teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:34 Ο teol20 έγραψε: #1.721 22-07-10 21:34 Προσωπικα θα σταματησω να ασχολουμαι.Ηταν να δωσει ο αδερφος μου ECCE το Δεκεμβρη είδε και αποειδε και αποφασισε τελικα να ΜΗΝ. Δηλαδη τι εικονα δημιουργουν ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:37 Ο Johnny15 έγραψε: #1.722 22-07-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από gime: Και μένα μου είπαν από δευτέρα. Οπότε τι θα πιστέψουμε; Έλεος...! Click για ανάπτυξη... το "από δευτέρα" πότε έγινε απάντηση? δλδ από δευτέρα θα ξέρουνε? αφού ο φίλος από πάνω ανέφερε ότι στην Αμερική του είπαν ότι τα έχουν στείλει. Έχουνε γίνει γελοίοι. Ακου εκεί .. απο δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:40 Ο teol20 έγραψε: #1.723 22-07-10 21:40 Kαι επειδη μάλλον καποιοι διαφωνουνε με τα λεγομενα μας θα τους παρακαλουσα να μην παρακολουθουν το τοπικ.Ειδικα επειδη δεν εχουν δωσει και δεν περιμενουν με αγωνια τα αποτελεσματα.Ευχαριστω εκ των προτερων. Βασικα και Δευτερα που ειναι 26 ενταξει μου φαινεται σχετικα καλη ημερομηνια.Αλλα αν το τραβηξουνε κιαλλο δηλαδη γινονται γελοιοι.Και παραδεχονται πως δεν εχουν τα αποτελεσματα.Ενω δεν ξερουν μετα απο λιγη πιεση μου ελιπως πως ίσως τα επεξεργαζονται.Αυτη η σιγουρια θα τους φάει πάντως ρε παιδια.Αν ειστε καθηγητες καντε κατι γιατι η κατασταση εχει φτασει εκτος ελεγχου.Στειλτε εστω ενα μέιλ.Δεν γινετε να πεφτει τετοια κοροιδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:46 Η gime έγραψε: #1.724 22-07-10 21:46 Εγώ προσωπικά teo παίρνω πολύ συχνά, έχω κάνει τα παράπονά μου επώνυμα, έχω μιλήσει με υπεύθυνους τόσα χρόνια. Η βελτίωση είναι τα sms. Αυτά... Μετά από το σημερινό τηλεφώνημα δεν ξαναπαίρνω. Δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisakis Νεοφερμένο μέλος Ο chrisakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:48 Ο chrisakis: #1.725 22-07-10 21:48 εγώ τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν αρχές άλλης εβδομάδας και σήμερα πήρε ενας φίλος μου και του είπαν τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου,τι γίνεται με αυτή τη hau ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:49 Ο teol20 έγραψε: #1.726 22-07-10 21:49 Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικα θα σταματησω να ασχολουμαι.Ηταν να δωσει ο αδερφος μου ECCE το Δεκεμβρη είδε και αποειδε και αποφασισε τελικα να ΜΗΝ. Δηλαδη τι εικονα δημιουργουν ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:37 Ο Johnny15 έγραψε: #1.722 22-07-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από gime: Και μένα μου είπαν από δευτέρα. Οπότε τι θα πιστέψουμε; Έλεος...! Click για ανάπτυξη... το "από δευτέρα" πότε έγινε απάντηση? δλδ από δευτέρα θα ξέρουνε? αφού ο φίλος από πάνω ανέφερε ότι στην Αμερική του είπαν ότι τα έχουν στείλει. Έχουνε γίνει γελοίοι. Ακου εκεί .. απο δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:40 Ο teol20 έγραψε: #1.723 22-07-10 21:40 Kαι επειδη μάλλον καποιοι διαφωνουνε με τα λεγομενα μας θα τους παρακαλουσα να μην παρακολουθουν το τοπικ.Ειδικα επειδη δεν εχουν δωσει και δεν περιμενουν με αγωνια τα αποτελεσματα.Ευχαριστω εκ των προτερων. Βασικα και Δευτερα που ειναι 26 ενταξει μου φαινεται σχετικα καλη ημερομηνια.