Isaak Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ισαάκ Παπαδόπουλος - Isaak Papadopoulos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 359 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:20 Ο Isaak έγραψε: #1.001 17-07-10 13:20 εγώ πήρα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάτι νεότερο! Τους ρώτησα εαν τα έλαβαν και μου είπαν οχι! Εσείς πήρατε και σας είπαν οτι τα ελαβαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:21 Ο Eliminated: #1.002 17-07-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: εγώ πήρα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάτι νεότερο! Τους ρώτησα εαν τα έλαβαν και μου είπαν οχι! Εσείς πήρατε και σας είπαν οτι τα ελαβαν? Click για ανάπτυξη... Οh Jesus... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Ο andrikoc13: #1.003 17-07-10 13:23 Ο chris veria , πήρε τηλ . τοβράδυ και του είπαν οτι τα έλαβαν και τα επεξεργάζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:29 Ο Eliminated: #1.004 17-07-10 13:29 Κυριακή αποκλείεται να τα βγάλουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:31 Ο andrikoc13: #1.005 17-07-10 13:31 Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά Κυριακή. Αφού ζητημα να ειναι οι τεχνικοί σήμερα εκει ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:33 Η The17Tsakali: #1.006 17-07-10 13:33 Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πήρα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάτι νεότερο! Τους ρώτησα εαν τα έλαβαν και μου είπαν οχι! Εσείς πήρατε και σας είπαν οτι τα ελαβαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:21 Ο Eliminated: #1.002 17-07-10 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Isaak: εγώ πήρα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάτι νεότερο! Τους ρώτησα εαν τα έλαβαν και μου είπαν οχι! Εσείς πήρατε και σας είπαν οτι τα ελαβαν? Click για ανάπτυξη... Οh Jesus... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Ο andrikoc13: #1.003 17-07-10 13:23 Ο chris veria , πήρε τηλ . τοβράδυ και του είπαν οτι τα έλαβαν και τα επεξεργάζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:29 Ο Eliminated: #1.004 17-07-10 13:29 Κυριακή αποκλείεται να τα βγάλουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:31 Ο andrikoc13: #1.005 17-07-10 13:31 Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά Κυριακή. Αφού ζητημα να ειναι οι τεχνικοί σήμερα εκει ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:33 Η The17Tsakali: #1.006 17-07-10 13:33 Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isaak: εγώ πήρα και μου είπαν οτι δεν έχουν κάτι νεότερο! Τους ρώτησα εαν τα έλαβαν και μου είπαν οχι! Εσείς πήρατε και σας είπαν οτι τα ελαβαν? Click για ανάπτυξη... Οh Jesus... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:23 Ο andrikoc13: #1.003 17-07-10 13:23 Ο chris veria , πήρε τηλ . τοβράδυ και του είπαν οτι τα έλαβαν και τα επεξεργάζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:29 Ο Eliminated: #1.004 17-07-10 13:29 Κυριακή αποκλείεται να τα βγάλουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:31 Ο andrikoc13: #1.005 17-07-10 13:31 Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά Κυριακή. Αφού ζητημα να ειναι οι τεχνικοί σήμερα εκει ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:33 Η The17Tsakali: #1.006 17-07-10 13:33 Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο chris veria , πήρε τηλ . τοβράδυ και του είπαν οτι τα έλαβαν και τα επεξεργάζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:29 Ο Eliminated: #1.004 17-07-10 13:29 Κυριακή αποκλείεται να τα βγάλουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:31 Ο andrikoc13: #1.005 17-07-10 13:31 Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά Κυριακή. Αφού ζητημα να ειναι οι τεχνικοί σήμερα εκει ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:33 Η The17Tsakali: #1.006 17-07-10 13:33 Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυριακή αποκλείεται να τα βγάλουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:31 Ο andrikoc13: #1.005 17-07-10 13:31 Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά Κυριακή. Αφού ζητημα να ειναι οι τεχνικοί σήμερα εκει ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:33 Η The17Tsakali: #1.006 17-07-10 13:33 Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομίζω να είναι ανοιχτά Κυριακή. Αφού ζητημα να ειναι οι τεχνικοί σήμερα εκει ΙΣΑΑΑΚ , Πότε πήρες τηλ.; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:33 Η The17Tsakali: #1.006 17-07-10 13:33 Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε αμαν πια τι τα επεξεργάζονται???????????????????????????????????????????? Μου εχουν σπασει τα νευρα... Στα γερμανικα Β1 που εδωσα, ειπαν τα αποτελεσματα 16/06 και βγηκαν 15/06 και τωρα δεν μας λενε ποτε ακριβως, αλλα και οτι τα επεξεργαζονται?????