DarkAngel2010
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nilos
Νεοφερμένο μέλος
cel
Δραστήριο μέλος
nilos
Νεοφερμένο μέλος
10α+β=αβ-α-β
11α+2β=αβ που δεν μπορει να ισχυει επειδη 11>β αρα και 11α>β, και καπως απεδειξα πως β δεν ειναι 0
cel
Δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Είμαι Β' λυκείου (προφανώς) και έλυσα τα 3 από τα 4 θέματα σωστά. Ε και αυτοί που ήταν δευτέρα και τρίτη λυκείου θα κατάλαβαν ποιό δεν έλυσα...τη Γεωμετρία φυσικά. :p
Δε μου έβγαινε το σχήμα και νευριάσα και το παράτησα. Οπότε έχω τρία θέματα σωστά και κατά 90% πάω Αρχιμήδη. Μόνο που και να περάσω δε θα πάω γιατί εκείνη την ημερομηνία θα πάω με το σχολείο διήμερη στη Θεσαλλονίκη.
Αυτά. :p
Καλή επιτυχία σ' όλους και ελπίζω να περάσουμε όλοι, ακόμα και αυτοί που δε θα πάνε :p
nilos
Νεοφερμένο μέλος
cel
Δραστήριο μέλος
ωχ
nilos
Νεοφερμένο μέλος
cel
Δραστήριο μέλος
stavros11
Νεοφερμένο μέλος
Βρήκα τις λύσεις και τα 2 πρώτα τα έχω σωστά. Το πρώτο είναι ή ν=2 ή ν=6 και το έλυσα με τον τρόπο που γράφει ο nilos.
Στο δεύτερο έγραψα κι εγώ ότι δεν υπάρχει ο Ν, αλλά το έλυσα με έναν περίεργο τρόπο. Πάντως όντως δεν υπάρχει, γιατί το έλεγε και στις λύσεις. Πιστεύω ότι δεν ακυρώνουν κανένα τρόπο αν βρεις σωστό...
Το 3 δυστυχώς δεν το έγραψα καν, αν και στο πρόχειρο είχα κάνει μερικές δοκιμές...
Στο 4 στο (i) βρήκα 30 μοίρες και με βάση τις λύσεις είμαι σωστός. Στο (ii) έκανα κάτι με συνημίτονα και ΠΘ στο τέλος, αλλά δεν πρόλαβα να το ολοκληρώσω γιατί έληξε ο χρόνος. Πάντως από τις 4 μονάδες που παίρνει πιστεύω ότι θα πάρω κάτι (2 έστω), γιατί ο τρόπος ήταν σωστός.
Τι λέτε με τόσα περνάω??
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
pckokos
Νεοφερμένο μέλος
Κανείς από Β';
Εγώ!
Οι λύσεις μου ήταν:
1)α)4018
β)Β>Γ
2) 613,532,451,370
3)20%
4)
Το μόνο που έκανα ήταν να πω πως οι απέναντι γωνίες είναι ίσες και πως το τρίγωνο αφού είναι ισόπλευρο έχει γωνίες 60 μοίρες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarkAngel2010
Νεοφερμένο μέλος
Οι λυσεις μου:
1) α)4018 β)Β>Γ
2)εκανα μια χαζομαρα στα προσημα αλλα ο τροπος ηταν σωστος.
3)κατα 20%
4) Α=100 Β=80 Γ=100 Δ=80
δεν ξερω αν περναω η οχι.ξερει κανεις ποσα πρεπει να λυσεις τουλαχιστον.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού εσύ πας πρώτη!Μου μοιρίζεται πουσ*ιά!και εγω εδωσα για β'.
Οι λυσεις μου:
1) α)4018 β)Β>Γ
2)εκανα μια χαζομαρα στα προσημα αλλα ο τροπος ηταν σωστος.
3)κατα 20%
4) Α=100 Β=80 Γ=100 Δ=80
δεν ξερω αν περναω η οχι.ξερει κανεις ποσα πρεπει να λυσεις τουλαχιστον.
-----------------------------------------
Εγώ τα πήγα χάλια!Ούτε στην προετοιμασία τόσο χάλια!Ας μην πω καλύτερα τι έκανα!
DarkAngel2010
Νεοφερμένο μέλος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
pckokos
Νεοφερμένο μέλος
-----------------------------------------
Αυτός ο διαγωνισμός είναι για Β' Γυμνασιου προφανώς!
Νομίζω γίνεται άμα θες να δώσεις τα θέματα της β ενώ πας πρώτη
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως!Έχει περάσει το παιδί!:no1:Καλά, άμα είσαι πρώτη και έγραψες τόσο καλά μπράβο σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki