Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:03 Ο Poirot έγραψε: #41 08-06-23 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Εμείς ευτυχώς που δε δώσαμε στο γυμνάσιο γιατί θα είχαμε πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Helen06 έγραψε: #42 08-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... ναιι ρε εμείς στην 1η γυμνασίου ευτχώς δε δίναμε τέτοια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... ναι αυτό κάνουμε , εγώ τουλάχιστον smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:07 Η smarw έγραψε: #43 08-06-23 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Helen06 έγραψε: #44 08-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από smarw: κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:19 Ο Γιαννουλάκης: #45 08-06-23 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τη φοιτητική μου ζωή να τελειώνει πριν καν αρχίσει... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Neiromai έγραψε: #46 08-06-23 23:20 Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Εμείς ευτυχώς που δε δώσαμε στο γυμνάσιο γιατί θα είχαμε πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου»
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:04 Η Helen06 έγραψε: #42 08-06-23 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... ναιι ρε εμείς στην 1η γυμνασίου ευτχώς δε δίναμε τέτοια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... ναι αυτό κάνουμε , εγώ τουλάχιστον smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:07 Η smarw έγραψε: #43 08-06-23 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Helen06 έγραψε: #44 08-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από smarw: κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:19 Ο Γιαννουλάκης: #45 08-06-23 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τη φοιτητική μου ζωή να τελειώνει πριν καν αρχίσει... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Neiromai έγραψε: #46 08-06-23 23:20 Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... ναιι ρε εμείς στην 1η γυμνασίου ευτχώς δε δίναμε τέτοια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... ναι αυτό κάνουμε , εγώ τουλάχιστον
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:07 Η smarw έγραψε: #43 08-06-23 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Helen06 έγραψε: #44 08-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από smarw: κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:19 Ο Γιαννουλάκης: #45 08-06-23 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τη φοιτητική μου ζωή να τελειώνει πριν καν αρχίσει... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Neiromai έγραψε: #46 08-06-23 23:20 Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Νομίζω στο λύκειο χειρότερο είναι, και περισσότερα μαθήματα και έχεις μπει στο πνεύμα «διαβάζω μόνο για την κατεύθυνση μου» Click για ανάπτυξη... κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Γιαννουλάκης: Η αδερφή μου που είναι 1η γυμνασίου δίνει αρχαία και Οδύσσεια Click για ανάπτυξη... εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:16 Η Helen06 έγραψε: #44 08-06-23 23:16 Αρχική Δημοσίευση από smarw: κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:19 Ο Γιαννουλάκης: #45 08-06-23 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τη φοιτητική μου ζωή να τελειώνει πριν καν αρχίσει... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Neiromai έγραψε: #46 08-06-23 23:20 Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από smarw: κι εγώ απλά ανάγνωση τα κάνω τα μαθήματα εκτός της κατεύθυνσης Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 εμείς στη 1η γυμνασίου δίναμε 5 μόνο μαθήματα και όχι αρχαία Click για ανάπτυξη... TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία)
Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:19 Ο Γιαννουλάκης: #45 08-06-23 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τη φοιτητική μου ζωή να τελειώνει πριν καν αρχίσει... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Neiromai έγραψε: #46 08-06-23 23:20 Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... Βλέπω τη φοιτητική μου ζωή να τελειώνει πριν καν αρχίσει...
Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:20 Η Neiromai έγραψε: #46 08-06-23 23:20 Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών...
Γιαννουλάκης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Ο Γιαννουλάκης: #47 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Μη λες τέτοια τώρα
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:21 Η smarw έγραψε: #48 08-06-23 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: TikTok - Make Your Day www.tiktok.com τρέχουσα κατάσταση (απλά στην βιολογία) Click για ανάπτυξη... με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει
Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:25 Η Neiromai έγραψε: #49 08-06-23 23:25 Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από smarw: με αυτό το mindset θα πάμε να γράψουμε και ο θεος βοηθός Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 όντως καμία σχέση γιατί στις εξετάσεις του σχολείου δίνουν σοσ και γενικά τα θέματα είναι συνήθως εύκολα για να γράψουν κάτι και αυτοί που δεν έχουν διαβάσει Click για ανάπτυξη... Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων...