Αλλα αν το τραβηξουνε κιαλλο δηλαδη γινονται γελοιοι.Και παραδεχονται πως δεν εχουν τα αποτελεσματα.Ενω δεν ξερουν μετα απο λιγη πιεση μου ελιπως πως ίσως τα επεξεργαζονται.Αυτη η σιγουρια θα τους φάει πάντως ρε παιδια.Αν ειστε καθηγητες καντε κατι γιατι η κατασταση εχει φτασει εκτος ελεγχου.Στειλτε εστω ενα μέιλ.Δεν γινετε να πεφτει τετοια κοροιδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:46 Η gime έγραψε: #1.724 22-07-10 21:46 Εγώ προσωπικά teo παίρνω πολύ συχνά, έχω κάνει τα παράπονά μου επώνυμα, έχω μιλήσει με υπεύθυνους τόσα χρόνια. Η βελτίωση είναι τα sms. Αυτά... Μετά από το σημερινό τηλεφώνημα δεν ξαναπαίρνω. Δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisakis Νεοφερμένο μέλος Ο chrisakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:48 Ο chrisakis: #1.725 22-07-10 21:48 εγώ τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν αρχές άλλης εβδομάδας και σήμερα πήρε ενας φίλος μου και του είπαν τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου,τι γίνεται με αυτή τη hau ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:49 Ο teol20 έγραψε: #1.726 22-07-10 21:49 Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gime: Και μένα μου είπαν από δευτέρα. Οπότε τι θα πιστέψουμε; Έλεος...! Click για ανάπτυξη... το "από δευτέρα" πότε έγινε απάντηση? δλδ από δευτέρα θα ξέρουνε? αφού ο φίλος από πάνω ανέφερε ότι στην Αμερική του είπαν ότι τα έχουν στείλει. Έχουνε γίνει γελοίοι. Ακου εκεί .. απο δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:40 Ο teol20 έγραψε: #1.723 22-07-10 21:40 Kαι επειδη μάλλον καποιοι διαφωνουνε με τα λεγομενα μας θα τους παρακαλουσα να μην παρακολουθουν το τοπικ.Ειδικα επειδη δεν εχουν δωσει και δεν περιμενουν με αγωνια τα αποτελεσματα.Ευχαριστω εκ των προτερων. Βασικα και Δευτερα που ειναι 26 ενταξει μου φαινεται σχετικα καλη ημερομηνια.Αλλα αν το τραβηξουνε κιαλλο δηλαδη γινονται γελοιοι.Και παραδεχονται πως δεν εχουν τα αποτελεσματα.Ενω δεν ξερουν μετα απο λιγη πιεση μου ελιπως πως ίσως τα επεξεργαζονται.Αυτη η σιγουρια θα τους φάει πάντως ρε παιδια.Αν ειστε καθηγητες καντε κατι γιατι η κατασταση εχει φτασει εκτος ελεγχου.Στειλτε εστω ενα μέιλ.Δεν γινετε να πεφτει τετοια κοροιδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:46 Η gime έγραψε: #1.724 22-07-10 21:46 Εγώ προσωπικά teo παίρνω πολύ συχνά, έχω κάνει τα παράπονά μου επώνυμα, έχω μιλήσει με υπεύθυνους τόσα χρόνια. Η βελτίωση είναι τα sms. Αυτά... Μετά από το σημερινό τηλεφώνημα δεν ξαναπαίρνω. Δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisakis Νεοφερμένο μέλος Ο chrisakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:48 Ο chrisakis: #1.725 22-07-10 21:48 εγώ τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν αρχές άλλης εβδομάδας και σήμερα πήρε ενας φίλος μου και του είπαν τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου,τι γίνεται με αυτή τη hau ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:49 Ο teol20 έγραψε: #1.726 22-07-10 21:49 Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι επειδη μάλλον καποιοι διαφωνουνε με τα λεγομενα μας θα τους παρακαλουσα να μην παρακολουθουν το τοπικ.Ειδικα επειδη δεν εχουν δωσει και δεν περιμενουν με αγωνια τα αποτελεσματα.