athinaios
Νεοφερμένο μέλος

Θα σου κάνω μια μικρη ανάλυση για το τι συμβαίνει και στην περιοχή μου και από άτομα σε διάφορα φορουμς και εκπαιδευτικές σελίδες.Υπάρχει έλλειψη ατόμων στην κλίμακα 15-16 χιλιάδες μόρια (για 5ο πεδίο πάντα).Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει σφαγή για να μπει κάποιος στο οδε και το οικονομικο της ασοεε και στο χρημα του παπει.Όσοι δεν μπουν,λογικά θα κινηθούν για οδε και οικονομικο του παπει,μαρκετινγκ της ασοεε και δημοσια διοίκηση παντείου.Επειδή όμως θα περισσέψουν θέσεις,θα μπουν και άτομα με κάτω από 15 χιλιάρικα σε αυτά τα τμήματα.Άθελά μου έχω κάνει δουλειά για σένα,γιατί δήλωσα δεύτερη επιλογή μάρκετινγκ και είμαι 1400 μόρια πάνω,άρα δε χάνεται.Το ίδιο θα έχουν κάνει και αρκετές γυναίκες (δυστυχώς οι άνδρες θα προτιμήσουν οικονομική επιστημη παπει,αυτό φαίνεται και απ'την διαχρονική δομή των τμημάτων).Επίσης,διαπίστωσα ότι στο διάστημα 14,5-15 χιλιάδες μόρια υπάρχουν αρκετά άτομα,άρα όλα εξαρτώνται απ΄τις προτιμήσεις τους.Αλλά να πέσει 200 μόρια και να το πιάσεις χλωμό το κόβω,ελπίζω να σε σώσει ο γυναικείος πληθυσμός της ελλάδας που γουστάρει δημόσιες σχέσειςΤο μάρκετινγκ υπάρχει καμία πιθανότητα να πέσει ?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα σου κάνω μια μικρη ανάλυση για το τι συμβαίνει και στην περιοχή μου και από άτομα σε διάφορα φορουμς και εκπαιδευτικές σελίδες.Υπάρχει έλλειψη ατόμων στην κλίμακα 15-16 χιλιάδες μόρια (για 5ο πεδίο πάντα).Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει σφαγή για να μπει κάποιος στο οδε και το οικονομικο της ασοεε και στο χρημα του παπει.Όσοι δεν μπουν,λογικά θα κινηθούν για οδε και οικονομικο του παπει,μαρκετινγκ της ασοεε και δημοσια διοίκηση παντείου.Επειδή όμως θα περισσέψουν θέσεις,θα μπουν και άτομα με κάτω από 15 χιλιάρικα σε αυτά τα τμήματα.Άθελά μου έχω κάνει δουλειά για σένα,γιατί δήλωσα δεύτερη επιλογή μάρκετινγκ και είμαι 1400 μόρια πάνω,άρα δε χάνεται.Το ίδιο θα έχουν κάνει και αρκετές γυναίκες (δυστυχώς οι άνδρες θα προτιμήσουν οικονομική επιστημη παπει,αυτό φαίνεται και απ'την διαχρονική δομή των τμημάτων).Επίσης,διαπίστωσα ότι στο διάστημα 14,5-15 χιλιάδες μόρια υπάρχουν αρκετά άτομα,άρα όλα εξαρτώνται απ΄τις προτιμήσεις τους.Αλλά να πέσει 200 μόρια και να το πιάσεις χλωμό το κόβω,ελπίζω να σε σώσει ο γυναικείος πληθυσμός της ελλάδας που γουστάρει δημόσιες σχέσεις![]()
Μακάρι να το πιάσουν οι γυναίκες το μάρκετινγκ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Αλλιώς μέχρι και 28 Αυγούστου.
Υπομονή παιδάκια μου!!!
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Χρηστο αν πετυχεις την προβλεψη σου για τις σχολες μου, αμα ερθεις Κρητη κερναω ποτο![]()
Don't worry!
Πωωω από τα πολλά κεράσματα θα γίνω αλκοολικός χαχαχαχα
THEOATHAN
Νεοφερμένο μέλος

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Χρηστο αν πετυχεις την προβλεψη σου για τις σχολες μου, αμα ερθεις Κρητη κερναω ποτο![]()
Που κολλας ρε εγω κερναω 2 ποτα και αμεσα γιατι ειμαι απο Αθηνα

undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος

Που κολλας ρε εγω κερναω 2 ποτα και αμεσα γιατι ειμαι απο Αθηνα![]()
Καλα κατσε να περασω και τον κερναω και πριν φυγω απο Αθηνα σιγα χαχα

