alex evangelou
Νεοφερμένο μέλος

Κοιτα,γενικα το 2011 αρκετες σχολες -σχεδον ολες- της θεωρητικης(για θετικη - τεχνολογικη δεν το εχω ψαξει) ηταν αρκετα πιο κατω απο οτι ηταν το 2012,καθως πολλα παιδια δεν ανταποκριθηκαν στο αγνωστο των αρχαιων.Πιστευω πως καποια πτωση θα υπαρξει αλλα οχι τοσο μεγαλη,καθως παλι μια μεγαλη μεριδα των μαθητων δεν ανταποκριθηκε σε ιστορια και αρχαια! Αλλα(το ξαναλεω νομιζω) δεν ειμαι ειδικος για να εκτιμω που θα κυμανθουν οι βασεις. Εσυ ποσα μορια εχεις συγκεντρωσει; Δηλωσες πρωτη επιλογη κοινωνιολογια;
εγω εχω 50 μόρια παραπάνω από την φετινή βάση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

εγω εχω 50 μόρια παραπάνω από την φετινή βάση, αλλά έχω δηλώσει πρώτα τις σχολές στην αθήνα που δεν περνάω και μετά την κοινωνιολογία( 9η επιλογή) .θα ήθελα να την είχ 1η αλλα ολοι μου λενε οτι πρεπει να συμπληρωνω το μηχανογραφικό ξεκινωντας και απο τις σχολες που θα ηθελα αλλα δεν φτανουν τα μορια μου....Τουλάχιστον πολιτικης επιστημης και ιστοριας παντειου λετε να περασω? εχω 300 μόρια παραπάνω,και η βαση του 2012 ηταν 15.197
Καλα εκανες και εβαλες αλλες σχολες που σου αρεσουν ως πρωτη επιλογη(η γενικα στην αρχη του μηχανογραφικου) γιατι με τις βασεις ποτε δεν ξερεις τι γινεται! Ε,για να εισαι 300 μορια παραπανω δεν νομιζω να εχεις προβλημα γιατι το βλεπω χλωμο να ανεβαινουν! Εδω εγω που ειμαι 300 μορια κατω απο τη φιλολογια θεσσαλονικης δεν το σκεφτομαι! Εσυ που εισαι και πιο πανω δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex evangelou
Νεοφερμένο μέλος

Καλα εκανες και εβαλες αλλες σχολες που σου αρεσουν ως πρωτη επιλογη(η γενικα στην αρχη του μηχανογραφικου) γιατι με τις βασεις ποτε δεν ξερεις τι γινεται! Ε,για να εισαι 300 μορια παραπανω δεν νομιζω να εχεις προβλημα γιατι το βλεπω χλωμο να ανεβαινουν! Εδω εγω που ειμαι 300 μορια κατω απο τη φιλολογια θεσσαλονικης δεν το σκεφτομαι! Εσυ που εισαι και πιο πανω δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!
ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου!!

_catalonia_
Δραστήριο μέλος

ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου!!![]()
Τιποτα,να΄σαι καλα!

Ελα, το'χα σκεφτει και παλια, ας φτιαξουμε σε ενα site να μπουμε και οι 80.000 υποψηφιοι να βγαλουμε βασεις μονοι μας

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

... και η Ιατρική κάλπαζε ασυγκράτητη προς το 19,5.

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Λιωνω καντε κατιhttps://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=35415
Ελα, το'χα σκεφτει και παλια, ας φτιαξουμε σε ενα site να μπουμε και οι 80.000 υποψηφιοι να βγαλουμε βασεις μονοι μας![]()
Oτι να'ναι....Μεχρι να μαζευτουν 80000 ατομα και να πουν τι εβαλαν θα εχουν βγει οι βασεις απο το υπουργειο...
Ειπαμε να ειμαστε ανυπομονοι αλλα οχι και ετσι..... Σε ενα μηνα θα τα μαθουμε ολα
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι νομιζεις οτι τα γραφουν ; και καλα οτι καποιος πτυχιουχος γραφτηκε στο ischool για να πει οτι θα ξαναδωσει πανελληνιες επειδη η σχολή ήταν χαλια!!! ουτε ο φωσκολος δε θα τα σκεφτοταν αυταΣυνεχίστε να λέτε τέτοια για να μην το δηλώσουν αρκετοί έτσι ώστε να μην ανεβεί 700 μόρια πιο πάνω και να το πιάσω![]()

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι συνωμοσιολογια μεχρι και στο ischool ρε παιδια...
Εδω μολις εβγαλε αναμενομενες βασεις ο κουτρου, κατσε θα γελασουμε

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ΠΤΔΕ Πάτρας το δίνει 17.600. Εντάξει άλλο επίπεδο ο άνθρωπος.Εδω μολις εβγαλε αναμενομενες βασεις ο κουτρου, κατσε θα γελασουμε![]()

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κουτρουμπέλης απο το edu4u.Ποιος ειναι ο κουτρου ρε παιδια?

Το ΠΤΔΕ Πάτρας το δίνει 17.600. Εντάξει άλλο επίπεδο ο άνθρωπος.![]()
Το ΗΜΜΥ ξανθης 800 κατω με 80 λιγοτερους εισακτεους

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρα πρωτη φορα τον ακουω
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πέρυσι έδωσα, αλλά απο περιέρεγια είδα κάποια απο αυτά που βρίσκονταν στο 1ο πεδίο που με αφορούσε πέρυσι. Εμένα μου φαίνονται λίιιιιιιγο υπερβολικές αυτές οι προβλέψεις.Το ΗΜΜΥ ξανθης 800 κατω με 80 λιγοτερους εισακτεους![]()
![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι μία ιστοσελίδα όπου γράφεις απορίες και τα συναφή, όπως εδώ. Αυτός άλλοτε απαντάει σε αναρτήσεις άλλοτε σε τέτοιες περιόδους δίνει εκτιμήσεις.Kαι καλα αυτος ο κουτρουμπελης τι κανει? Δινει εκτιμησεις βασεων ή τρολλαρει??
Σοβαρα πρωτη φορα τον ακουω

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις εκτιμησεις τις πετυχαινει αλλες χρονιες? Αξιζει να τις κοιταξω?Είναι μία ιστοσελίδα όπου γράφεις απορίες και τα συναφή, όπως εδώ. Αυτός άλλοτε απαντάει σε αναρτήσεις άλλοτε σε τέτοιες περιόδους δίνει εκτιμήσεις.![]()
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο τμήμα(1ο πεδίο) που ήθελα εγώ πέρυσι σχεδόν τα πέτυχε. Υπάρχει και το στατιστικό λάθος +-100 ή +-50 ανάλογα. Μην τις κοιτάξεις, τζάμπα κόπος και άγχος, αν έχεις την υπομονή να περιμένεις μέχρι τα αποτελέσματα, μην κάτσεις να τις δείς.Τις εκτιμησεις τις πετυχαινει αλλες χρονιες? Αξιζει να τις κοιταξω?

Τις εκτιμησεις τις πετυχαινει αλλες χρονιες? Αξιζει να τις κοιταξω?
Κοιταξα τις περσινες στο 1ο και τις πετυχε απιστευτα (πολλες κατω απο 10 μορια διαφορα)

Παντως το ΗΜΜΥ Ξανθης το δινουν ολοι 700-1000 κατω, ειναι με τα καλα τους?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.