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:27 Η Helen06 έγραψε: #50 08-06-23 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Θυμάμαι τις εποχές χωρίς τράπεζα θεμάτων (μιλάμε για 2α γυμνασίου που έδωσα) μας έδιναν όλα τα θέματα οι καθηγητές... Οι ενδοσχολικές παίζει να ήταν ακόμη πιο εύκολες από ότι τα διαγωνίσματα τετραμηνων... Click για ανάπτυξη... σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:28 Ο Poirot έγραψε: #51 08-06-23 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Που να μουν να έγραφα ενδοσχολικές για πανελλήνιες ιατρική θα πέρναγα... Η διαφορά των ενδοσχολικών εξετάσεων με την δυσκολία των πανελλαδικών είναι χάσμα 3 γενεών... Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20...
Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2023 στις 23:29 Η Neiromai έγραψε: #52 08-06-23 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: σε μας δίνουν το θέμα της έκθεσης στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Ε καλά εντάξει σας υποχρέωσαν Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Ιουνίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Aspiring Lawyer: Α καλά εγώ με τα αποτελέσματα των ενδοσχολικών 19.400 θα έγραφα, θα με έδειχναν τα κανάλια Εμάς πέρυσι και χωρίς τράπεζα θεμάτων θέματα δεν μας είχαν δώσει βέβαια, μόνο στα μαθηματικά στο κόντρα μάθημα μας τα είχε δώσει και γράψαμε όλοι 20... Click για ανάπτυξη... Και εμάς.. ενώ γράφαμε και με τράπεζα θεμάτων και γ λυκειου που ήμασταν δεν μας έδωσαν τίποτα απολύτως.... Ενώ περιμέναμε έστω λίγο υποστήριξη ή βοήθεια... 6 παιδιά είμαστε στο σχολείο μου συνολικά στις θετικές /οικονομικές κατευθύνσεις και γράψαμε όλοι 10 ιστορία κόντρα μάθημα... Καμία λύπηση μας χάλασαν το απολυτήριο
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η smarw έγραψε: #53 09-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smarw: αύριο γράφω βιολογία Click για ανάπτυξη... πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα
Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Neiromai έγραψε: #54 09-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς...
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:42 Η smarw έγραψε: #55 09-06-23 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neiromai: Κάπως έτσι είναι και στις πανελλήνιες δυστυχώς... Click για ανάπτυξη... ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται
Neiromai Νεοφερμένο μέλος Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 11:44 Η Neiromai έγραψε: #56 09-06-23 11:44 Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη... Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Corfu kitty BiteTheDust johnstamatis34 Stavros o Arkas Tasos05 mermaid89 3poulakiakathontai kwstasloul Μιχαήλ Enhypen Helen06 Ness Mary06 Xrh134 bill09876 ggl ismember Asymvivastos Peter Pan13 george777 beckyy Mammy Nun Χάρις Magigi giorgos78 Τρελας123 constansn angies Abiogenesis SoyN Mariamar spring day Xristosdimitra Neiromai Wonderkid eukleidhs1821 P.Dam. augustine angel27_ SKG Marcos.Kis strsismos88 Lia 2006 hirasawayui Kzaro Sherlockina tfghp Jojo K Katerina:3 Scandal Έμμα kanenas090 kiyoshi Unboxholics tsiobieman thenutritionist Panagiotis849 GeorgePap2003 petrosln Dr. Gl. Luminous chenchen nucomer Γιώργος Ζ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smarw: ναι αλλά τουλάχιστον είναι πανελλήνιες και κάπως δικαιολογείται Click για ανάπτυξη... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου και καλή δύναμη...
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:14 Η Helen06 έγραψε: #57 09-06-23 15:14 Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από smarw: πιο κουλά θέματα δεν μπορούσαν να πέσουν , για να πάρουμε δύο μονάδες έπρεπε να γράψουμε μισή σελίδα Click για ανάπτυξη... μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2023 στις 15:30 Η smarw έγραψε: #58 09-06-23 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μαλλον την ιδια καθηγητρια εχουμε καλη επιτυχία όπως και να χει Click για ανάπτυξη... επίσηςς