τα ανωτέρω, συνιστά έγγραφο βέβαιης χρονολογίας, τόσο στην ηλεκτρονική όσο και στην έντυπη μορφή της.

δ) Στο σημείο αυτό, ο χρήστης έχει τις εξής δυνατότητες:

i. Αποστέλλει στον εξουσιοδοτούμενο τον υπερσύνδεσμο μαζί με τον μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης του μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) ή μέσω γραπτού μηνύματος (sms), είτε ενημερώνει τηλεφωνικά τον εξουσιοδοτούμενο για τον ως άνω αναγνωριστικό αριθμό είτε εκτυπώνει την ηλεκτρονική εξουσιοδότηση του, με σκοπό να την προσκομίσει στον εξουσιοδοτούμενο. Ιδιαιτέρως συνιστάται να μην ακολουθείται η εκτύπωση παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αδυναμίας. ή

ii. Αποστέλλει ηλεκτρονικά τον υπερσύνδεσμο μαζί με τον μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό επαλήθευσης της ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης του στον φορέα-λήπτη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email),ή μέσω γραπτού μηνύματος (sms), είτε ενημερώνει τηλεφωνικά τον φορέα-λήπτη ή εκτυπώνει την ηλεκτρονική εξουσιoδότησή του, με σκοπό να την προσκομίσει στον φορέα-λήπτη. Ιδιαιτέρως συνιστάται να μην ακολουθείται η εκτύπωση παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αδυναμίας.
 

me lene

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η me lene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 157 μηνύματα.
Τελικά δεν θα γινει κανονικά εξεταστική; Πως θα γινει προφορικά; Τουλαχιστον τοσα χρονια ειχαμε παλια θεματα να δουμε ενω τωρα ο καθηγητης δεν ξέρουμε τι θα μας ρωτησει! Επισης δεν θα πρέπει στον καθε ενα να ρωταει αλλα γιατι οι συμφοιτητές θα σου πουν τι τους ρωτησε; Εγω διαφωνώ θελω κανονική εξεταστική.
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Σε μας στο ΟΠΑ πάντως μας είπαν ότι θα γίνει κανονική εξεταστική και θα τηρούμε κανόνες Πανελλαδικών στις αίθουσές μας (για αποστάσεις δηλαδή) , λογικά θα μας χωρίσουν σε τμήματα, κάτι τέτοιο.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Έχετε τόσες αίθουσες να διαθέσετε;
 

PanosGR

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,018 μηνύματα.
Σε μας στο ΟΠΑ πάντως μας είπαν ότι θα γίνει κανονική εξεταστική και θα τηρούμε κανόνες Πανελλαδικών στις αίθουσές μας (για αποστάσεις δηλαδή) , λογικά θα μας χωρίσουν σε τμήματα, κάτι τέτοιο.

Σε εμάς, πάντως, κάποια μαθήματα έχουν ανακοινωθεί ότι θα εξεταστούν ηλεκτρονικά.
 

butter_fly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η butter_fly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα.

PanosGR

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,018 μηνύματα.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Το Υπουργείο έπρεπε να είχε βγάλει ΠΝΠ που να ρύθμιζε το θέμα των εξετάσεων αυτήν την εβδομάδα. Με βάση αυτήν, οι Συνελεύσεις Τμημάτων θα έπερναν αποφάσεις. Σε εμάς οι περισσότεροι καθηγητές έχουν εκφραστεί θετικά, ως λύση τύπου αναγκαίο κακό, καθώς εάν ισχύσουν τα υγειονομικά μέτρα της εστίασης δεν υπάρχουν διαθέσιμες αίθουσες. Κάποιοι καθηγητές προχώρησαν και είπαν τον τρόπο της εξέτασης που θα ακολουθήσουν στο μάθημά τους, εάν δεν αλλάξει κάτι εξαιτίας της ΠΝΠ του Υπουργείου. Ιδανικά, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουν παρθεί αποφάσεις στα περισσότερα τμήματα.
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Έχετε τόσες αίθουσες να διαθέσετε;

έχουμε αρκετές Dume και εφόσον θα μας χωρίσουν σε τμήματα ώστε οι μισοί να πηγαίνουν τη μία μέρα και οι μισοί την άλλη νομίζω παλεύεται η κατάσταση (αυτό είναι το πλάνο τους μέχρι στιγμής). Θα μαστε και λιγότερα άτομα σε κάθε αίθουσα έτσι.
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Εξεταστική loading...
95500485_10158316568036683_2132846468174708736_n.jpg
 

The Mountain

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

Η αριστεία περνά από τις τσέπες των φοιτητών.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top