ΚΑΨΤΕ ΤΟ!!
ΚΑΨΤΕ ΤΟ!!
ΚΑΨΤΕ ΤΟ!!
ΚΑΨΤΕ ΤΟ!!
Που λέτε, σήμερα ο Τζέι ωραία και καλά ξεκινάει την ημέρα του κάνοντας επανάληψη, ως συνήθως

Κατά τις 9:30 αναχωρώ από το σπίτι. Με βλέπει η γειτόνισσα:
-Τζέι, τι κάνεις;
-Καλά είμαι, «γειτόνισσα», εσύ;
-Κι εγώ πολύ καλά. Γράφεις;
-Ναι.
-Καλή επιτυχία σού εύχομαι!!
-Ευχαριστώ

(Ενώ σκεφτόμουν: «Γαμώ την γαντεμιά μου, γαμώ!! Ήταν ανάγκη να με δει αυτό το γκαντεμόσκυλο λίγο πριν δώσω ιστορία; Πάει στο διάολο για άλλα μαθήματα, αλλά ιστορία; Που χρειάζομαι τύχη;

)
Πάω σχολείο, μπαίνουμε... Βλέπω τα θέματα ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-SOS*. Να μην έχει ΟΥΤΕ ένα που να το ξέρω perfect. Mα ΟΥΤΕ ένα. Με το που πήρα τα θέματα, είπα:
«
Το 'λεγε, δεν το 'λεγε; "Καλή επιτυχία, να 'χεις", αυτό δεν έλεγε;
Που θα την έβλεπα το πρωί και υπήρχε περίπτωση να γράψω καλά με αυτή την κατσικοπόδαρη. ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΩ!!!»
Και να με βλέπετε να τα λέω αυτά φωναχτά, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής, σταδιακά, όπως μεγαλώνει η γραμματοσειρά παραπάνω.
Με βλέπει η επιτηρήτρια: «Τι συμβαίνει;», λέω «τίποτα, συνεχίστε».
Μετά μπαίνει η καθηγήτρια. Μας ρωτάει πώς μάς φαίνονται τα θέματα και όλοι με μια φωνή είπαμε "ΧΑΛΙΑ!!!". Λέει: «Δεν πειράζει, αυτά είναι. Τι να σας κάνω;

"
Also, ΨΟΦΟΣ σε όλους όσοι ρωτούσαν "Θα γράψουμε από εκείνη τη σελίδα μέχρι την επόμενη;" και παρόμοιου τύπου ερωτήσεις. Καθόλου παπαγαλία, ναι
Λοιπόν, στο δια ταύτα. Έγραψα καλά σχετικά, αν και τα θέματα ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους. Υπολογίζω γύρω στο 15, με την υψηλότερη βαθμολογία να είναι στις πηγές. Τουλάχιστον για εμένα
*Όταν λέω anti-SOS, εννοώ όσα δε διάβασα καλά. Δηλαδή, είχα κάποιες αμφιβολίες για το πόσο τα ξέρω ή όχι. Anti-sos μόνο για εμένα, δηλαδή. Όχι κατά γενική ομολογία
PS. ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!