ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!! που θα μας κάνεις προβλέψεις για την ιατρική Αλεξανδρούπολης... 18300 να'ναι οι ώρες σου ρεεε

, μου πέρασες φιλολογικό με τα γελοία θέματα που σας έβαλαν στην θεωρητική που είναι απλά παπαγαλία και ήρθες να μιλήσεις και για τις βάσεις της θετικής παίζοντας με τον πόνο μας. Το 2013 η τελευταία ιατρική ήταν 18090 για λίγο δεν έπεσε στα 17 και τότε μόνο τα μαθηματικά ήταν δύσκολα...
Καταλαβαίνω την σύγχυση σου .Εχεις αγωνία,διάβαζες και θες να περάσεις.
Και η αδέρφη μου το 2013 μεχρι να βγουν οι βάσεις δεν της έπερνες κουβέντα.

Αλλά δεν μιλούσε έτσι σε ξένο κόσμο (πάλι καλά)
Λοιπον το θεμα αυτο ειναι για να κανουμε εκτιμήσεις.Ολοι.Έκανες και εσύ έκανα και εγώ.Που είναι το πρόβλημα;
Τα μόρια που ειπα εγώ δεν θα σε βάλουν ούτε θα σε αποκλείσουν απο την ιατρική.Χαλάρωσε.
Αλλα το κυριοτερο...προσπαθησε σε παρακαλω να αποβαλλεις την νοοτροπια του ελληνα οτι απο θεωρητικη ολοι θελουν νομικη και απο θετικη ολοι ιατρικη.
Φιλολογικα απθ ηθελα ολη την χροννια.Ναι δεν ειχαμε δυσκολα θεματα.Παω πασω.Την θεωριτικη μονο στο αγνωστο μπορεις να την χτυπησεις εξάλλου.Αλλα εγω...αυτο ηθελα.Δεν περασα φιλολογια .Περασα στην πρωτη και μοναδικη μου επιλογη.
(ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ)
Η αλλη μου αδερφη μου το 2011 πιανοντας τα μορια για ιατρικη μπηκε 1 χημικο.Ναι στο χημιο με τα 15.000 μορια.Γιατι αυτο γουσταρε.
Στην πάρεα μου οι 5 στους 6 εχουν μορια για νομικη αλλα αυτο αγαπουσαν.
Ο πρωτος με τα 19.288 μορια ειναι φιλος μου και απο τα πιο γαματα παιδια.Αυτο ηθελε.
Εσυ μπορει να πιστευεις οτι καταδικασε τη ζωη του αλλα ηδη τον ζητησαν στην γερμανια με υποτροφια..Γιατι μονο αυτος που κανει αυτο που αγαπα προχωραει.Χωνεψτε το.
Δεν λεω οτι δεν θες ιατρικη.Απλα μην εχεις την αντιληψη οτι ολοι εμεις που δεν ειμαστε ιατρικη και νομικη προσαρμοστηκαμε εκει που θελαμε(και σου μιλαει ενα ατομο που ΠΟΤΕ δεν αρεσκεται σε κατι που δεν γουσταρει.Θα εδινε ξανα και ξανα πανελληνιες προκειμενου να κανει αυτο που αγαπα )
Μεσα απο την καρδια μου να μπεις και εσυ και ολοι στις πρωτη σας επιλογογη ,και αυτη η πρωτη επιλογη μακαρι να ειναι συνειδητη και οχι αποτοκος του κοινωνικου περιγυρου.
Καλα σας αποτελέσματα .