Αν ακομα προτιματε να κανετε ιδιαιτερα ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας. Καλα τα ιδιαιτερα, αλλα πλεον με αποδειξη, παιδια! Εγω εχω φοντιστηριο (2, το ενα παραρτημα) και διδασκω τοσο ταξεις οσο και ιδιατερα (σε επιπεδο πτυχιων). Τα ιδιαιτερα γινονται στο χωρο του σχολειου και αποδειξεις κοβονται κανονικα. Μην δινετε μαυρα χρηματα οπου να'ναι (ιδιαιτερα/φροντιστηρια). Φροντιστε να ρωτησετε, να ενημερωθειτε, να δειτε οτι το φροντιστηριο δεν βαζει μαζι φοιτητες και μαθητες, π.χ., οτι ειναι ενημερωμενο για ολα τα πτυχια, οτι δεν σας πιεζει ασφυκτικα προς καποιο συγκεκριμενο πτυχιο (παιζονται μιζες), οτι ο/η δασκαλος/α θα φροντισει να σας κανει τις εγγραφες εγκαιρα, να εχει κωδικους για online αποτελεσματα (και τα ιδιαιτερα μπορουν!!), να ειναι παρων/ουσα οταν δινετε εξετασεις, να μην λειπει σε διακοπες και δεν τον βρισκει κανεις οταν βγουν τα αποτελεσματα. Τα τελευταια χρονια εχω ψαξει για ιντερνετ καφε/wifi σε Λονδινο, Παρισι, Γερμανια, Ρουμανια και διαφορα μερη της Ελλαδας την ημερα των αποτελεσματων. παντα εβρισκα και παντα ενημερωνα τους μαθητες μου αμεσα.
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ, αλλα προσεχετε που δινετε τα λεφτα σας.