gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 21:50 Η gorgonokoritso: #181 25-11-11 21:50 ρε χαρη, επειδη διναμε και μαζι το μαιο, εσενα πως σου φανηκε το ακουστικο? ολοι λεγανε δυσκολο αλλα εμενα μου φανηκε ευκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:03 Ο Libertus έγραψε: #182 25-11-11 22:03 Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ψυχολογική πίεση της στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:08 Η marinap έγραψε: #183 25-11-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ένταση της στιγμής. Click για ανάπτυξη... Good luck to all of us guys!!! πως είσαστε??? εγώ μπορώ να πω οτι δεν αγχώθηκα αν και γενικά είμαι αγχωδης τύπος...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:09 Η free_dom έγραψε: #184 25-11-11 22:09 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η marinap έγραψε: #185 25-11-11 22:11 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Click για ανάπτυξη... Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:13 Η free_dom έγραψε: #186 25-11-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε χαρη, επειδη διναμε και μαζι το μαιο, εσενα πως σου φανηκε το ακουστικο? ολοι λεγανε δυσκολο αλλα εμενα μου φανηκε ευκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:03 Ο Libertus έγραψε: #182 25-11-11 22:03 Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ψυχολογική πίεση της στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:08 Η marinap έγραψε: #183 25-11-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ένταση της στιγμής. Click για ανάπτυξη... Good luck to all of us guys!!! πως είσαστε??? εγώ μπορώ να πω οτι δεν αγχώθηκα αν και γενικά είμαι αγχωδης τύπος...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:09 Η free_dom έγραψε: #184 25-11-11 22:09 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η marinap έγραψε: #185 25-11-11 22:11 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Click για ανάπτυξη... Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:13 Η free_dom έγραψε: #186 25-11-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ψυχολογική πίεση της στιγμής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:08 Η marinap έγραψε: #183 25-11-11 22:08 Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ένταση της στιγμής. Click για ανάπτυξη... Good luck to all of us guys!!! πως είσαστε??? εγώ μπορώ να πω οτι δεν αγχώθηκα αν και γενικά είμαι αγχωδης τύπος...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:09 Η free_dom έγραψε: #184 25-11-11 22:09 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η marinap έγραψε: #185 25-11-11 22:11 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Click για ανάπτυξη... Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:13 Η free_dom έγραψε: #186 25-11-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Γενικά , δε δυσκολεύτηκα.Το listening ήταν το πιο δυνατό μου part , οπότε βασιζόμουν πολύ σ' αυτό. Οι διάλογοι στο 2ο παρτ ίσως ήταν πιο τσιμπημένοι.Κάποιοι δεν ακούγονταν καλά ή μιλούσαν πολύ γρήγορα.Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου βέβαια απ' την ένταση της στιγμής. Click για ανάπτυξη... Good luck to all of us guys!!! πως είσαστε??? εγώ μπορώ να πω οτι δεν αγχώθηκα αν και γενικά είμαι αγχωδης τύπος...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:09 Η free_dom έγραψε: #184 25-11-11 22:09 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η marinap έγραψε: #185 25-11-11 22:11 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Click για ανάπτυξη... Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:13 Η free_dom έγραψε: #186 25-11-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:11 Η marinap έγραψε: #185 25-11-11 22:11 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Click για ανάπτυξη... Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:13 Η free_dom έγραψε: #186 25-11-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από free_dom: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ! μην αγχώνεστε καθόλου! πάτε ήρεμοι και χαλαροί.σαςμιλάω εγώ που πέρσι το έδωσα ενώ πήγαινα με πολύ άγχος και τελικά δε χρειάστηκε αφού το λεξιλόγιο και τα κείμενα ιδιαίτερα ήταν πολύ εύκολα σε σχέση με το φροντιστήριο! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Click για ανάπτυξη... Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:13 Η free_dom έγραψε: #186 25-11-11 22:13 Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marinap: Εμένα το listening με κάνει να ανησυχώ τα άλλα παλέυονται πιστεύω!!!! Click για ανάπτυξη... Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:14 Ο Libertus έγραψε: #187 25-11-11 22:14 Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marinap: ...