Έλα φίλε μου. Εάν τα ποντίκια έχουν από τη φύση τους αυτή την ορμόνη, τότε αυτή η ορμόνη παράγεται από έναν αδένα. Άρα δεν μπορείς να αφαιρέσεις την ορμόνη. Μπορείς όμως όταν δεν την παράγουν, να την διοχετεύσεις π.χ. με μία ένεση. Άρα με τη λογική και τους κανόνες της Ιατρικής η σωστή απάντηση είναι ότι δεν την είχαν.
-----------------------------------------
Άκου φίλε μου. Το BF είναι το 60%-65%. Δηλαδή σου επιτρέπουν αντί για 17 λάθη (άρα 33/50) να κάνεις 18 (32/50), 19 (31/50) το ΠΟΛΥ 20 (30/50). Με την απλή μέθοδο των τριών, το 60% = 30/50 και το 65% = 32/50. Συμπέρασμα: σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις άλλα 3 λάθη το ΠΟΛΥ. Όχι 25-32. Μη γράφουμε ότι θέλουμε παιδιά. Είπαμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όχι να κάνουμε ότι στο στρατό, ότι του κατέβει του καθενός. Εγώ φωνάζω: Ασ γράψει ο καθένας ΟΤΙ θυμάται από ερώτηση στο Listening και τι απάντησε και να το δημοσιεύσει. ΥΠΕΥΘΥΝΑ όμως. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα βγάλουμε άκρη πώς τα πήγαμε. Μην κάνουμε σαν παιδάκια, λέει ο καθένας ότι θέλει, άλλοι δεν απαντάνε καθόλου και πέρα βρέχει. Θέλετε να βγάλετε αποτέλεσμα ή θέλετε να παίξετε? Δεν είναι σωστό επειδή κρυβόμαστε πίσω από μία οθόνη και ένα keyboard και δεν φαινόμαστε, να το μαλακίζουμε τελείως. Λοιπόν σοβαρευτείτε, ας γράψει ο καθένας ΟΤΙ ξέρει και θα ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΡΗ. Άντε να σας δω.