anna93
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaim
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά θα μου πεις.... ο πρωινός ψαράς πιάνει το ψάρι!!

Τέλος πάντων... Έχουμε και λέμε
Μαθηματικά (Άλγεβρα και Γεωμετρία)
Αγγλικά
Φυσική
Αρχαία
Ιστορία
Λογοτεχνία
Χημεία
Θρησκευτικά
Οικονομία
Έκθεση
(δεν είμαι σίγουρος για την Τεχνολογία)
Επίσης, αν έχεις επιλέξει Ψυχολογία ως μάθημα επιλογής, θα δώσεις εξετάσεις. Δε ξέρω όμως τι γίνεται με τα υπόλοιπα μαθήματα επιλογής.
Άρα δε ξέρω τι γίνεται με επιλογής και με τεχνολογία αλλά σε γενικές γραμμές αυτά είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος

anna93
Νεοφερμένο μέλος

Kaim
Νεοφερμένο μέλος

Αχ, ωραία! Ευχαριστώ παιδιά! Δεν ήμουν σίγουρη για οικονομία και τεχνολογία!! Μα, να δίνουμε οικονομία?!![]()
Γιατί?? Μιά χαρά μάθημα είναι!! Γενικά νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί... Αλλά παίζει ρόλο και ο καθηγητής... Εμάς είναι άπιαστος!! Το μάθημα γίνεται συζήτηση και έτσι εκφράζουμε όλοι τις απόψεις μας μαθαίνοντας κιόλας! Δεν είναι απλά μία ανιαρή διάλεξη...

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Kaim
Νεοφερμένο μέλος

καιμ δν ξερω αν το ειδες αλλα εφτιαξα θεμα για την περιπτωση σ...
Όχι...

Για παράπεμψέ με σχετικά

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

maraki
Δραστήριο μέλος

Δίνουμε και αρχαία; :wow: :wow:![]()
Μπα...Μα πώς σου πέρασε αυτό απ' το μυαλό?

Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ήθελα φέτος να ζητησω επανεξέταση σε 2 μαθηματα αλλα είπα να το αφήσω καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Εντάξει πάντως, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να κάνεις αναβαθμολόγηση σ' ένα γραπτό, ειδικά στις ενδοσχολικές εξετάσεις, εκτός και αν έχεις γράψει σίγουρα 20 και δεις κανα 03, τότε ναι, μπορείς να πας και να τρίψεις το γραπτό στη μούρη του καθηγητή.
:p
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Εντάξει πάντως, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να κάνεις αναβαθμολόγηση σ' ένα γραπτό, ειδικά στις ενδοσχολικές εξετάσεις, εκτός και αν έχεις γράψει σίγουρα 20 και δεις κανα 03, τότε ναι, μπορείς να πας και να τρίψεις το γραπτό στη μούρη του καθηγητή.
:p
είχα γράψει 20 α' λυκείου γεωμετρία και ο καθηγητής μου έβαλε 15..
(το 20 εξακριβωμένο από 4 μαθηματικούς...)
πήγα σχολείο με τη μάνα μου και αυτός ο καθ. δεν ήταν εκεί!! το είδε ένας άλλος επιτόπου γιατί εγώ επέμενα στο 20 και ενοείται δε βρήκε λάθος...
το είπαμε στο διευθυντή, αλλά είπαμε να μην κάνουμε επίσημα αναβαθμολόγηση με τα πολλά πολλα, γιατί ήθελε τρεξιματα..και φεύγαμε διακοπές την επόμενη..
το μονο που εκανα ηταν να ζητησω να δω το γραπτο μαζι με τον καθηγητή ο οποίος μου έλεγε αρλούμπες..τον πήραν τηλ.να ρθει..
θύμωσα γιατί προσπαθούσα να τον καταλάβω και δεν μπορούσα..δεν είχε λογική!
οπότε το έπαιξα ευγενική, χαμογελαστή κτλ και σα να μην εγινε τιποτα..
τελικα δε βρισκεις το δικιο σου.........

choice
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Από εχτές προσπαθώ να ανοίξω το βιβλίο, αλλά δεν το έχω καταφέρει.
Τρεις φορές προσπάθησα και έβγαλα ισάριθμα σπυράκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.