eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γω! Αν δεν περάσω θα ξαναδώσω!Η αλήθεια είναι ότι μου ακούγεται λίγο υπερβολικό ( πχ ξέρω πολλά παιδιά που με όλη αυτή την κατάσταση παρ'όλο που έχουν συγκεντρώσει αρκετά μόρια - επαρκουν για Νομικη Κομοτηνης - επιλέγουν Φιλολογια και ολα τα συναφη , κατι που δεν συνεβαινε παλαιοτερα ... Τι να πω , θα δειξει .. Πάντως αν δεν αυτη η εκτίμηση πέσει μέσα με βλέπω να ξαναδίνω του χρόνου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
John_07
Νεοφερμένο μέλος

για ποια/ποιες περιοχή/περιοχές ενδιαφέρεσαι;
Θεσσαλονικη επειδη σπουδαζει και η αδερφη μου στο ατει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος

olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θεσσαλονικη επειδη σπουδαζει και η αδερφη μου στο ατει
Εγώ θα έβαζα Μηχανικών Πληροφορικής ΑΤΕΙ, Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης ΑΠΘ, Γεωλογία ΑΠΘ, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ. Σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις πάντα. Αν το δεις βάσει επαγγελματικών προοπτικών, θα έλεγα (από αυτά τα τέσσερα) τους Μηχανικούς Πληροφορικής. Αλλά ψάξε και προγράμματα σπουδών, μην πας στα τυφλά.
John_07
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θα έβαζα Μηχανικών Πληροφορικής ΑΤΕΙ, Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης ΑΠΘ, Γεωλογία ΑΠΘ, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ΑΠΘ. Σύμφωνα με τις δικές μου προτιμήσεις πάντα. Αν το δεις βάσει επαγγελματικών προοπτικών, θα έλεγα (από αυτά τα τέσσερα) τους Μηχανικούς Πληροφορικής. Αλλά ψάξε και προγράμματα σπουδών, μην πας στα τυφλά.
Ναι το εχω ψαξει επειδη ημουν στην τεχνολογικη 1 με χημεια-βιοχημεια και ηλεκτρολογια και ειμαι αναμεσα στους μηχανικους πληροφορικης και στο τεχνολογιας τροφιμων που ειναι η αδερφη μου και μου εχει πει οτι ειναι "καλη" σχολη...Πραγματικα δεν ξερω
olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι το εχω ψαξει επειδη ημουν στην τεχνολογικη 1 με χημεια-βιοχημεια και ηλεκτρολογια και ειμαι αναμεσα στους μηχανικους πληροφορικης και στο τεχνολογιας τροφιμων που ειναι η αδερφη μου και μου εχει πει οτι ειναι "καλη" σχολη...Πραγματικα δεν ξερω
Νόμιζα ότι τεχνολογία τροφίμων ήταν στο 3ο πεδίο και ότι ήσουν τεχνολογική 2, διαφορετικά θα σου το πρότεινα. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα δύο, ιδιαίτερα για Μ.Π. Btw, από τους μηχανικούς εντάσσεσαι στον κλάδο ΠΕ20 (καθηγητής Πληροφορικής). Δες και επαγγελματικά δικαιώματα του κάθε τμήματος και σκέψου τι σου αρέσει και τι δε σου αρέσει.
John_07
Νεοφερμένο μέλος

Νόμιζα ότι τεχνολογία τροφίμων ήταν στο 3ο πεδίο και ότι ήσουν τεχνολογική 2, διαφορετικά θα σου το πρότεινα. Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα δύο, ιδιαίτερα για Μ.Π. Btw, από τους μηχανικούς εντάσσεσαι στον κλάδο ΠΕ20 (καθηγητής Πληροφορικής). Δες και επαγγελματικά δικαιώματα του κάθε τμήματος και σκέψου τι σου αρέσει και τι δε σου αρέσει.
Εχω ψαξει τι μαθηματα διδασκονται και πιστευω των τεχνολογων τροφιμων μου "ταιριαζουν" περισσοτερο επειδη μου αρεσει η χημεια. Με την πληροφορικη δεν εχω καλες σχεσεις και ειμαι ψιλοασχετος

olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω ψαξει τι μαθηματα διδασκονται και πιστευω των τεχνολογων τροφιμων μου "ταιριαζουν" περισσοτερο επειδη μου αρεσει η χημεια. Με την πληροφορικη δεν εχω καλες σχεσεις και ειμαι ψιλοασχετος![]()
Όπως πολλοί της τεχν. 2 με τη χημεία, χαχα! Καλή τύχη.

John_07
Νεοφερμένο μέλος

Όπως πολλοί της τεχν. 2 με τη χημεία, χαχα! Καλή τύχη.![]()
Χαχαχα ισχυει! Τελος παντων θα δειξει

paul7100
Νεοφερμένο μέλος

StaurinaChr
Νεοφερμένο μέλος

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Διονυση με 18232 λες να εχω πιθανοτητες για ηρακλειο ή μονο αλεξ/πολη;
Έχεις πιθανότητες και για ηράκλειο, αλλά παίζεται. Αλεξανδρούπολη είσαι σίγουρα.

neo_melos
Νεοφερμένο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

πολιτικής επιστήμης και δημοσίας διοίκησης του ΕΚΠΑ 16700-16750
Φιλολογία Θεσσαλονίκης κατω απο 17000
Φιλολογία Ιωαννίνων 15300-15400
Νομική Θεσσαλονίκης 17800-17900
Νομική Κομοτηνής 17400-17500
ΣΣΑΣ κατω απο 2013
Ψυχολογία Ρεθύμνου 16700-16800
Φυσικοθεραπεία Αθήνας 15500-15600
Εισαι λιγακι υπερβολικος... Ειδικα στη νομικη Κομοτηνης . Η νομικη θεσσαλονικης δεν θα πεσει κατω απο 18.000 μορια και στην Κομοτηνη η νομικη θα κινηθει γυρω στα 17.700-17.900. Οσο για Ψυχολογια στο Ρεθυμνο , που παρεπιπτοντως ειναι η πρωτη μου επιλογη , δεν θα πεσει κατω απο 17.000 μορια.. ισως και 17.300.
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με 17.036 καμία ελπίδα για Νομική Κομοτηνής ; ( γιατί απ'ότι φαίνεται θα φάνε μεγάλη πτώση και δεύτερον πολλά παιδιά δεν δηλώνουν επαρχία )πολιτικής επιστήμης και δημοσίας διοίκησης του ΕΚΠΑ 16700-16750
Φιλολογία Θεσσαλονίκης κατω απο 17000
Φιλολογία Ιωαννίνων 15300-15400
Νομική Θεσσαλονίκης 17800-17900
Νομική Κομοτηνής 17400-17500
ΣΣΑΣ κατω απο 2013
Ψυχολογία Ρεθύμνου 16700-16800
Φυσικοθεραπεία Αθήνας 15500-15600
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

17413 για ΗΜΤΥ Πάτρας?
Εχεις πιθανοτητες
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.