Loreley
Περιβόητο μέλος
Μήπως ήταν λάθος της στιγμής και από το άγχος;Το πιο αστείο σήμερα ήταν ότι πρώτο μάθημα δίναμε αρχαία κατεύθυνσης. Μία κοπέλα ήθελε να γράψει Β' θεωρητική στην κόλλα. Υποτίθεται είχε διαβάσει και καλά αρχαία. Και πήγε να γράψει Β' θεωριτική. Δεν μπορώ ρε φίλε. Μου το παίζουν έξυπνα και δεν ξέρουν να γράψουν σωστά μια λεξούλα που συναντούν συχνά κιόλας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ακριβώς. Τα καλλυντικά μας έφαγαν.To eyeliner όμως το ξέρει ... Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Θα δεις πολλά. Υπάρχουν φοιτητές που αδυνατούν να συμπληρώσουν μια αίτηση.
Από τώρα το βλέπω.
Το άλλο κουλό, επειδή έπεσε το Μοιρολόγι της φώκιας, του Α. Παπαδιαμάντη (ναι αυτό έπεσε ), δεν ήξεραν που βρίσκεται η Σκιάθος, το νησί του συγγραφέα. Ναι, σε ποιο πέλαγος εννοώ. Αγεωγράφητοι ρε παιδί μου. xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Πλάκα μου κάνεις; Επέμενε κιόλας!
Άαααααα, μάλιστα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ασ'τα να πάνε... Μετά νευριάζεις και περισσότερο γιατί μπαίνει η μαλακιούλα των 3 σειρών, ενώ εσύ έχεις μάθει 10000 σελίδες απ' έξωγια να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, εμείς της θετικοτεχνολογικής δεν έχουμε να κάνουμε και συγκλονιστικό διάβασμα στις εξετάσεις πέρα απ τη θεωρία, οι ασκήσεις για όσους ασχολούνται σοβαρά είναι γνωστές, τι να πούνε οι άλλοι που χουν να βγάλουν τόσα κείμενα στο γνωστό....
πωπω τη βαρεμάρα τους σκέφτομαι μόνο...
Σε εμάς έπεσε Λυσίας.Ισοκράτης έπεσε τελικά
Το γνωστό τέλεια! Στο άγνωστο αν σου πω τι λάθος έκανα στη γραμματική Ότι να,ναι..
Το συντακτικό και η μετάφρασή ωραία
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
Ούτε ένα λάθος στο γνωστό και το άγνωστο ήταν υπέροχο Αν και πανεύκολο (έπεσε Ξενοφώντας), το κείμενο στις τελευταίες 3 σειρές είχε έναν βαθμό δυσκολίας, οπότε εκεί θα κριθεί ο προσεκτικός (δε θα πω διαβασμένος, γιατί το κείμενο έβγαινε εύκολα ).
Κι εγώ έκανα βλακεία στη γραμματική. Ζητούσε να γράψουμε το "ήχθη" στο β' πρόσωπο ενικού του αορίστου β' στη μέση φωνή και εγώ το ζώον αντί για μέση, το έβαλα στην ενεργητική
Κατά τα άλλα, περιμένω σίγουρα πάνω από 19
Περιβόητο μέλος
Κάτι τέτοια σε τρελαίνουν. Απορίες δηλαδή για να.Άαααααα, μάλιστα.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικη κατ. επεσε 3ο θεμα απο επαγωγη. Αρκετα ευκολο! Ζηταγε να βρουμε την οριακη ταχυτητα, τηθερμοτητα που εκλυεται και την επαγωγικη ταση! Το 4ο ηταν θεμα Θερμοδυναμικης οπου ζηταγε ΔU,W,e κλπ ( δεν μου βγηκαν σωστα τα αποτελεσματα! μπλεχτηκα στις πραξεις! :-P Ας ελπισουμε οτι θα εκτιμηθει η προσπαθεια!)
Στην Αλγεβρα :
1ο Θεμα: αποδειξη για το P(ρ)=υ, Σ/Λ και αντιστοιχιση(τριγωνομετρικες εξισωσεις)
2ο Θεμα: πολυωνυμο Ρ(χ)
3ο Θεμα: Λογαριθμικη συναρτηση ( να βρουμε Π.Ο και να λυσουμε μια λογαριθμικη εξισωση) και
4ο Θεμα: Εκθετικη συνάρτηση (να βρουμε Π.Τ. και να λυσουμε εκθετικη εξισωση)
Παντως τα πηγα πολυ καλυτερα απ'οτι περιμενα!!
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Θα είχα σαλτάρει απο τον 3ο, δεν παίζει
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε παίζει ούτε 7-8 να γράψω
nPb
Επιφανές μέλος
Όντως. Εμείς τώρα γράφουμε Χημεία Κατ + Κείμενα. Δε ξέρω τι θα κάνω χημεία
Δε παίζει ούτε 7-8 να γράψω
Μην πας με αρνητική διάθεση.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Γαμω την μανα του 5 κολλες πηρα για να γραψω ενα 15-16 μιας και δεν προλαβα το τελευταιο ερωτημα
Μας εβαλε ενα 4ο θεμα που δεν εβγαινε ολο! !!!! Ελεγε να βρουμε για ποιες τιμες του λ θα πρεπει να υπαρχει κυκλος... υπαρχει περιπτωση σε μια ασκηση να βρεθει οτι το λ ειναι για ολες τις τιμες εκτος απο καποιες?
