dimitraaa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolaras10
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinkfloyd
Νεοφερμένο μέλος

Μπορειτε να μου δωσετε μια εκτιμηση για τους τοπογραφους ΕΜΠ??εχω 18600 πιστευετε οτι περναω??
Πιστευω περνας....
kwstas_1992
Νεοφερμένο μέλος

κανενας που να εχει δηλωσει μηχανολογους πατρας εδω υπαρχει?
alexandrapsyl
Νεοφερμένο μέλος

zexion9
Νεοφερμένο μέλος

nasos444
Νεοφερμένο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Κοιτα,επειδη τα τμηματα που θες ειναι στην Αθηνα και φανταζομαι θα τα εχουν δηλωσει πολλοι φετος το βλεπω λιγο δυσκολο...απ'οτι καταλαβα τα μορια σου ειναι κοντα στις 13000....με το 90% οι σχολες που θες εχουν 16308 και 15208 αντιστοιχα...υπαρχει μια ''Α'' διαφορα απο τα μορια σου που ειναι αρκετα μεγαλη...τί να σου πω...εγω γενικα πιστευω πως οι βασεις με το 10% φετος θα ειναι κοντα στις βασεις με το 90% περυσι με εξαιρεσεις στα περιφερειακα επειδη δε τα προτιμουν πολλα παιδια...καλη επιτυχια..Γεια σας!! Θα ήθελα και εγώ πολύ μια εκτίμηση γιατί σας βλέπω πολύ ψαγμένους με το θέμα, έκανα και εγώ φέτος το 10% στη πρώτη μου επιλογή, πολιτικές επιστήμες και δημοσια διοίκηση αθηνών, είμαι 1900 και κάτι παραπάνω μόρια πάνω και στη δεύτερη, πολιτικές επιστήμες και ιστορία Παντείου, είμαι 3800 περίπου μόρια πάνω, πιστεύετε ότι θα περάσω; Έχω αγχωθεί πάρα πολύ γιατί θέλω να τελειώσω πανεπιστήμιο πολύ, αλλά δεν θέλω να φύγω εκτός αθηνών με τίποτα και η σχολή που είχα περάσει πρόπερσυ είναι στη Μυτιλήνη...Ας μου πει κάποιος που γνωρίζει την άποψη του...Σας παρακαλώ.
Σίγουρα!!!Γειά σας παιδιά!Δήλωσα με το 10% πολιτικών μηχανικών αθήνα.Έχω 19200 μορια.Λέτε να το πιάσω?

Γεια σας παιδια...με 8800 πιανω Μεθοδολογιας ή Κινηματογραφο Θεσσαλονικης?
Αν εννοείς το τμημα Μεθοδολογιας Ιστοριας και Θεωριας της επιστημης πιστευω εχεις πιθανοτητες γιατι δε το επιλεγουν πολλοι κι ας ειναι σε κεντρικο Α.Ε.Ι....τωρα για τον Κινηματογραφο Θεσσαλονίκης το βλεπω δυσκολο γιατι δεν εισαι κοντα στη βαση του με το 90% (15020)....αλλά ποτε δε ξερεις..Με το 10% τα απίθανα είναι πιθανα!!!
Τα παραπανω βασιζονται σε προσωπικες εκτιμησεις...δε σημαινει οτι ειναι και ορθα τα δικα μου συμπερασματα...υπομονη 2 μερες...

Καλά αποτελέσματα σε ολους..

kwstas_1992
Νεοφερμένο μέλος

manolaras10
Νεοφερμένο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Ρε παιδια με 18600 περναω τοπογραφους στο ΕΜΠ??τι πιστευετε??
Ναι περνας....το επιανες και περυσι απ'οτι ειδα.....καλα αποτελεσματα!!!
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος

maletianoi
Νεοφερμένο μέλος

zexion9
Νεοφερμένο μέλος

lalak
Νεοφερμένο μέλος

λετε να την εχουν δηλωσει πολλοι?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.