ακούω γνώμες για το listening....λέτε αυτή τη φορά να δυσκολέψουν κάτι άλλο?? Click για ανάπτυξη... Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinap Εκκολαπτόμενο μέλος Η marinap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2011 στις 22:24 Η marinap έγραψε: #188 25-11-11 22:24 Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Νοεμβρίου 2011 kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από free_dom: Εμένα πέρσι ήταν βατό αλλά να σας το βαλουν σε καλο ηχο γιατι εμείς εκεί αντιμετώπισαμε κάτι προβλήματα.Βέβαια,μερικοί διάλογοι ηταν πολυ γρηγοροι αλλα οχι αρκετα δυσκολοι.Και στο speaking ηταν ολα πολυ ευκολα! Don't worry! όλα θα πάνε καλα Click για ανάπτυξη... Μακάρι αυτό ελπίζω και εγώ..... Αρχική Δημοσίευση από bluestas95: Τί νόημα έχουν οι υποθέσεις ;Σε λίγες ώρες θα το διαπιστώσεις η ίδια. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις απλά ήθελα να ακούσω εκτιμίσεις και απο κάποιους που είχαν ξαναδώσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 09:59 Ο kongel96 έγραψε: #189 26-11-11 09:59 μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει καποιος να μου πει εαν τα θεματα στο gcvr ειναι ευκολά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:08 Η free_dom έγραψε: #190 26-11-11 10:08 μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μην αγχωνεστε.ευκολα ειναι ολα.περσι εδωσα και εγω και τα περιμενα πιο δυσκολα.καλα θα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kongel96 Νεοφερμένο μέλος Ο kongel96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:18 Ο kongel96 έγραψε: #191 26-11-11 10:18 γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γενικα τα θεματα του ecpe ειναι ευκολα; αυτα του μαιου 2011 πως ηταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 10:32 Η free_dom έγραψε: #192 26-11-11 10:32 για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για αυτα δεν ξερω.εγω εδινα νοεμβριο του 2010! αλλα ηταν βατά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:10 Η panagiota@@@: #193 26-11-11 14:10 ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ηταν κανένας form b??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bezbozny Νεοφερμένο μέλος Ο Bezbozny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:38 Ο Bezbozny έγραψε: #194 26-11-11 14:38 Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήμουν form A. Νομίζω ότι δεν έκανα πουθενά λάθος εκτός από 8 ερωτήσεις στο vocabularly που δεν είμαι σίγουρος και πιστεύω ήταν το πιο δύσκολο μέρος. Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.527 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 14:53 Ο Libertus έγραψε: #195 26-11-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bezbozny: Αλήθεια πόσες σωστές ερωτήσεις πρέπει να πιάσουμε στο vocabularly έστω και για border fail? Click για ανάπτυξη... Αν το έπαιρνες ως ξεχωριστό part , ας πούμε πως θα ήθελες 26/40 για LP και λίγο λιγότερο για BF. Όμως , το GCVR είναι ένα κομμάτι.Αν δεν έχεις πάει καλά στο Vocabulary , το πιθανότερο είναι να σε ενισχύσει κάποιο άλλο παρτ (το Grammar κυρίως).Οπότε , δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι αν δεν έχεις πάει καλά στο V. Πώς σας φάνηκαν γενικά τα θέματα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiota@@@ Νεοφερμένο μέλος Η panagiota@@@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 15:01 Η panagiota@@@: #196 26-11-11 15:01 κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κανενας αλλος ηταν form b????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΤηλέμαχοςΚ Νεοφερμένο μέλος Ο ΤηλέμαχοςΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:04 Ο ΤηλέμαχοςΚ: #197 26-11-11 16:04 Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δίνω ECCE στις 10 Δεκέμβρη 2011 (φέτος) και ECPE του χρόνου Δεκέμβρη πάλι. Ευτυχώς στα MOG περνάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim_1995 Νεοφερμένο μέλος Ο jim_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:09 Ο jim_1995 έγραψε: #198 26-11-11 16:09 Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρει κανείς πόσο % είναι το borderline fail, ή διαφέρει από εξεταστική σε εξεταστική?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:26 Η Μαρικαίτη: #199 26-11-11 16:26 Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
free_dom Δραστήριο μέλος Η ταξιδιάρα ζωή.. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 637 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2011 στις 16:35 Η free_dom έγραψε: #200 26-11-11 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν τα θέματα του ECPE του νοεμβρίου? Click για ανάπτυξη... γυρω στο φεβρουαριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.