Ευχαριστω εκ των προτερων. Βασικα και Δευτερα που ειναι 26 ενταξει μου φαινεται σχετικα καλη ημερομηνια.Αλλα αν το τραβηξουνε κιαλλο δηλαδη γινονται γελοιοι.Και παραδεχονται πως δεν εχουν τα αποτελεσματα.Ενω δεν ξερουν μετα απο λιγη πιεση μου ελιπως πως ίσως τα επεξεργαζονται.Αυτη η σιγουρια θα τους φάει πάντως ρε παιδια.Αν ειστε καθηγητες καντε κατι γιατι η κατασταση εχει φτασει εκτος ελεγχου.Στειλτε εστω ενα μέιλ.Δεν γινετε να πεφτει τετοια κοροιδία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gime Εκκολαπτόμενο μέλος Η gime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:46 Η gime έγραψε: #1.724 22-07-10 21:46 Εγώ προσωπικά teo παίρνω πολύ συχνά, έχω κάνει τα παράπονά μου επώνυμα, έχω μιλήσει με υπεύθυνους τόσα χρόνια. Η βελτίωση είναι τα sms. Αυτά... Μετά από το σημερινό τηλεφώνημα δεν ξαναπαίρνω. Δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisakis Νεοφερμένο μέλος Ο chrisakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:48 Ο chrisakis: #1.725 22-07-10 21:48 εγώ τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν αρχές άλλης εβδομάδας και σήμερα πήρε ενας φίλος μου και του είπαν τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου,τι γίνεται με αυτή τη hau ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:49 Ο teol20 έγραψε: #1.726 22-07-10 21:49 Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προσωπικά teo παίρνω πολύ συχνά, έχω κάνει τα παράπονά μου επώνυμα, έχω μιλήσει με υπεύθυνους τόσα χρόνια. Η βελτίωση είναι τα sms. Αυτά... Μετά από το σημερινό τηλεφώνημα δεν ξαναπαίρνω. Δεν έχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisakis Νεοφερμένο μέλος Ο chrisakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:48 Ο chrisakis: #1.725 22-07-10 21:48 εγώ τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν αρχές άλλης εβδομάδας και σήμερα πήρε ενας φίλος μου και του είπαν τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου,τι γίνεται με αυτή τη hau ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:49 Ο teol20 έγραψε: #1.726 22-07-10 21:49 Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν αρχές άλλης εβδομάδας και σήμερα πήρε ενας φίλος μου και του είπαν τέλη ιουλίου-αρχές αυγούστου,τι γίνεται με αυτή τη hau ρε παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:49 Ο teol20 έγραψε: #1.726 22-07-10 21:49 Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα ακομα και γω ξενέρωσα.Τουλαχιστο ας βγαλουνε και μια ανακοινωση στο site τους εκ των προτερων.Και γω εχω εκφρασει επωνυμα τα παραπονα μου αλλα δεν καταλαβαινουν δυστυχως.Λυπαμαι αλλα δεν γινεται να ασχολουμαστε ολη μερα με δαυτους.Εχουμε σκασει 180 ευρω και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μια αξιοπρεπη ενημερωση.Δεν ζηταμε κατι τρελο.Μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανακοινωση για το ΠΟΤΕ θα βγουν.Δεν θελουμε να τα μαθουμε ολα τελευταια μερα.Θελουμε να πάμε και διακοπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 21:52 Ο teol20 έγραψε: #1.727 22-07-10 21:52 Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:08 Ο panos1994: #1.728 22-07-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Σε λιγο θα ηχογραφω τις διαφορετικες απαντησεις που παίρνω.