Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ μιλάμε για άνοδο τουλάχιστον 600 μορίων και εσυ μιλάς για πτώση? (φιλικά πάντα έτσι!)
Δικαιούσαι ελεύθερη μετεγγραφή (δεν υπάρχει ποσοτικός περιορισμός) επομένως δήλωσε μέχρι και Κοζάνη και θα περάσεις στάνταρτ Θεσσαλονίκη.
Η μεταγραφή χωρίς περιορισμό γίνεται και για αυτούς που κάνουν 10%?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Η μεταγραφή χωρίς περιορισμό γίνεται και για αυτούς που κάνουν 10%?
Λογικά ναι!

maria__bk
Νεοφερμένο μέλος

BigBang0000
Νεοφερμένο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Τώρα μπήκα πρώτη φορά να δω εκτιμησεις!γι αυτό δεν ήξερα ότι θα υπάρξει άνοδος... Τόσο καλά γράψαν όλοι;
Βάσει στατιστικών που εξέδωσε το υπουργείο, φέτος οι υποψήφιοι έγραψαν καλύτερα απο όλες τις 3 προηγούμενες χρονιές και δη από την περσινή χρονιά!
manolisdc
Νεοφερμένο μέλος

maria__bk
Νεοφερμένο μέλος

Βάσει στατιστικών που εξέδωσε το υπουργείο, φέτος οι υποψήφιοι έγραψαν καλύτερα απο όλες τις 3 προηγούμενες χρονιές και δη από την περσινή χρονιά!
Αχά κατάλαβα... Σ'ευχαριστώ που μου απάντησες! Στο 5ο αναμένεται άνοδος ή κάθοδος; Γιατί έχω συγκεντρώσει 18046 και σκέφτομαι λογιστικης και χρηματοοικονομικής σαν επόμενη επιλογή... μην την χάσουμε και αυτή

Nickathens13
Νεοφερμένο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Αχά κατάλαβα... Σ'ευχαριστώ που μου απάντησες! Στο 5ο αναμένεται άνοδος ή κάθοδος; Γιατί έχω συγκεντρώσει 18046 και σκέφτομαι λογιστικης και χρηματοοικονομικής σαν επόμενη επιλογή... μην την χάσουμε και αυτή![]()
Είσαι μέσα στο ΛΟΧΡΗ!
Γενικά, φαντάσου ότι είναι 13.100+ οι θέσεις για 16.300+ υποψηφίους που έδωσαν το ΑΟΘ.
Αν υπολογίσεις ότι δεν περνάνε όλοι αυτοί που έχουν πάρει ΑΟΘ στο 5ο πεδίο τότε περνάνε όλοι.
Αυτό που εκτιμώ είναι ότι για τις υψηλόβαθμες η αύξηση θα είναι μεγάλη ενώ όσο κατεβαίνουμε στα χαμηλόβαθμα τμήματα και δη αυτά που δεν έχουν αντιστοιχίες και τα ΤΕΙ θα γίνει χαμός.
nikolascy
Νεοφερμένο μέλος

maria__bk
Νεοφερμένο μέλος

Είσαι μέσα στο ΛΟΧΡΗ!
Γενικά, φαντάσου ότι είναι 13.100+ οι θέσεις για 16.300+ υποψηφίους που έδωσαν το ΑΟΘ.
Αν υπολογίσεις ότι δεν περνάνε όλοι αυτοί που έχουν πάρει ΑΟΘ στο 5ο πεδίο τότε περνάνε όλοι.
Αυτό που εκτιμώ είναι ότι για τις υψηλόβαθμες η αύξηση θα είναι μεγάλη ενώ όσο κατεβαίνουμε στα χαμηλόβαθμα τμήματα και δη αυτά που δεν έχουν αντιστοιχίες και τα ΤΕΙ θα γίνει χαμός.
Αχά ευχαριστώ πολυ!

manolisdc
Νεοφερμένο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

όταν λες χαμός εννοείς μείωση ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; (νομίζω ότι πήγαινε σε εμένα αυτή η απάντηση)
Εννοώ μικρότερη αύξηση έως και μείωση.
Λογικά θα δούμε ΤΕΙ με 2-3.
Tenekes
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ μιλάμε για άνοδο τουλάχιστον 600 μορίων και εσυ μιλάς για πτώση? (φιλικά πάντα έτσι!)
Δικαιούσαι ελεύθερη μετεγγραφή (δεν υπάρχει ποσοτικός περιορισμός) επομένως δήλωσε μέχρι και Κοζάνη και θα περάσεις στάνταρτ Θεσσαλονίκη.
Με αγχώνεις! :ρ Για βολο ποσο το βλεπεις? (Γυρω στο 17 ειμαι και εγω)
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Με αγχώνεις! :ρ Για βολο ποσο το βλεπεις? (Γυρω στο 17 ειμαι και εγω)
Αν είσαι κάτω από 17 δεν νομίζω να περνάς, αν είσαι πάνω από 17 έχεις πιθανότητες.
toro el rabiar
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει που να έχει πλέον αποκατάσταση στην Ελλάδα?
Κάνε ότι λέει η καρδούλα σου! Θα σου πει την αλήθεια
Εννοείται πάνω από 18.000!
Πόσα έχεις?
Όντως, τις φαρμακευτικές πώς τις βλέπεις ?
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Η τελευταία Ιατρική (Αλεξανδρούπολης) εκτιμώ ότι θα είναι λίγο κάτω από 18.600 η ίση και η Ιατρική Ηρακλείου θα είναι περίπου 90-100 μόρια πάνω από αυτή δηλαδή λίγο κάτω από 18.700.
ΑΠΘ : 18.140-18.220
Καρδίτσα : 17.800-17.880
H Καρδίτσα είναι μια χαρά πόλη αν και μικρή.
Αν αγαπάς την Κτηνιατρική, αξίζει τον κόπο!
Ενας φιλος μου πιανει στο 3οπεδιο 19050 και θελει να μαθει εαν πιανει Ιατριη αθηνας μποεις να του απαντησεις?
Tenekes
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ Κιπ απ δε γκουντ γουορκ!!
toro el rabiar
Νεοφερμένο μέλος

Ενας φιλος μου πιανει στο 3οπεδιο 19050 και θελει να μαθει εαν πιανει Ιατριη αθηνας μποεις να του απαντησεις?
Δεν είμαι Χρήστος αλλά σύμφωνα με αυτά που είπε , όχι . ( γύρω στα 19.250 την κόβει )
Αν ενδιαφέρεται όμως, πιθανότερα πιάνει πάτρα και αν είναι πολύ πολύ τυχερός θεσσαλονίκη.(19.100 λέει περίπου)
Να κοιτάμε και τι γράψαν οι άλλοι , ε ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.