maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2014 στις 22:12 Η maria__bk: #921 20-10-14 22:12 Εγω πήγα να ξαναβγαλω γιατι αυτη που ειχα εχει ψιλοκοπεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:03 Ο george1 έγραψε: #922 21-10-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Εγω πήγα να ξαναβγαλω γιατι αυτη που ειχα εχει ψιλοκοπεί. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:05 Η maria__bk: #923 21-10-14 00:05 Αρχική Δημοσίευση από george1: Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Click για ανάπτυξη... Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι στο ονομα του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:08 Ο george1 έγραψε: #924 21-10-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:57 Η maria__bk: #925 21-10-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από george1: ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζω, αλλα γιατι δεν δινεις το αντιγραφο στο "αλλου" και το κανονικο για την μετεγγραφη. Ποτε δεν ξερεις αν θα δεχθουν το αντιγραφο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 09:40 Η x_xChristine: #926 21-10-14 09:40 Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πήγα να ξαναβγαλω γιατι αυτη που ειχα εχει ψιλοκοπεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:03 Ο george1 έγραψε: #922 21-10-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Εγω πήγα να ξαναβγαλω γιατι αυτη που ειχα εχει ψιλοκοπεί. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:05 Η maria__bk: #923 21-10-14 00:05 Αρχική Δημοσίευση από george1: Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Click για ανάπτυξη... Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι στο ονομα του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:08 Ο george1 έγραψε: #924 21-10-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:57 Η maria__bk: #925 21-10-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από george1: ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζω, αλλα γιατι δεν δινεις το αντιγραφο στο "αλλου" και το κανονικο για την μετεγγραφη. Ποτε δεν ξερεις αν θα δεχθουν το αντιγραφο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 09:40 Η x_xChristine: #926 21-10-14 09:40 Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Εγω πήγα να ξαναβγαλω γιατι αυτη που ειχα εχει ψιλοκοπεί. Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:05 Η maria__bk: #923 21-10-14 00:05 Αρχική Δημοσίευση από george1: Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Click για ανάπτυξη... Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι στο ονομα του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:08 Ο george1 έγραψε: #924 21-10-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:57 Η maria__bk: #925 21-10-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από george1: ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζω, αλλα γιατι δεν δινεις το αντιγραφο στο "αλλου" και το κανονικο για την μετεγγραφη. Ποτε δεν ξερεις αν θα δεχθουν το αντιγραφο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 09:40 Η x_xChristine: #926 21-10-14 09:40 Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από george1: Νομιζω οτι η βεβαιωση μονιμης κατοικιας πρεπει να βγει στο ονομα των γονεων σου και οχι στο δικο σου!!! Click για ανάπτυξη... Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι στο ονομα του πατερα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:08 Ο george1 έγραψε: #924 21-10-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:57 Η maria__bk: #925 21-10-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από george1: ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζω, αλλα γιατι δεν δινεις το αντιγραφο στο "αλλου" και το κανονικο για την μετεγγραφη. Ποτε δεν ξερεις αν θα δεχθουν το αντιγραφο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 09:40 Η x_xChristine: #926 21-10-14 09:40 Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria__bk: Για την βεβαιωση σπουδων μιλαω απο το τμημα προελευσης. Η βεβαιωση μονιμης κατοικιας ειναι του πατερα μου. Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria__bk Νεοφερμένο μέλος Η maria__bk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 00:57 Η maria__bk: #925 21-10-14 00:57 Αρχική Δημοσίευση από george1: ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζω, αλλα γιατι δεν δινεις το αντιγραφο στο "αλλου" και το κανονικο για την μετεγγραφη. Ποτε δεν ξερεις αν θα δεχθουν το αντιγραφο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 09:40 Η x_xChristine: #926 21-10-14 09:40 Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από george1: ααα καταλαβα...σορρυ!!! Και εγω τη βεβαιωση μονιμης κατοικιας την εβγαλα στο ονομα του πατερα μου!!! Μου ειχαν δωσει 4 βεβαιωσεις σπουδων στο τμημα που περασα και τωρα μου εμεινε μονο μια, την οποια χρειαζομαι για αλλου!! Αν τη βγαλω φωτοτυπια λετε να εχω θεμα??? Click για ανάπτυξη... Δεν γνωριζω, αλλα γιατι δεν δινεις το αντιγραφο στο "αλλου" και το κανονικο για την μετεγγραφη. Ποτε δεν ξερεις αν θα δεχθουν το αντιγραφο η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 09:40 Η x_xChristine: #926 21-10-14 09:40 Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η βεβαίωση εγγραφής είναι το χαρτί που λέει πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας; Γιατί στον πατέρα μου όταν πήγε να με γράψει έδωσαν μόνο αυτό και άλλο ένα με κάτι κωδικούς για να δηλώσω μαθήματα. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