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:34 Ο andrikoc13: #1.007 17-07-10 13:34 Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα γαλλικά είπαν 13/7 και τα βγάλανε 9/7 και έγιναν και 15/5 οι εξετάσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:36 Η The17Tsakali: #1.008 17-07-10 13:36 Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο λεω! Γιατι μας σπανε τα νευρα και δεν λενε μια ακριβη ημερομηνια να ηρεμησουμε και εμεις??????? Εγω εδω και 10 μερες μπαινω πανω απο 10 φορεσ τη μερα στον Ορφέα, εχω σπασει τα νευρα στους γονεις μου και στον εαυτο μου... Δηλαδη ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!! Αυτη η αναμονη με διαλυει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:38 Ο andrikoc13: #1.009 17-07-10 13:38 Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η αναποφασιστικότητα 'τα πήραμε ' , 'δεν τα εχουμε' , 'δεν ξέρουμε πότε θα τα λάβουμε ' Μπορεί να πάρει κανείς τηλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The17Tsakali Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:39 Η The17Tsakali: #1.010 17-07-10 13:39 ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:41 Ο andrikoc13: #1.011 17-07-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The17Tsakali: ουφ ναιιιι... γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................................. θα παρω τηλ και θα τους βρισω καμια ωρα... Click για ανάπτυξη... Mόνο μην δώσεις τα στοιχεία και σου αλλάξουν το αποτέλεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:51 Ο Eliminated: #1.012 17-07-10 13:51 Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 13:54 Ο andrikoc13: #1.013 17-07-10 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Ρε παιδια, αυτο που λενε οτι με 2 BF η ενα F δε περνάς για ποιο απο τα δυο ισχυει; Click για ανάπτυξη... E.C.C.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECCE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. E.C.P.E Τρεις κατηγορίες επίδοσης Υψηλή Επιτυχής Επίδοση (HP) - Επιτυχής Επίδοση (P) - Χαμηλή Επιτυχής Επίδοση (LP) θεωρούνται επιτυχείς επιδόσεις. Δύο κατηγορίες επίδοσης Οριακή Μη Επιτυχής Επίδοση (BF) - Μη Επιτυχής Επίδοση (F) θεωρούνται μη επιτυχείς επιδόσεις. Υποψήφιοι που επιτυγχάνουν σε όλα τα μέρη της εξέτασης έχουν ΠΑΝΤΑ επιτυχή τελική επίδοση. Οι εξεταζόμενοι που επιτυγχάνουν σε τρεις ενότητες με LP (ή υψηλότερο) και λαμβάνουν βαθμολογία όχι χαμηλότερη του BF σε μια ενότητα θα αποκτούν το πιστοποιητικό ECPE (Η αλλαγή αυτή ισχύει από την εξεταστική περίοδο του Μαΐου 2009). Υποψήφιοι με μη επιτυχή επίδοση σε δύο ή περισσότερα μέρη της εξέτασης έχουν πάντα μη επιτυχή τελική επίδοση. Υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν σε ένα μέρος της εξέτασης έχουν μη επιτυχή τελική επίδοση. Η επιτυχής επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη της εξέτασης δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα. Υποψήφιοι με σημαντικά προβλήματα ακοής εξαιρούνται του μέρους της εξέτασης που αφορά στην κατανόηση προφορικού λόγου και έχουν πιθανότητα για επιτυχή τελική επίδοση υπό την προϋπόθεση ότι η επίδοσή τους στα υπόλοιπα μέρη εντάσσεται στις κατηγορίες επιτυχούς επίδοσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:09 Η maria....: #1.014 17-07-10 14:09 πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:12 Ο Eliminated: #1.015 17-07-10 14:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maria....: πηρε καποιος τηλεφωνο την ελληνοαμερικανικη ενωση? Click για ανάπτυξη... Πήραν αλλά όχι σήμερα. ΘΕΛΩ να βγουν ΤΩΡΑ τα αποτελέσματα και να το πάρω με HP. Ζητάω πολλά;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο teol20 έγραψε: #1.016 17-07-10 14:13 Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηρα και δεν έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν και με ειπε εκνευρισμένη να παρω τηλεφωνο απο Δευτερα! ΕΛΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:13 Ο andrikoc13: #1.017 17-07-10 14:13 Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο Eliminated: #1.018 17-07-10 14:16 Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angie15 Alexandra Chatzin Katerinaki13 MaBer spy33133 ssalex Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από andrikoc13: Εμ.. όχι Εγώ θέλω just να το πάρω απο πείσμα . Έχω το βρετανικό αλλα θα σκάσω αν δεν παρω και το μισιγκαν Click για ανάπτυξη... Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:16 Ο teol20 έγραψε: #1.019 17-07-10 14:16 Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 114 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Kαι οι μαθητες ειναι ακομα στο Confirmed. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13 Δραστήριο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 551 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2010 στις 14:19 Ο andrikoc13: #1.020 17-07-10 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Και εγώ! Επίσης, μου φαίνεται πως κάποιοι λένε ψέματα πως πήραν στην ένωση και τους είπαν ότι τα πήραν τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.