Χριστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο,ευχαριστουμε ρε τεραστιε άνθρωπε για την καλοσύνη σου,την προσφορά σου,την ανιδιοτελεια σου,την καταδεκτικοτητα σου,την υπομονή σου,και ολά όσα σε χαρακτηρίζουν και σε κανουν αυτόν τον υπεροχο άνθρωπο που είσαι,σου λέω προχωρα μπροστα και μην φοβάσαι τιποτα,εχεις εμας τις χιλιαδες που σε ακολουθουμε και σε υποστηρίζουμε!!!!!!ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ( ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΝΝΟΩ) ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,που στοιχηματίζω θα είναι μακράν οι πλέον κοντινές στις βάσεις όταν βγουν.ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!Χρηστο,σου λέω τώρα που δεν εχω διαβασει τις εκτιμήσεις σου,άσχετα αν μπω ή δεν μπω εκεί που ονειρεύομαι και σε έχω ενοχλησει πολλές φορές και εσύ πάντα απαντούσες..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ...Η ΛΕΞΗ ΜΕΓΑΛΕ ΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.....