Καταρχας να σου πω αγαπητε Δημητρη πως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εχουμε σκασει ενα σωρο λεφτα για αυτην την υποθεση σωστα?
150 και 175 ευρω δεν ειναι ουκ ολίγα για τις εποχές που ζούμε.
ΟΚ?Ειναι κατανοητο.
Απο την στιγμή που εγω ειμαι ο πελάτης εγω δικαιωμα να απαιτώ να μαθω το αποτελεσμα των οσων χρηματων ξόδεψα.ΟΚ?
Και μπορω να παρω τηλεφωνο στην Ενωση και 2 και 5 και 20 και 200 φορες.
Και αυτο κατανοητό.Γιατί δεν γινεται να μας δουλεύουν ολους ψιλο γαζι οπως και περσι οπου και εχω κρατημένα και τα 16 email που τους εστειλα κατα την διαρκεια του καλοκαιριού και ο καθε υπαλληλακος απαντούσε οπως γούσταρε.

Γιατι μην ξεχνας Δημητρη εχεις βρεθεί και συ σε αυτή την θεση στο παρελθον και πιστεύω πως ειχες την αγωνια που εχουμε και μεις τωρα.
Γιατι τωρα εσυ μιλας εκ του ασφαλούς.
Ρωτας τα παιδια που εδωσαν τωρα τον Μαιο και την αγωνία τους και για το αν εχουν την διαθεση να τους εχουν σε αναμενα καρρβουνα?

Γιατί οσο ΕΓΩ και ο οποισδήποτε αλλος υποψηφιος εχει σκασει ενα σωρο λεφτα σε τετοιους φορείς που η ανευθυνότητα ειναι διαχυτη τι σκ@τ@ τα δωσαμε αυτα τα λεφτα;
Σε ενημερωνω πως το Cambridge ESOL εχει ανακοινωσει απο τον Μαρτιο κιόλας την ακριβης ημερομηνια εκδοσης των αποτελεσματων μεχρι και την εξεταστικη περιοδο του Δεκεμβριου 2009.Αυτο θα πει αγγλικη ακριβεια.
Ενω το ΕLI-UM και η ανευθυνοτητα της HAU φανηκε ξεκαθαρα και περσι αλλα και θα φανει και φετος.Που ο καθενας λεει οτι του καπνίσει.
Αλλος απανταει τελη του καλοκαιριου,αλλος αρχες Αυγούστου,αλλος Ιουλιο,αλλος τελη Ιουλίου,μονο Σεπτεμβριο δεν μου πανε ακομα.
Γιατι δεν εχουν αναγκη.Οποτε και να τα βγαλουν δεν τους νοιαζει!
Η περιοδος εγγραφης για την επομενη εξεταστικη για τους "πελατες" που κοπηκαν ληγει τον Οκτωβριο του 2009 και εχουν καιρο να βγαλουν αποτελεσματα.Τον Δεκεμβριο όμως σαν εφτανε ο κομπος στο χτενι βγαλαν τα ECCE Results 11/02 ενω δοθηκε το τεστ 13/12 για να μην χασουν τους "πελατες" που έπρεπε να εγγραφούν μεχρι τελη Φεβρουαριου!
Μα φυσικα!
Δεν θελησαν να χασουν τα exam fees για μια νεα εξεταστική.
Αυτο που εχω να πω ειναι πως δεν θελω να αγχωσω κανεναν αλλα ουτε και να αγχωθω ο ιδιος.Αυτο που θελω ειναι υπέυθυνες απαντησεις.

Ενα ολοκληρο ELI-UM δεν μπορει να καθορίσει μια στανταρτ περιοδο εκδοσης αποτελεσματων και τα βγαζουν οποτε τους καπνίσει.
Και ενα ΚΠΓ ηδη εχει προσδιορίσει περίοδο,όπως και το edexcel οπως και το Cambridge.
Γιατι να γινονται ολα αυτα αγαπητε Δημητρη,γιατί?