Τηλεφωνημα και κατι διαφορετικο.Μας περιμενουν ολο εκπληξεις και δυστυχως δυσαρεστες.Γιατι και τη Δευτερα να βγουν πάλι οσοι ειναι μεσω φροντιστηριων και δεν τα μαθουν απο τους καθηγητες θα περιμενουν ως την Τεταρτη etc.Δηλαδη σχεδον μια βδομαδα ακομα αναμονη.Και ΓΙΑΤΙ παρακαλω;Για αποτελεσματα που δεν ξερουν ποτε θα βγουν και δεν μπορουν να πουν μια ημερομηνια! Click για ανάπτυξη... Είναι παράνομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:15 Ο qwerty111: #1.729 22-07-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2010 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: παιδιά είναι όντως ΤΟΣΟ δυσκολότερο το cpe απο το ecpe? σε περιπτωση που δεν πέρασα το ecpe (που αν έγινε κατι τετοιο θα είναι μαλλον λόγω fail στο listening, ενω το sample το πηρα με 42/50 και κατα την διαρκεια της χρονιάς τα περασα όλα εκτος απο 1-2) λέτε να δώσω cpe να γλιτώσω απο την HAU? Click για ανάπτυξη... Και εγώ στην ίδια θέση με εσένα είμαι. Στο sample test είχα 42/50 και όλη τη χρονιά ούτε σε ένα τεστ δεν είχα κάτω από LP στο ακουστικό και τώρα φοβάμαι μήπως έχω F και δεν το πάρω. Αν δεν έχω F, κατά 99,99% το έχω πάρει. Τώρα όσον αφορά το CPE θα πω το εξής: Αν διαβάζεις και στη διάρκεια της εξέτασης είσαι προσεχτικός και δεν έχεις υπερβολικό άγχος θα το πάρεις. Αν δεν διαβάζεις δεν το παίρνεις. Στην αρχή ίσως να απογοητευτείς αλλά με συστηματικό και μεθοδικό διάβασμα θα σου φαίνεται όλο και πιο βατό. Εμένα όταν ξεκίνησα να προετοιμάζομαι για CPE μου φαινόταν παλούκι με όλη τη σημασία της λέξης αλλά με πείσμα κατάφερα και το πήρα και τώρα θα έλεγα ότι μου φαίνεται τελείως βατό πτυχίο. Για το Michigan έχω σχηματίσει πάντως την άποψη ότι μπορεί να περάσει κάποιος μέτριος μαθητής και να μην περάσει κάποιος άριστος. Ας περιμένουμε όμως τα αποτελέσματα και στη συνέχεια το ξανασυζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:16 Ο teol20 έγραψε: #1.730 22-07-10 22:16 Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για αυτο και δεν το κάνω! Αλλα δοκιμαστε και σει και θα δειτε πως δεν ψεύδομαι.Αλλωστε δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα φορέα.Αντε και να περασω το Μισιγκαν να τελειωσω μια και καλη καθε σχεση με την HAU!Και να μην το περασω χιλιες φορες να δωσω CAMBRIDGE παρα Michigan.Δεν λεω πως δεν κανουν δουλεια.Απλα σε τετοια θεματα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαράδεκτη.Και βεβαια τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπούνι σου χαλάς.Θα φανε τα μουτρα τους κάποτε και αντε να ξαναχτισουν image. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:17 Ο teol20 έγραψε: #1.731 22-07-10 22:17 Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνεχιζετε εσεις να δημοσιευετε εδω αποτελεσματα ECCE διοτι φετος ειδα αρκετες ανατροπές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:22 Ο qwerty111: #1.732 22-07-10 22:22 Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εννοείς με ανατροπές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 22:26 Ο teol20 έγραψε: #1.733 22-07-10 22:26 Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολλα Ρ σε εκθεση που περσι επερνε ενας στους 10 και καλους μαθητες να εχουν πολυ χαμηλο προφορικο καθως και αδυναμους μαθητες με πολυ καλο προφορικο. Βγαινουν πολλα χρησιμα συμπερασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikol21 Νεοφερμένο μέλος Η nikol21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:37 Η nikol21 έγραψε: #1.734 22-07-10 23:37 λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον για αυτα που λετε για cambridge διαφωνω καθετα !