Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koro
Νεοφερμένο μέλος

anastasiathess
Νεοφερμένο μέλος

Vagg
Νεοφερμένο μέλος

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

σιγουρα γινεται καλυτερη δουλεια στο φροντηστιριο και πιο εντατικη...η ενισχυτικη ειναι η ωρα του παιδιου...
Ναι,όχι πάντα αλλά στα περισσότερα σχολεία αυτό γίνεται!!γενικώς μας υποχρεώνουν να πηγαίνουμε φροντιστήριο,θέλουμε δεν θέλουμε...
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

++1000Ναι,όχι πάντα αλλά στα περισσότερα σχολεία αυτό γίνεται!!γενικώς μας υποχρεώνουν να πηγαίνουμε φροντιστήριο,θέλουμε δεν θέλουμε...
Τα φροντιστήρια θα παραμείνουν αναντικατάστατα εως ότου διαχωριστεί το Λύκειο απο την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!
Vagg
Νεοφερμένο μέλος

τωρα αυτο βεβαια καλο ειναι..κακο ειναι

δεν το εχω ψαξει το θεμα!

anna_md
Δραστήριο μέλος

σιγουρα γινεται καλυτερη δουλεια στο φροντηστιριο και πιο εντατικη...η ενισχυτικη ειναι η ωρα του παιδιου...
Δε ξερω πως γινεται στο δικο σου σχολειο αλλα στη β' λυκειου που εκανα με βοηθησε πολυ η ενισχυτικη και δεν ηταν η ωρα του παιδιου (οχι στο μαθημα τουλαχιστον γιατι στα διαλειμματα....

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε ξερω πως γινεται στο δικο σου σχολειο αλλα στη β' λυκειου που εκανα με βοηθησε πολυ η ενισχυτικη και δεν ηταν η ωρα του παιδιου (οχι στο μαθημα τουλαχιστον γιατι στα διαλειμματα....) Αλλωστε πιο το νοημα να πας ενισχυτικη αν δε θες να βελτιωθεις σε καποιο μαθημα?? Καλυτερα κατσε σπιτι...
πολύ σωστά,υπάρχουν κ εξαιρέσεις..αλλά δυστυχώς στην πλειοψηφία οι ενισχυτική διδασκαλία δν αποδίδει!δεν έχω πάει,απλά ακούω τις γνώμες των συμμαθητών μου!!
Vagg
Νεοφερμένο μέλος

Δε ξερω πως γινεται στο δικο σου σχολειο αλλα στη β' λυκειου που εκανα με βοηθησε πολυ η ενισχυτικη και δεν ηταν η ωρα του παιδιου (οχι στο μαθημα τουλαχιστον γιατι στα διαλειμματα....) Αλλωστε πιο το νοημα να πας ενισχυτικη αν δε θες να βελτιωθεις σε καποιο μαθημα?? Καλυτερα κατσε σπιτι...
ναι σιγουρα..μαζι σου ειμαι...το ειπα ομως ετσι γιατι και καποιες αλλες φορεσ δεν ειναι επιλογη των παιδιων αλλα των γονεων να στειλουν τα παιδια τους ενισχιτικη(αναγκαστικα)...οποτε..καταλαβαινεισ τι θα γνεται!

miv
Επιφανές μέλος

Vagg
Νεοφερμένο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

εγώ έχω ξεκινήσει ήδη φροντιστήριο, και σκέφτομαι να κάνω σε κάποια και ενισχυτική...
γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι....
επανάληψις εστί μητήρ πάσης μαθήσεως!
rock93panos
Νεοφερμένο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

παιδια, μεχρι φετος β' λυκειου τα εχω καταφερει αρκετα καλα μπορω να πω χωρις φροντιστηριο ή ενισχυτικη... ομως απο γνωμες εχω καταλαβει οτι ειναι απαρετητο να ξεκινησω τωρα στη δευτερα (θεωριτικη κατ)... τι να κανω; δεν εχω αποφασισει και σε 10 μερεσ ξεκιναει σχολειο...
:no1::no1::no1:
σε νοιωθω

κ εγω στην ιδια θεση βρισκομαι:iagree:
Evakiii!
Νεοφερμένο μέλος

SWEET HEART
Νεοφερμένο μέλος

παιδια, μεχρι φετος β' λυκειου τα εχω καταφερει αρκετα καλα μπορω να πω χωρις φροντιστηριο ή ενισχυτικη... ομως απο γνωμες εχω καταλαβει οτι ειναι απαρετητο να ξεκινησω τωρα στη δευτερα (θεωριτικη κατ)... τι να κανω; δεν εχω αποφασισει και σε 10 μερεσ ξεκιναει σχολειο...
Καταρχην μην αγχωνεσαι...Το ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε...
Ειχα βρεθει κι εγω στη θεση σου και ξερω πως νιωθεις...
Εγω λοιπον στην κατευθυνση μου(θεωρητικη)στη Β' Λυκειου ημουν η μονη που δεν εκανα φροντιστηριο και εγραφα παντα καλυτερα απο τα υπολοιπα παιδια που πηγαιναν...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...Αν ησουν καλος τα προηγουμενα χρονια θα εισαι και φετος το ιδιο καλος,με ή χωρις φροντιστηριο...Πιστεψε με δεν υπαρχει λογος να ξεκινησεις φροντιστηριο στη Β΄Λυκειου...Θα δωσεις τσαμπα τοσα χρηματα και θα κουραστεις πολυ νωρις με τα περα δωθε(μετακινησεις)και τις τοσες ωρες μαθηματος.
Εγω δεν εκανα ουτε στην Γ' Λυκειου και τα καταφερα τη στιγμη που τα υπολοιπα παιδια που πηγαιναν απο τη Β' Λυκειου δεν περασαν καπου ή εγραψαν χαμηλοτερα απο εμενα!!!
Αν οντως εισαι τοσο καλος στηριξου στις δυναμεις σου και θα τα καταφερεις...
Αν θες ακουσε με...η αποφαση ειναι δικη σου...!!!!

Υ.Γ. Τα ιδια ισχυουν και για τα κοριτσια που γραφουν πως βρισκονται στην ιδια θεση μ'εσενα!!!:iagree::iagree::iagree:
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα..αν πιστεύεις πως χρειάζεσαι φροντιστήριο για να κάνεις το κάτι παραπάνω κ να βοηθηθείς περισσότερο πήγαινε!αλλιώς άμα πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις το ίδιο καλά κ μόνη σου μην κάνεις,γιατί από το βαθμό που έβγαλες φαίνεται πως είσαι διαβαστερό παιδί!:iagree:παιδια κι εγω αυτο το ερωτημα εχω! εβγαλα 19 στην α λυκειου. . .αλλα τωρα τι να κανω;;;:!:![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.