kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν του αρέσει μια σχολή Γτ δεν βάζει και επαρχία.. Για οικονομικούς λόγους ?Εαν ηθελε να περασει ημμυ θα εβαζε ξανθη που την πιανει γιαυτο εβαλε εμπ επειδη δεν την πιανει....βαλτε λιγο το μυαλο να δουλεψει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gili97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Mindfuck!! Αμα δε θελει να περασει ημμυ γιατι το εβαλε, εστω και αμα δεν το πιανει; Γενικα ο φιλος σου εχει καποια κομπλεξ, που καλο θα ηταν να λυσει καποτεΕαν ηθελε να περασει ημμυ θα εβαζε ξανθη που την πιανει γιαυτο εβαλε εμπ επειδη δεν την πιανει....βαλτε λιγο το μυαλο να δουλεψει
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα παιδιά ..συγκέντρωσα φέτος 15060 μόρια στο 3ο πεδίο .. Θελω να δηλώσω ως 1η επιλογή φυσικοθεραπεία στο ατει θεσσαλονίκης.. το 2014 ωστοσο είχε 16022 μόρια..Τι λέτε την φτάνω?
Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη πτώση η φυσιοθεραπεία λόγω της ζήτησες που έχει και τηε εύκολης χημείας που έβαλαν φέτος

Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη πτώση η φυσιοθεραπεία λόγω της ζήτησες που έχει και τηε εύκολης χημείας που έβαλαν φέτος
Ναι αλλα φέτος σε σχεση με τισ προηγούμενες χρονιές έβαλαν δυσκολότερα θέματα στην βιολογία κατευθυνσης που είναι το μάθημα βαρύτητας
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστευεις νοσηλευτική Θεσσαλονίκη είναι καλή επιλογή ή να βάλω 2η επιλογή φυσιοθεραπεία Λαμία?
Ναι αλλα φέτος σε σχεση με τισ προηγούμενες χρονιές έβαλαν δυσκολότερα θέματα στην βιολογία κατευθυνσης που είναι το μάθημα βαρύτητας
Βιολογία ήταν δύσκολα τα θέματα για 19-20 για να γράψεις 14-15 δεν ήταν οπότε δεν νομίζω να παίξει και τόσο σημαντικό ρόλο η δύσκολη βιολογία .Για εμένα η φυσιοθεραπεία είναι πιο ωραία από νοσηλευτική και θα την προτιμούσα τώρα βέβαια ανάλογα με το τι θες να κάνεις στο μέλλον
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά με 17413 υπάρχει περίπτωση για ΗΜΜΥ ΑΠΘ ?
Δυσκολα φιλε, εως απιθανα!!!Λογικα σε ολες τις αλλες πολεις πλην Αθηνα, εισαι μεσα ομως
neo_melos
Νεοφερμένο μέλος

επισης για τις μεταγραφες φετος τι ισχυει;
mamamouxos
Νεοφερμένο μέλος

Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος

civthebest
Νεοφερμένο μέλος

Πολιτικων μηχανικων ΑΠΘ με 16.043????? (πατρα σιγουρα ετσι?? )
Η Σαλόνικα πέρυσι στους Πολ.Μηχ είχε 17.300 κάτι και η Πάτρα πέρυσι είχε 16.500 κάτι.. Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τη Πάτρα την έχεις σίγουρα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά για τη Θεσσαλονίκη ότι θα πέσει τόσο. Πάντως να ξέρεις ότι το τμήμα των Πολ.Μηχ στη Πάτρα είναι εξαιρετικά αξιόλογο με κάποιους να το κατατάσσουν σε υψηλότερη θέση απο το ΑΠΘ καθώς και εφάμιλλο αυτού του ΕΜΠ. Αν όχι η Θεσσαλονίκη, τότε εμείς εδώ στη Πάτρα σε περιμένουμε !!

Γεια σας παιδια ! Διαβασα προσφατα στην Καθημερινη ότι η βάση για Νομική ΑΠΘ κυμαίνεται απο 17.750-17.900 . Ισχύει ; Αν πράγματι συμβεί αυτό η Νομική Κομοτηνής που θα φτάσει ;
Κυκλοφορούν γενικά πολλές εκτιμήσεις.
Πιο πιθανό μου φαίνεται η Νομική Κομοτηνής να είναι γύρω στα 17750 παρά της Θεσσαλονίκης.

8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας παιδια ! Διαβασα προσφατα στην Καθημερινη ότι η βάση για Νομική ΑΠΘ κυμαίνεται απο 17.750-17.900 . Ισχύει ; Αν πράγματι συμβεί αυτό η Νομική Κομοτηνής που θα φτάσει ;
Τις υπόλοιπες σχολές πόσο τις έδινε; (φιλολογίες,ιστορικά,φπψ)
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Έχει βγάλει 17.669 στο πρώτο πεδίο και είναι ήδη αρκετά μόρια πάνω απο την περσινή βάση.
Έχει αγχωθεί όμως και φοβάται οτι θα ανέβει η βάση κ δεν θα την πιάσει. Εσείς τι λέτε, υπάρχει περίπτωση να ανέβει κ να μείνει απ'έξω?

GiorgosBusbis
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το τμήμα Φιλολογίας ΕΚΠΑ για μια φίλη μου.
Έχει βγάλει 17.880 στο πρώτο πεδίο και είναι ήδη αρκετά μόρια πάνω απο την περσινή βάση.
Έχει αγχωθεί όμως και φοβάται οτι θα ανέβει η βάση κ δεν θα την πιάσει. Εσείς τι λέτε, υπάρχει περίπτωση να ανέβει κ να μείνει απ'έξω?
![]()
μπααααα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.