1 ο θεμα οκ ευκολο
2ο θεμα μου βγηκε η πιστη αλλα εχω 23 το λιγοτερο στα 25
3 ο θεμα εκανα βλακεια και επισης δεν ξερω αν ειναι σωστα τα νουμερα....ενω το δ ...... .Ι.
τι εννοείτε 5 κόλλες; 5 τετρασέλιδα; δε σας δίνουν αυτά τα διπλά της αναφοράς;
3 και κάτι σελίδες μου πήραν οι απαντήσεις + το πρόχειρο το οποίο δε θέλω να σχολιάσω
για αυτό για το κύκλο που ρωτάς υπάρχει περίπτωση, κανονικά λύνεις την ανίσωση Α²+Β²-4Γ>0
φυσικά και γίνεται να μην ισχύει για όλο το R, εμάς πχ έβγαινε R* αλλά μπορεί να βγαίνει οποιοδήποτε διάστημα
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Την τυφλά μου δε ξέρω.
Και το βιβλίο να εχω ανοιχτό 0 θα πάρω
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασ'τα να πάνε... Μετά νευριάζεις και περισσότερο γιατί μπαίνει η μαλακιούλα των 3 σειρών, ενώ εσύ έχεις μάθει 10000 σελίδες απ' έξω
Σε εμάς έπεσε Λυσίας.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
Ούτε ένα λάθος στο γνωστό και το άγνωστο ήταν υπέροχο Αν και πανεύκολο (έπεσε Ξενοφώντας), το κείμενο στις τελευταίες 3 σειρές είχε έναν βαθμό δυσκολίας, οπότε εκεί θα κριθεί ο προσεκτικός (δε θα πω διαβασμένος, γιατί το κείμενο έβγαινε εύκολα ).
Κι εγώ έκανα βλακεία στη γραμματική. Ζητούσε να γράψουμε το "ήχθη" στο β' πρόσωπο ενικού του αορίστου β' στη μέση φωνή και εγώ το ζώον αντί για μέση, το έβαλα στην ενεργητική
Κατά τα άλλα, περιμένω σίγουρα πάνω από 19
Τέλεια ρεσύ σε μας είχε το "ους και ζητούσε ονομαστική πληθυντικού και με το άγχος μου να τελειώσω γρήγορα το πέρασα για το ους το ουσιαστικό και το έκανα ώτα Και στο κείμενο το μετέφρασα έτσι χαχαχαχαχα
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Παίξε στην χημεία τα σωστό λάθος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Kαι δε σου φάνηκε παράξενο να έχεις ένα άσχετο "αυτί" στην πρόταση;Τέλεια ρεσύ σε μας είχε το "ους και ζητούσε ονομαστική πληθυντικού και με το άγχος μου να τελειώσω γρήγορα το πέρασα για το ους το ουσιαστικό και το έκανα ώτα Και στο κείμενο το μετέφρασα έτσι χαχαχαχαχα
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για σενα λιβεδε λιφε εβγαλα οτι εινσι παντου κυκλος εκτος απο το διαστημα -2 εως 2
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαι δε σου φάνηκε παράξενο να έχεις ένα άσχετο "αυτί" στην πρόταση;
Έκανα πρώτα τη γραμματική και μετά γρήγορα γρήγορα έπιασα τη μετάφραση, δίπλα στο ους είχε και το ρήμα ακούω οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ :Ρ Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ε σιγά ρε 'συ. Αν είναι μόνο αυτό το λάθος σου, μην σκαςΈκανα πρώτα τη γραμματική και μετά γρήγορα γρήγορα έπιασα τη μετάφραση, δίπλα στο ους είχε και το ρήμα ακούω οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ :Ρ Τέλος πάντων ότι έγινε έγινε...
Κι εγώ έγραψα πρώτα τη γραμματική τσακ-μπαμ και μετά έπιασα το άγνωστο.
Αφιέρωσα 1 ώρα στο γνωστό και μία στο άγνωστο και μου έμεινε και χρόνος να τα ελέγξω!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- karr
- Kanastasia_5883
- Melilian2007
- melina_51
- jellojina
- Indecisive2
- maria17022023
- bill09876
- ένας τυχαίος
- Jbb
- shezza94
- AggelikiGr
- sotirislk
- Startx0
- Μήτσος10
- bibliofagos
- constansn
- Leo komm
- math2arch
- Chrisphys
- nearos
- Hased Babis
- giannhs2001
- Wonderkid
- george777
- TheNorth
- psap2006
- Aggel0sss
- Ματουλινι
- burningfire
- kanenas090
- blissele
- Helen06
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Alex2006
- cinnamongirl
- onegreek
- Stavros o Arkas
- marinoudi
- Mariaathens
- Eleni12
- beckyy
- menual
- Apocalypse
- Cat lady
- Ameliak
- Antonisbairac1
- thesupreme
- Scandal
- Mouse
- SlimShady
- Σωτηρία
- Georgia110
- EiriniS20
- Φινεύς
- jims
- giorgosp97
- American Economist
- pink_panther
- tinaskrd
- leo41
- Athens2002
- tsiobieman
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.