κ το λεω γιατι εχω δωσει 4 φορεσ fce ειμαι 21 χρονων κ εδωσα 2 φορεσ το 2005 κ 2 περυσι!!κ με εκοβαν αλλοτε για 6 τοις εκατο κ αλλοτε για 3!!την οργανωση που ειδα στην εξεταση στο μισιγκαν δεν υπηρχε στο cambridge για να μην πω και για τα προφορικα που οι τυπισσεσ αγγλιδεσ ηταν καθε χρονο η μια πιο ξυνη απο την αλλη!!χασαν πολλα παιδια στο cambridge περυσι τα αποτελεσματα τα εμαθα 7 με 8 αυγουστου καμια σχεση με φετοσ!πρωτη φορα τα βγαζουν τοσο νωρις!δυστυχως,υπαρχουν παντα καλα κ ασχημα ο καθενασ διαλεγει αυτο που του ταιριαζει αναλογα με τισ γνωσεισ του!εγω ειχα κολλημα με το cambridge αλλα ΄καηκα΄ και δοκιμασα κατι αλλο !ευτυχωσ βεβαια το michigan το περασα με την πρωτη!δεν θελω πλεον να ακουω για το cambridge γιατι διαβαζα τοσο πολυ κ ομως με εκοβαν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:44 Ο panos1994: #1.735 22-07-10 23:44 Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες για να το ξεκαθαρίσουμε. Για αύριο αποκλείεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο teol20 έγραψε: #1.736 22-07-10 23:58 Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορει και αυριο αλλα μαλλον απο Δευτερα.Αφου δεν εχουν ουτε ιερο ουτε όσιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ceteris paribus Νεοφερμένο μέλος Ο ceteris paribus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 00:14 Ο ceteris paribus: #1.737 23-07-10 00:14 ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο καθενας δινει οποιο πιστοποιητικο κρινει οτι θα το παρει πιο ευκολα...το εχουμε ξαναπει και μην πεφτετε στην παγιδα...και το κεμπριτζ και το μισιγκαν και οποιοδηποτε αλλο εχουν τον ιδιο συντελεστη δυσκολιας σε ενα δεδομενο επιπεδο...τα υπολοιπα ειναι για να κονομανε λεφτα τα φροντιστηρια και οι εξεταστικοι φορεις απο αφελη παιδια... οσον αφορα τα αποτελεσματα, ηρεμηστε και χαλαρωστε...δεν κερδιζετε τιποτα με το να στενοχωριεστε πανω απο εναν υπολογιστη...ετσι κι αλλιως οτι ηταν να γραψετε το γραψατε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 08:55 Ο Johnny15 έγραψε: #1.738 23-07-10 08:55 ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίζω τουλάχιστον να τα βγάλουν την δευτέρα για τα φροντιστήρια και να μην το τραβήξουν τρίτη-τετάρτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Ο teol20 έγραψε: #1.739 23-07-10 09:48 Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απο αυτους προσωπικα ολα μπορω να τα περιμενω.Να το παρω να μην τους ξαναδωσω φραγκο για τις εξετασεις τους.Γιατι στην τελικη αν δεν φας τα μουτρα σου δεν μαθαινεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni1995 Νεοφερμένο μέλος Η Eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2010 στις 10:06 Η eleni1995: #1.740 23-07-10 10:06 έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έχουμε κανένα νέο παιδιά? Πήρε μήπως κανείς τηλέφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.