Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:51 Η Vivian. έγραψε: #961 28-05-13 15:51 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έκανα delete, πραγματικά Στην κρίσεως έπεσε: Εκκλησιασμός: Ανάγκη ή Συνήθεια Click για ανάπτυξη... Κατάλαβααα..Πάλι 800 σελίδες θα γεμίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:53 Η Loreley έγραψε: #962 28-05-13 15:53 Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:56 Ο jj! έγραψε: #963 28-05-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Vivian. έγραψε: #964 28-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..Και να μην διαβάσεις πολύ καλά θρησκευτικά βάζεις εκεί σάλτσες και αυτά που από εμπειρία ξέρεις και τσουυυυπ...να το 17 στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Η Loreley έγραψε: #965 28-05-13 15:59 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:00 Η Vivian. έγραψε: #966 28-05-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Έκανα delete, πραγματικά Στην κρίσεως έπεσε: Εκκλησιασμός: Ανάγκη ή Συνήθεια Click για ανάπτυξη... Κατάλαβααα..Πάλι 800 σελίδες θα γεμίσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:53 Η Loreley έγραψε: #962 28-05-13 15:53 Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:56 Ο jj! έγραψε: #963 28-05-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Vivian. έγραψε: #964 28-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..Και να μην διαβάσεις πολύ καλά θρησκευτικά βάζεις εκεί σάλτσες και αυτά που από εμπειρία ξέρεις και τσουυυυπ...να το 17 στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Η Loreley έγραψε: #965 28-05-13 15:59 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:00 Η Vivian. έγραψε: #966 28-05-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:56 Ο jj! έγραψε: #963 28-05-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Vivian. έγραψε: #964 28-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..Και να μην διαβάσεις πολύ καλά θρησκευτικά βάζεις εκεί σάλτσες και αυτά που από εμπειρία ξέρεις και τσουυυυπ...να το 17 στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Η Loreley έγραψε: #965 28-05-13 15:59 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:00 Η Vivian. έγραψε: #966 28-05-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Vivian. έγραψε: #964 28-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..Και να μην διαβάσεις πολύ καλά θρησκευτικά βάζεις εκεί σάλτσες και αυτά που από εμπειρία ξέρεις και τσουυυυπ...να το 17 στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Η Loreley έγραψε: #965 28-05-13 15:59 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:00 Η Vivian. έγραψε: #966 28-05-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τουλάχιστον κάθε χρόνο, η μισή από κάθε ερώτηση, είναι το ίδιο πράγμα, για την αγάπη του Ιησού κλπ κλπ κλπ Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..Και να μην διαβάσεις πολύ καλά θρησκευτικά βάζεις εκεί σάλτσες και αυτά που από εμπειρία ξέρεις και τσουυυυπ...να το 17 στο τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Η Loreley έγραψε: #965 28-05-13 15:59 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:00 Η Vivian. έγραψε: #966 28-05-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:00 Η Vivian. έγραψε: #966 28-05-13 16:00 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ρε εγώ είχα γράψει 7 πέρυσι, ποια αγάπη του Ιησού μου λες; Αυτό ήταν το μίσος του διαβόλου Click για ανάπτυξη... Εντάξει ήταν καλό...Γέλασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο Xaris SSSS: #967 28-05-13 16:01 Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:03 Η Vivian. έγραψε: #968 28-05-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εμείς 22 κεφάλαια θρησκευτικά φέτος.. Και είναι την ίδια εβδομάδα με την χημεία.. τρέχα γύρευε... Click για ανάπτυξη... Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Ο jj! έγραψε: #969 28-05-13 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι δεν είχα ανοίξει βιβλίο Κι εκείνος ο άχρηστος δε ρώτησε τίποτα κρίσεως. Ρωτούσε τι έκανε ο Άγιος τάδε και ο παπάς δείνα. Να περιγράψουμε τα έργα του Χρυσοστόμου, του Γρηγορίου, του δεν ξέρω 'γω ποιανού... Λες και είναι ιστορία Επέλεξα τα τζόκερ θέματα και είχα φύγει Φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρόσεχα στο μάθημα, λόγω καθηγήτριας, και τα θέματα ήταν βατά. Οι ανάπτυξης ήταν βατές. Αφού δε χρειαζόσουν κάποια γνώση από το βιβλίο. Την άποψή μας μάς ρώτησε So, περιμένω 19 minimum Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:07 Η Loreley έγραψε: #970 28-05-13 16:07 Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:12 Ο johnietraf: #971 28-05-13 16:12 εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παιδια μου δεν ξερω για εσας αλλα βαρεθηκα ΒΑΡΕΘΗΚΑ 17 μερες ειναι και θα μου κατσουν στον λαιμο γραφω και αγγλικα αυτην την κυριακη για ενα πτυχιο σκατα απολυτως ειναι ποιος βαριεται να διαβασει γεωμετρια τωρα!! και μαζι αγγλικα και μετα φυσικη αλγεβρα μπρρρ τα δυσκολα προσωπικα τελειωνουν την αλλη τεταρτη με αλγεβρα ( ο τυπος ειναι λιγο σαικο ) θα πατωσουμε ΕΛΑ 17 ΜΕΡΕΣ !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:16 Η ~Melania~: #972 28-05-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αααα ωραιόταταα Εμάς Αρχές Οικον. μας έχουν βάλει πολλά κεφάλαια...δεν έβγαλε σχεδόν κανένα..Βιολογία η καθηγήτρια ήρθε μετά τον Νοέμβρη και έχουμε πολύ λίγα να διαβάσουμε.. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω για την βιολογία. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ο Τζέι δε θέλει να βλέπει ιστορία μπροστά του Ξεχνάς ότι ήθελα θετική Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον το ξεχνάω... Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Εμείς την επόμενη εβδομάδα γράφουμε: Δευτέρα --> Άλγεβρα Τρίτη --> Θρησκευτικά Τετάρτη --> Έκθεση Παρασκευή --> Γεωμετρία Click για ανάπτυξη... Δευτέρα => Άλγεβρα Πέμπτη => Αρχαία Παρασκευή => Έκθεση Πάρε βγάλε . Μετά την τελευταία εβδομάδα μας αποτελειώνουν: Δευτέρα => Γεωμετρία. Τετάρτη => 1η βάρδια: Αγγλικά, 2η βάρδια: Αρχές Οικονομίας. Πέμπτη => Λογοτεχνία. Παρασκευή => Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:27 Ο Xaris SSSS: #973 28-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Da F**k...?? πλάκα κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... σοβαρά μιλάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Τάσος97 έγραψε: #974 28-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Χαχαχαχ Εγώ πάντως κάθε χρόνο κάνω ένα ψευτοδιάβασμα και αρχίζω κάτι φιλοσοφημένες παπαριές στις ερωτήσεις και γράφω το λιγότερο 19. Click για ανάπτυξη... Εγω περσυ του "εκραζα" την εκλλησια με βασιματα επιχειρηματα και ιστορικα γεγονοτα και εγραψα ενα τελειο 20αρακι Αλεξοπουλος Σωκρατης αν τυχει να τον εχει καποιος απο εσας ποτε καθηγητη (πρεπει να ειναι Σαλονικα φετος) να του πειτε χαιρετισματα απο εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Εχέμυθη έγραψε: #975 28-05-13 19:40 Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:49 Ο Τάσος97 έγραψε: #976 28-05-13 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ρε παιδια γραφετε 4 μαθηματα την αλλη εβδομαδα;;;Εμεις 3 γραφουμε και αυτα ειναι Φυσικη , Βιολογια Γεωμετρια... Τωρα την Πεμπτη σειρα εχει η Εκθεση Click για ανάπτυξη... ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:17 Ο Stelios1997: #977 28-05-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειστε τυχερα Εγω αυριο θα κανω επαναληψουλα την Αλγεβρα ^^ και απο μεθαυριο ξεκιναω non-stop Chem Revsion Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:54 Η Vivian. έγραψε: #978 28-05-13 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ giorgakiss ΑmyC Lia 2006 Fanimaid123 Ria99 don_vito T C Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: σοβαρά μιλάω Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έβαλε 17 μαθήματα τελευταίο μάθημα της εβδομάδας και μετά αρχίζουν τα ζόρια με φυσική την Δευτέρα και γεωμετρία την Τετάρτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:27 Ο Τάσος97 έγραψε: #979 28-05-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω ότι στην χημεία έχασα 10-15 μονάδες από αριθμητικό λάθος Click για ανάπτυξη... εγω χημεια θα κατσω και τις 2 ωρες μεσα να τα γραψω ολα ηρεμα και ωραια Και οπως παντα αναλυτικοτατα Βασικα ο μαθηματικος μετα το 1ο διαγωνισμα με ειχε ρωτησει "Θεωρητικη εσυ, ε;" του λεω "Οχι" και μου λεει "Γιατι τα γραφεις αναλυτικα;". Βασικα τα γραφω αναλυτικα για να μην μπορει να πει κατι ο καθηγητης. Και γενικα προτιμω να ειμαι αναλυτικος για να ειμαι και πιο ξεκαθαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:34 Η aggressive: #980 28-05-13 22:34 O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O φυσικός μου λέει πως πρέπει να γράφουμε τις απαντήσεις αναλυτικά σαν να απευθυνόμαστε σε ένα παιδί, αλλά όχι σε ένα χαζό παιδί. (δλδ όχι υπεραναλυτικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.