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Και να σας δώσει θάρρος ο chris,δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι,το μόνο που μπορείτε να κάνετε έιναι να χαλαρώσετε και να περιμένετε

jucticeee
Νεοφερμένο μέλος

marley21396
Νεοφερμένο μέλος

athinaios
Νεοφερμένο μέλος

Τα βλέπεις Νότη;Αντί το παλικάρι να δηλώσει μαρκετινγκ με αυτά τα μόρια και να διευκολύνει το έργο σου πάει στο πιπι το παπει,αίσχοςΜε 15140 την Διοικηση επιχειρησεων στο παπει την εχω.??

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα βλέπεις Νότη;Αντί το παλικάρι να δηλώσει μαρκετινγκ με αυτά τα μόρια και να διευκολύνει το έργο σου πάει στο πιπι το παπει,αίσχοςΠέρα απ'την πλάκα είσαι μέσα φίλος
![]()
Σου είπα, οι κοπέλες θα με σώσουν(αν σωθώ τελικά).

athinaios
Νεοφερμένο μέλος

Μην τα λες αυτά και βλέπω εφιάλτεςΟργάνωση κ διοίκηση επιχειρήσεων ΟΠΑ πάνω από 16.500 ή όχι; Ακούω εκτιμήσεις τώρα που γυρίζει!:redface

20% μπακούρια και ένα 10% που πραγματικά θα απολαύσει την σύνθεση του τμήματοςΣου είπα, οι κοπέλες θα με σώσουν(αν σωθώ τελικά).Έτσι κι αλλιώς,στο μάρκετινγκ είναι 70% κοπέλες...Μακάρι να το επέλεξαν και φέτος..
![]()

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Μην τα λες αυτά και βλέπω εφιάλτεςΠιστεύω ότι θα είναι πιο κάτω και μάλιστα θα μπω έστω και τελευταίος
Πάντως πως σου ήρθε από ιατρική να πας ασοεε,τι δεν σου άρεσε; :
Δεν σκοπεύω να αλλαξοπιστησω ( ακόμα) . Για την αδελφή μου ενδιαφέρομαι.
athinaios
Νεοφερμένο μέλος

Μέσα είναι,και μην αλλαξοπιστήσεις γιατί και εγώ θα γούσταρα πολύ να κάνω φυσιολογία και παθολογική ανατομική.Δεν σκοπεύω να αλλαξοπιστησω ( ακόμα) . Για την αδελφή μου ενδιαφέρομαι.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Περίπου 8 στους 10 αριστούχους δεν θα καταφέρουν να εισαχθούν στην σχολή πρώτης προτίμησης
Αντιμέτωποι με σημαντικές ανατροπές στις βάσεις που θα ανακοινωθούν μεταξύ 26 και 29 Αυγούστου αναμένεται να βρεθούν χιλιάδες υποψήφιοι για εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αφού σύμφωνα με το Έθνος πάνω από 40.000 υποψήφιοι αναμένεται να βρεθούν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ περίπου 8 στους 10 αριστούχους δεν θα καταφέρουν να εισαχθούν στην σχολή πρώτης προτίμησης.
Η συνολική αύξηση του αριθμού των υποψηφίων θα αφήσει εκτός τμημάτων ΑΕΙ περισσότερους υποψήφιους σε σχέση με πέρυσι.
Παράλληλα, οι βελτιωμένες επιδόσεις των υποψηφίων στα βασικά μαθήματα κατευθύνσεων μεγαλώνει τον ανταγωνισμό, διευρύνοντάς τον από τις πιο περιζήτητες σχολές και σε αυτές των μεσαίων βαθμολογιών.
Πολλοί αναμένεται να είναι αυτοί που λόγω της ανόδου των βάσεων και αφού δεν θα έχουν καταφέρει να πιάσουν την πρώτη σχολή προτίμησής τους, θα εισαχθούν σε δεύτερες ή τρίτες επιλογές, κοντά στον τόπο διαμονής τους.
Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα ισχύσει το καθεστώς των ελεύθερων μεταγραφών σε πανεπιστημιακές σχολές κοντά στον τόπο κατοικίας τους εφόσον προέρχονται από τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες.
news.gr
DoraMi
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.