britguy Νεοφερμένο μέλος Ο britguy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 13:40 Ο britguy έγραψε: #927 21-10-14 13:40 Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζει κανείς πότε πρέπει να προσκομίσουμε τα δικαιολογητικά στο τμήμα που επιθυμούμε μετεγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2014 στις 14:04 Ο kaltsas έγραψε: #928 21-10-14 14:04 Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Οκτωβρίου 2014 Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ορισει το τμημα υποδοχης (ή το υπουργειο, δεν ειμαι σιγουρος) ενα διαστημα κατα το οποιο θα γινει η προσκομιση των δικαιολογητικων... Καποιοι φιλοι μου, μου ειπαν σημερα οτι ρωτησαν στη γραμματεια του τμηματος υποδοχης που παρακολουθουν το ποτε θα τα προσκομισουν και τους ειπαν οτι περιμενουν την εγκυκλιο ακομα... Παντως δε νομιζω να καθυστερησει πολυ ο καθορισμος των ημερομηνιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsocc Νεοφερμένο μέλος Ο Mitsocc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 21:29 Ο Mitsocc έγραψε: #929 23-10-14 21:29 ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ως βεβαιωση μονιμης κατοικιας μπορουμε να χρησιμοποιησουμε λογαρισμους οτε δεη κλπ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2014 στις 22:30 Η Marianna.P: #930 23-10-14 22:30 Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos... Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 00:38 Ο stefanos...: #931 24-10-14 00:38 τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα και η κουτση μαρια πηρε μεταγραφη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 11:08 Η Χριστίνα!: #932 24-10-14 11:08 Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Οκτωβρίου 2014 στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δελτίο Τύπου Μεταφορά θέσεων εισαγωγής πολυτέκων, τριτέκνων και ειδικών κατηγοριών Καλούνται όσοι αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής τους κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014 βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4264/2014(ΦΕΚ 118/τεύχος Α΄/2014), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 38 και 39 του Ν. 4301/2014 (ΦΕΚ 223/τεύχος Α’/2014) και της υπ’ αριθμ. Φ1/161753/Β3/8-10-2014 υπουργικής απόφασης «Ρύθμιση θεμάτων για τη μεταφορά θέσης εισαγωγής Πολυτέκνων, Τριτέκνων και Ειδικών Κατηγοριών» να εισέρχονται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων Εισαγωγής 2014» (https://solon.it.minedu.gov.gr/) προκειμένου να ενημερώνονται για το Τμήμα/Εισαγωγική Κατεύθυνση/Σχολή/Πρόγραμμα Σπουδών υποδοχής στο οποίο οφείλουν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βάσει της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες όσων αιτήθηκαν τη μεταφορά θέσης εισαγωγής ανά κατηγορία θα αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προς τα Ιδρύματα στις 23/10/2014, και ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερθείσας υπουργικής απόφασης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα Τμήματα παραλάβουν τους ανωτέρω πίνακες υποχρεούνται να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες εντός των οποίων θα δεχθούν τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων. Η διάρκεια υποβολής των δικαιολογητικών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις οκτώ (8) ημέρες. Για πιο λόγο όλο αυτό; Λες και δεν ήξερα εγώ πχ ως τρίτεκνη σε πιο ΤΕΙ ζήτησα μετεγγραφή και που πρέπει να καταθέσω τα δικαιολογητικά μου Ξεσηκώνουν τον κόσμο γράφοντας: "Αποτελέσματα μετεγγραφών φοιτητών 2014" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:38 Η στεφανια ψ.: #933 24-10-14 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Άμα μπείτε στο σάιτ που κάναμε την ηλεκτρονική αίτηση γράφει από κάτω αριθμό κατάταξης; Μόνο σε μένα δεν το γράφει ; Click για ανάπτυξη... και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:44 Η Χριστίνα!: #934 24-10-14 13:44 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: και μενα δεν μου γραφει αλλα γιατι??? Click για ανάπτυξη... Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:47 Η στεφανια ψ.: #935 24-10-14 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστίνα!: Ουτε εμένα έχει κάποιο αριθμό κατάταξης, παρά μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου Click για ανάπτυξη... εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolling Stones Νεοφερμένο μέλος Ο Trolling Stones αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 13:54 Ο Trolling Stones: #936 24-10-14 13:54 Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμενα μου βγαζει τμημα υποδοχης, ιδρυμα και σειρα καταταξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:36 Η Marianna.P: #937 24-10-14 14:36 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: εμενα μονο τμημα υποδοχης και το ιδρυμα μου βγαζει Click για ανάπτυξη... Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στεφανια ψ. Νεοφερμένο μέλος Η στεφανια ψ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 14:38 Η στεφανια ψ.: #938 24-10-14 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Και μένα μόνο αυτό δεν ξέρω τι παίζει και αγχώθηκα.. Προσωπικά είμαι με κριτήριο πολυτεκνίας και δεν μου βγάζει τίποτα και εγκρίθηκε σε παιδιά με κριτήριο αδερφό σε άλλη πόλη.. Και στην γραμματεία δεν έχουν ιδέα για τίποτα Click για ανάπτυξη... στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marianna.P Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marianna.P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 280 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 15:08 Η Marianna.P: #939 24-10-14 15:08 Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από στεφανια ψ.: στη σχολη πηρε η στο υπουργειο? Click για ανάπτυξη... Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dream Theater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dream Theater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:01 Ο Dream Theater: #940 24-10-14 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Marianna.P: Υποτίθεται τους το έγραψε στο σάιτ.... Click για ανάπτυξη... Τι σχολη εχεις δηλωσει για μετεγγραφη? αν ειναι μονο σε ενα ιδρυμα ειναι ΛΟΓΙΚΟ να μην εχει σειρα καταταξης(εφοσον δεν υπαρχει βαθμολογικο κριτηριο) τι εννοω?οτι αν εχεις περασει οικονομικης επιστημης ΑΠΘ και θες να παρεις μετεγγραφη στην αθηνα, θα εχει σειρα καταταξης καθως αυτο το τμημα το εχει το ΠΑΠΕΙ, το ΕΚΠΑ και η ΑΣΟΕΕ. Αντιθετα, αν δεν υπαρχει το τμημα που ειθυμεις σε αλλο ιδρυμα, δε γραφει τιποτα τετοιο. Π.χ. σε μενα γραφει απλα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ(ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ και απο κατω ιδρυμα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.