Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 13:16 Η Μαρήνη έγραψε: #1.161 31-07-11 13:16 Και εγώ με την ίδια ελπίδα ξύπνησα σήμερα αλλά το μαρτύριο του άγχους και της αναμονής καλά κρατεί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Η Μαρήνη έγραψε: #1.162 31-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από karmike: Σας χαιρετώ και εγώ σαν καινούριος στο forum.Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ECPE, να δούμε για πόσο ακόμη...!Η κυριούλα στην Πάτρα που δίναμε, μας είπε ότι μέχρι μέσα Ιουλίου θα έβγαιναν τα αποτελέσματα, αλλά που! Τέλος πάντων, καλά αποτελέσματα σε όλους Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η gorgonokoritso: #1.163 31-07-11 13:57 αν βγουν τελικα αυριο, οπως θελουμε δηλαδη να πιστευουμε, θα στειλουν λογικα σημερα μηνυμα και θα βγαλουν και ανακοινωση... παιζει ρολο που μεσημεριασε και νεα δεν εχουμε? ή εχουμε ακομα ελπιδες για αργοτερα? τι ωρες δηλαδη πανω κατω ενημερωνουν? Αρχική Δημοσίευση από Irene_K: Μόνο οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων το λαμβάνουν. Click για ανάπτυξη... α οκ... ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 14:26 Η eya95 έγραψε: #1.164 31-07-11 14:26 ελειπα 2ημερο..!! κ μολις εφτασα σπιτι... μπηκα αμεσως στ φορουμ να δω τι στον διατανο γινεται.!! αλλα τα γνωστα..!! μακαααρι να τ χουμε παρει οοολοι να ξεμπερδεψουμε μια κ καλη απ τους κομπογιανητες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zinc Νεοφερμένο μέλος Ο zinc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Ο zinc έγραψε: #1.165 31-07-11 16:19 Που καταντήσαμε να έχουμε παει διακοπές και να μην ξεκολλάμε απο το internet γιατι περιμένουμε καποιος απο την hau να βγάλει μια ανακοίνωση.Δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε παιδιά τέλος....Αντε καλή Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:04 Η emily00 έγραψε: #1.166 31-07-11 17:04 Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ με την ίδια ελπίδα ξύπνησα σήμερα αλλά το μαρτύριο του άγχους και της αναμονής καλά κρατεί!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρήνη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 13:25 Η Μαρήνη έγραψε: #1.162 31-07-11 13:25 Αρχική Δημοσίευση από karmike: Σας χαιρετώ και εγώ σαν καινούριος στο forum.Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ECPE, να δούμε για πόσο ακόμη...!Η κυριούλα στην Πάτρα που δίναμε, μας είπε ότι μέχρι μέσα Ιουλίου θα έβγαιναν τα αποτελέσματα, αλλά που! Τέλος πάντων, καλά αποτελέσματα σε όλους Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η gorgonokoritso: #1.163 31-07-11 13:57 αν βγουν τελικα αυριο, οπως θελουμε δηλαδη να πιστευουμε, θα στειλουν λογικα σημερα μηνυμα και θα βγαλουν και ανακοινωση... παιζει ρολο που μεσημεριασε και νεα δεν εχουμε? ή εχουμε ακομα ελπιδες για αργοτερα? τι ωρες δηλαδη πανω κατω ενημερωνουν? Αρχική Δημοσίευση από Irene_K: Μόνο οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων το λαμβάνουν. Click για ανάπτυξη... α οκ... ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 14:26 Η eya95 έγραψε: #1.164 31-07-11 14:26 ελειπα 2ημερο..!! κ μολις εφτασα σπιτι... μπηκα αμεσως στ φορουμ να δω τι στον διατανο γινεται.!! αλλα τα γνωστα..!! μακαααρι να τ χουμε παρει οοολοι να ξεμπερδεψουμε μια κ καλη απ τους κομπογιανητες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zinc Νεοφερμένο μέλος Ο zinc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Ο zinc έγραψε: #1.165 31-07-11 16:19 Που καταντήσαμε να έχουμε παει διακοπές και να μην ξεκολλάμε απο το internet γιατι περιμένουμε καποιος απο την hau να βγάλει μια ανακοίνωση.Δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε παιδιά τέλος....Αντε καλή Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:04 Η emily00 έγραψε: #1.166 31-07-11 17:04 Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από karmike: Σας χαιρετώ και εγώ σαν καινούριος στο forum.Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του ECPE, να δούμε για πόσο ακόμη...!Η κυριούλα στην Πάτρα που δίναμε, μας είπε ότι μέχρι μέσα Ιουλίου θα έβγαιναν τα αποτελέσματα, αλλά που! Τέλος πάντων, καλά αποτελέσματα σε όλους Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 13:57 Η gorgonokoritso: #1.163 31-07-11 13:57 αν βγουν τελικα αυριο, οπως θελουμε δηλαδη να πιστευουμε, θα στειλουν λογικα σημερα μηνυμα και θα βγαλουν και ανακοινωση... παιζει ρολο που μεσημεριασε και νεα δεν εχουμε? ή εχουμε ακομα ελπιδες για αργοτερα? τι ωρες δηλαδη πανω κατω ενημερωνουν? Αρχική Δημοσίευση από Irene_K: Μόνο οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων το λαμβάνουν. Click για ανάπτυξη... α οκ... ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 14:26 Η eya95 έγραψε: #1.164 31-07-11 14:26 ελειπα 2ημερο..!! κ μολις εφτασα σπιτι... μπηκα αμεσως στ φορουμ να δω τι στον διατανο γινεται.!! αλλα τα γνωστα..!! μακαααρι να τ χουμε παρει οοολοι να ξεμπερδεψουμε μια κ καλη απ τους κομπογιανητες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zinc Νεοφερμένο μέλος Ο zinc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Ο zinc έγραψε: #1.165 31-07-11 16:19 Που καταντήσαμε να έχουμε παει διακοπές και να μην ξεκολλάμε απο το internet γιατι περιμένουμε καποιος απο την hau να βγάλει μια ανακοίνωση.Δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε παιδιά τέλος....Αντε καλή Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:04 Η emily00 έγραψε: #1.166 31-07-11 17:04 Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν βγουν τελικα αυριο, οπως θελουμε δηλαδη να πιστευουμε, θα στειλουν λογικα σημερα μηνυμα και θα βγαλουν και ανακοινωση... παιζει ρολο που μεσημεριασε και νεα δεν εχουμε? ή εχουμε ακομα ελπιδες για αργοτερα? τι ωρες δηλαδη πανω κατω ενημερωνουν? Αρχική Δημοσίευση από Irene_K: Μόνο οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων το λαμβάνουν. Click για ανάπτυξη... α οκ... ευχαριστω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 14:26 Η eya95 έγραψε: #1.164 31-07-11 14:26 ελειπα 2ημερο..!! κ μολις εφτασα σπιτι... μπηκα αμεσως στ φορουμ να δω τι στον διατανο γινεται.!! αλλα τα γνωστα..!! μακαααρι να τ χουμε παρει οοολοι να ξεμπερδεψουμε μια κ καλη απ τους κομπογιανητες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zinc Νεοφερμένο μέλος Ο zinc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Ο zinc έγραψε: #1.165 31-07-11 16:19 Που καταντήσαμε να έχουμε παει διακοπές και να μην ξεκολλάμε απο το internet γιατι περιμένουμε καποιος απο την hau να βγάλει μια ανακοίνωση.Δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε παιδιά τέλος....Αντε καλή Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:04 Η emily00 έγραψε: #1.166 31-07-11 17:04 Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελειπα 2ημερο..!! κ μολις εφτασα σπιτι... μπηκα αμεσως στ φορουμ να δω τι στον διατανο γινεται.!! αλλα τα γνωστα..!! μακαααρι να τ χουμε παρει οοολοι να ξεμπερδεψουμε μια κ καλη απ τους κομπογιανητες -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zinc Νεοφερμένο μέλος Ο zinc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Ο zinc έγραψε: #1.165 31-07-11 16:19 Που καταντήσαμε να έχουμε παει διακοπές και να μην ξεκολλάμε απο το internet γιατι περιμένουμε καποιος απο την hau να βγάλει μια ανακοίνωση.Δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε παιδιά τέλος....Αντε καλή Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:04 Η emily00 έγραψε: #1.166 31-07-11 17:04 Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που καταντήσαμε να έχουμε παει διακοπές και να μην ξεκολλάμε απο το internet γιατι περιμένουμε καποιος απο την hau να βγάλει μια ανακοίνωση.Δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε παιδιά τέλος....Αντε καλή Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:04 Η emily00 έγραψε: #1.166 31-07-11 17:04 Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αποτελέσματα του ECCE από ποια ώρα και μετά μπορούσατε να τα δείτε; Τουλάχιστον ας ξέρουμε ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:13 Η gorgonokoritso: #1.167 31-07-11 17:13 συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνα με ποστ της αμερικανικης στο φειςμπουκ, απο τις 10 και μετα της παρασκευης μπορουσαν να δουν τα αποτελεσματα τα φρο και οι μεμονωμενοι αλλα ειχε ηδη βγει ανακοινωση απο την πεμπτη οτι θα εβγαιναν τα αποτελεσματα την επομενη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:17 Η elena_95 έγραψε: #1.168 31-07-11 17:17 ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια λετε τελικα οντως να χαθηκαν τα γραπτα και να προσπαθουν να μας το φερουν μαλακα μαλακα? σοβαρα τωρα εχω αγχωθει πολυ! τουλαχιστον ας μας το λεγανε απο την αρχη οτι σκοπευουν να τα βγαλουν τον Αυγουστο να μην ειμαστε και μεις ολη την ωρα πανω απο ενα pc με το αγχος να χτυπαει κοκκινο! εχουμε και ζωες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emily00 Εκκολαπτόμενο μέλος Η emily00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:26 Η emily00 έγραψε: #1.169 31-07-11 17:26 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 17:27 Ο Libertus έγραψε: #1.170 31-07-11 17:27 Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνουμε όλοι ντου στην Ελληνοαμερικάνικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:14 Η des15 έγραψε: #1.171 31-07-11 18:14 Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από emily00: 10? Μάλιστα..Εν το μεταξύ νόμιζα πως θα έβγαινε καμιά ανακοίνωση για αύριο και ξενέρωσα που περίμενα ολοκληρο σαββατοκύριακο! πάμε για Τρίτη τώρα.... Click για ανάπτυξη... μπορεί να βγει το βραδάκι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:16 Η des15 έγραψε: #1.172 31-07-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joanne96k: εγω δεν νομιζω πως τα εχω παει καλα....φοβαμαι πως θα με παρει η καθηγητρια μου και θα μου πει "FAIL".....ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα λεω αντε να βγουνε να μας φυγει το αγχος....2 εβδομαδες τωρα μας εχουν σπασει τα νευρα.......δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζονται τοσο πολυ καιρο...δεν διορθωνουν και τιποτα αυτοι...με υπολογιστη διορθωνονται τα περισσοτερα Click για ανάπτυξη... γιατί fail;;;;;;;;;; μια χαρά θα τα έχεις πάει...ιδέα σου θα είναι...μην απελπίζεσαι από τώρα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:17 Η gorgonokoritso: #1.173 31-07-11 18:17 Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από des15: μπορεί να βγει το βραδάκι......... Click για ανάπτυξη... που τετοια τυχη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:18 Η des15 έγραψε: #1.174 31-07-11 18:18 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: που τετοια τυχη...... Click για ανάπτυξη... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:20 Η gorgonokoritso: #1.175 31-07-11 18:20 δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
des15 Νεοφερμένο μέλος Η des15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:23 Η des15 έγραψε: #1.176 31-07-11 18:23 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δυστυχως την ελπιδα μας την εχουν "αποτελειωσει" εδω και καιρο με χιλιους δυο τροπους Click για ανάπτυξη... σ' αυτό έχεις δίκιο...τι να πούμε;;; υπομονή.......εγώ φοβάμαι το listening....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elekati Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 18:34 Η elekati έγραψε: #1.177 31-07-11 18:34 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μπορεις να μου πεις που και ποτε ειναι αυτη η εκθεση? ειναι μονο για τα αγγλικα ή γενικα για τα ξενογλωσσα? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ζένια! Η έκθεση που ανέφερε είναι για ξενόγλωσσα βιβλία, αλλά οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι είναι αγγλικών, εκτος αν κάποιοι απο αυτούς βγάζουν βιβλία και για άλλες γλώσσες όπως ο Γριβας. Το site είναι αυτό: https://www.ip-exhibitions.eu/ όπου μπορείς να βρείς οτι πληροφορίες θέλεις για το που, πότε και ποιοί είναι οι εκθέτες. Ασχετο: Βρήκες το βιβλίο με τα παράγωγα που λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:25 Η gorgonokoritso: #1.178 31-07-11 19:25 στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giotis1985 Nikos05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο ντιβανι ε? εκει ειχε γινει και περυσι και ειχα παει... απλα νομιζω κατι ειπες για αυγουστο γι'αυτο ρωτησα το βιβλιο δεν το εψαξα ακομα, γιατι ελειπα, και προς το παρον δεν με επειγει τοσο με την πρωτη ευκαιρια ομως θα το κοιταξω thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 19:35 Η marinap έγραψε: #1.179 31-07-11 19:35 Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο....εγώ περιμένω αποτελέσματα για δεύτερη φορά και πλέον δεν έχω άλλη υπομονήαπορώ πως θα αντιδράσω αν είμαι κομμένη ξανά..και αυτοί επίτηδες το κάνουν???γιατι δεν τα βγάζουν να τελειώνουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karmike Νεοφερμένο μέλος Ο karmike αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2011 στις 20:40 Ο karmike έγραψε: #1.180 31-07-11 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρήνη: Καλώς ήρθες και καλά αποτελέσματα!!! Και εγώ στην Πάτρα έδωσα και μας είπαν οτι από αρχές εως και μέσα Ιουλίου θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα αλλά μάλλον χάσανε τον δρόμο τους...... Click για ανάπτυξη... Καλώς σε βρήκα Μαρήνη και καλά αποτελέσματα να έχεις και εσύ!Ελπίζω να τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει. Τέτοια καθυστέρηση δεν την περίμενα πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.