Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φίλος μου έχει γνωστό στο υπουργείο και ακόμα δεν του έχουν πει. Μόλις του πούνε θα σας πω.
Και καμια Ιατρικη μαθε ρε Διονυση!! Μας εχει φαει το αγχος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Φίλος μου έχει γνωστό στο υπουργείο και ακόμα δεν του έχουν πει. Μόλις του πούνε θα σας πω.
Ολοι γνωστους εχετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Και καμια Ιατρικη μαθε ρε Διονυση!! Μας εχει φαει το αγχος...
Δεν ξέρω Ματθαίε αν μπορείς να μάθεις μόρια... Αν ακούσω από οποιονδήποτε να πέρασε κάπου με τάδε μόρια θα σου πω. Πάντως ακόμα δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει οι διαρροές. Θα δείξει αύριο.
Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω Ματθαίε αν μπορείς να μάθεις μόρια... Αν ακούσω από οποιονδήποτε να πέρασε κάπου με τάδε μόρια θα σου πω. Πάντως ακόμα δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει οι διαρροές. Θα δείξει αύριο.
Μορια πολυ δυσκολο αλλα τουλαχιστον καμια πληροφορια που περασε κανα παιδι θα ηταν πολυ χρησιμη...
intefina
Δραστήριο μέλος

άγχος για τις διαρροές??χαχαχααα απο άγχος ρωτάω καλέ !!

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Μορια πολυ δυσκολο αλλα τουλαχιστον καμια πληροφορια που περασε κανα παιδι θα ηταν πολυ χρησιμη...
Προσωπικά πιστεύω με 18692 την ιατρική Αλεξανδρούπολης την έχεις σίγουρα

Άγχος για τις βάσεις προφανώς εννοεί...άγχος για τις διαρροές??το 'δαμε και αυτό!!!
![]()
intefina
Δραστήριο μέλος

giota1896
Νεοφερμένο μέλος

ναι αν μπορείτε να μάθετε για ιατρικές με πόσα μόρια πέρασε κάποιος και σε ποια θέση θα μας βοηθήσει πολυ!!!Δεν ξέρω Ματθαίε αν μπορείς να μάθεις μόρια... Αν ακούσω από οποιονδήποτε να πέρασε κάπου με τάδε μόρια θα σου πω. Πάντως ακόμα δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει οι διαρροές. Θα δείξει αύριο.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

https://www.#####.gr/Portals/0/PostPhotos/B.jpeg .....τελικα ισως και καποιος με 18300+ θα εχει ελπιδες για ιατρικες μου φενεται![]()
Πλάκα μας κάνει? Ανεβάζει όλες τις σχολές του 4ου πεδίου κατά 200 μόρια, εκτός των ΗΜΜΥ Ξάνθης/Χανιών και των Πολ.Μηχ Ξάνθης, που τους ανεβάζει κατά 250 μόρια. Μας κοροϊδεύει για τα καλά.
Το μόνο αξιόπιστο είναι η αποδοχή ότι οι βάσεις θα ανεβούν. Αλλά, σταθερή αύξηση σε όλες τις σχολές του 4ου, όχι, δεν παίζει. Μπαρούφες οι εκτιμήσεις του edu 4 u.
mihalis341
Νεοφερμένο μέλος

To 18300+ πως το συμπέρανες ακριβώς;https://www.#####.gr/Portals/0/PostPhotos/B.jpeg .....τελικα ισως και καποιος με 18300+ θα εχει ελπιδες για ιατρικες μου φενεται![]()
Αυτές οι εκτιμήσεις (άστοχες για πολλούς παρόλο που μας συμφέρουν) είναι του Χατζητέγα, το ##### απλά αναδημοσίευσε. Του ##### είναι εδώ:Πλάκα μας κάνει? Ανεβάζει όλες τις σχολές του 4ου πεδίου κατά 200 μόρια, εκτός των ΗΜΜΥ Ξάνθης/Χανιών και των Πολ.Μηχ Ξάνθης, που τους ανεβάζει κατά 250 μόρια. Μας κοροϊδεύει για τα καλά.
Το μόνο αξιόπιστο είναι η αποδοχή ότι οι βάσεις θα ανεβούν. Αλλά, σταθερή αύξηση σε όλες τις σχολές του 4ου, όχι, δεν παίζει. Μπαρούφες οι εκτιμήσεις του edu 4 u.
https://www.youtube.com/watch?v=G_mvuH7efGQ
school4ever123
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρω ότι εδώ οι περισσότεροι έχουν γράψει άριστα ( ή τουλάχιστον έτσι λένε γιατί και εγώ από το ίντερνετ έβγαλα 19.800) αλλά επειδή υπάρχουμε και εμείς που γράψαμε όχι τόσο καλά... Πιστεύετε ότι οι χαμηλόβαθμες πολυτεχνικές θα ανέβουν πάνω από 800-900 μόρια?
Oχι δεν το πιστευω!! Μπορει πριν μια-δυο μερες που πρωτοειδα εκτιμησεις, και επεσα σε καποιες οτι να 'ναι, να χεστηκα λιγακι, αλλα πλεον δεν τα πιστευω!! Οι περισσοτερες εκτιμησεις απο ανθρωπους που κανουν χρονια λενε +200 εως 600 ή και 700 μορια επανω στις χαμηλοβαθμες πολυτεχνικες . Καπου ειδα οτι π.χ η Μηχ.Περιβ.Ξανθη μπορει να μεινει και στα ιδια. Ενω αντιθετα μια εφημεριδα εβαζε σχεδον copy-paste τις βασεις του 2012 και εδειχνε Μηχ.Περ.Ξανθ 14ης χιλιαδες κατι και βολο π.χ +1725 μορια....ΠΦΦΦ ΟΤι ΝΑ ΝΑΙ.. Μετα βλεπουμε τους αλλους παπαρες, αυτους που δημοσιευουν ""αρθρα"" σε κουτσομπολιστικες ιστοσελιδες, copy-paste απο αλλα site. Οπως ειπε , πολυ σωστα, ενας εδω: βγενει μια εκτιμηση απο εναν "ειδικο" και γινεται καραμελα απο ολα τα """ενημερωτικα site""".....
Προσωπικα τωρα,να σου πω school4ever (ονομακαιαυτο

jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

vasilis22
Νεοφερμένο μέλος

gary96
Νεοφερμένο μέλος

Παιδια γεια σας. εχω 18674 μορια. τι πιστευετε, ειμαι μεσα νομικη αθηνας ή θεσσαλονίκης;;;;; Οσο περναει ο καιρος αγχώνομαι όλο και πιο πολυ γιατι ειμαι οριακα. Ευχαριστω
Κοιτα δεν μπορω να σου πω σε ποια απο τις δυο αλλα σιγουρα νομικη μπαινεις.....οποτε χαλαρα τωρα και περιμενε την Πεμπτη που θα ξεκαθαρισουν ολα!

nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλημερα σημερα θα υπαρξουν διαρροες στις βασεις κατα τα φαινομενα.Σαν πρωτη ανεπιβεβαιωτη φημη ειναι οτι ισως οι βασεις στις ιατρικες ειναι πιο κατω απο οτι προβλεπεται.Αυτο μενει να φανει.
Η ανεπιβεβαιωτη φημη που εβγαλες απο το κεφαλι σου ε;
Α ρε θηριο μορφη εισαι ρε!
mattypocket
Νεοφερμένο μέλος

school4ever123
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.