olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ δεν είχα πρώτη επιλογή τη φιλολογία.... Είναι 3η μου επιλογή και αν την χάσω και αυτή σημαίνει ότι τζάμπα ξαναέδωσα....![]()
![]()
ποιες ηταν οι πρωτες σου επιλογες?γιατι μπορει να περνας και εκει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

και εμενα το ιστορικο μ αρεσει πιο πολυ απο το κλασικο γιατι θα σου δινε πολλεσ διεξοδουσ σε μουσεια ερευνεσ κτλ+φιλολογοσ...χωρισ να θελω φυσικα να κριτικαρω την αποφαση σου αλλωστε εσυ ξερεισ καλυτερα κακωσ ξαναδωσεσ οπωσ ειπε καποιοσ παραπανω για μια σχολη που ηταν σχεδον ιδια με αυτην που ησουν...παρ ολα αυτα εγω νομιζω εισαι μεσα στ φιλολογιααλλα και να μην εισαι δεν εγινε και τιποτα συνεχιζεισ την σχολη σου η με κατατακτηριεσ πασ κλασικο η νομικη η οπου σαρεσει!!!μην απογοητευτεισ αν γινει καμια στραβη...βασικα πιστευω οτι για να παει η φιλολογια τοσοο ψηλα θα ερθουν γενικα τα πανω κατω στισ βασεισ οποτε δεν υπαρχει περιπτωση...
τζαμπα φοβασαι πιστευω
![]()
Ισχύουν αυτά που λέει η Χριστίνα...το Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης λέτε να πέσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

εε να μην πω τον καημό μου κι εγώ;γεια σου ρε μακη με το παιδαγωγικο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν θα συμβεί κάτι τέτοιοΠαιδιά αν χάσω τη φιλολογία στη θεσ/νικη την εβαψα ειλικρινα....![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

εσυ τωρα θες να πεσει ή οχι;;γιατι η φατσουλα που χεις βαλει με μπερδευει...Ισχύουν αυτά που λέει η Χριστίνα...το Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης λέτε να πέσει;ή θα ανεβει;

παντως ασχετα με αυτο μακαρι να πεσει και στη θεσσαλονικη και στη κρητη που θελω εγω...
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Τέλοσπαντων είστε σε διαφορετική φάση από εμένα γιατί είναι άλλο να δίνεις δεύτερη χρονιά και πάλι να μην περνάς εκεί που θέλεις... Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους και να περάσετε εκεί που θέλετε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...![]()
Την Φιλολογία δεν την θέλεις; (Την θέλεις.

Επομένως, αφού 100% έχεις περάσει, ούτε εσύ δεν ξέρεις πώς είναι να δίνεις δεύτερη φορά και να μην περνάς σε μια σχολή από αυτές που θέλεις.

Ας μην κλαιγόμαστε/στεναχωριόμαστε, κλπ χωρίς λόγο.
Τι να πουν και άλλοι οι δύσμοιροι που δεν πρόκειται να δουν σχολές επιθυμίας τους ούτε σε βίντεο...;

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσύ έπρεπε να πας ΨυχολογίαΕπιμένω!
αχαχαχαχαχαχαχαχααχ ναι ε?επιανα κρητησ αλλα δεν δηλωσα να το μετανιωσω?...χαχαχαχαχα

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώτα από όλα ήθελα ήθελα την νομική και μετα τη φιλολογία. Τη φιλολογία τη θελω αλλά το καλύτερο για εμένα θα ήταν να περάσω στη θεσσαλονική. Ακούω πολλά για την άνοδο της σχολής και ενώ όλο το καλοκαίρι πίστευα ότι θα περάσω άνετα γιατί έχω 570 μόρια περισσότερο από τη βάση του 2011, τελευταία αμφιβάλλω γιατί είδα ότι πολλοί δήλωσαν τη φιλολογία. Υποθέτω πως το πιθανότερο να είμαι μέσα. Να βγούνε επιτέλους οι βάσεις να τελειώνουμε....Την Φιλολογία δεν την θέλεις; (Την θέλεις.)
Επομένως, αφού 100% έχεις περάσει, ούτε εσύ δεν ξέρεις πώς είναι να δίνεις δεύτερη φορά και να μην περνάς.
Ας μην κλαιγόμαστε/στεναχωριόμαστε, κλπ χωρίς λόγο.
Τι να πουν και άλλοι που δεν πρόκειται να δουν σχολές επιθυμίας τους ούτε σε βίντεο...;![]()

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

θελω να πέσειεσυ τωρα θες να πεσει ή οχι;;γιατι η φατσουλα που χεις βαλει με μπερδευει...
παντως ασχετα με αυτο μακαρι να πεσει και στη θεσσαλονικη και στη κρητη που θελω εγω...

χαχαχα είναι αργά πλέοναχαχαχαχαχαχαχαχααχ ναι ε?επιανα κρητησ αλλα δεν δηλωσα να το μετανιωσω?...χαχαχαχαχα![]()

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Να βγούνε επιτέλους οι βάσεις να τελειώνουμε....![]()
Άντε, να βγουν να τελειώνουμε.
Σε λίγο θα καταντήσουμε σχιζοφρενείς από τις τόσες υποθέσεις που κάνουμε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ...Άντε, να βγουν να τελειώνουμε.
Σε λίγο θα καταντήσουμε σχιζοφρενείς από τις τόσες υποθέσεις που κάνουμε.

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Διαφωνώ. Θεωρώ πιο προσφορα επιλογή το Ιστορικό- Αρχαιολογικό.
Μα η Εύη προορίζεται για καθηγήτρια. Αν γενικώς ενδιαφερόταν για το αντικείμενο, και δεν την απασχολούσε το πού θα εργαστεί, αρκεί να είναι σχετικό, τότε, ναι, το Ιστορικό-Αρχαιολογικό θα ήταν ίσως πιο «πρόσφορη» επιλογή.
Ξεχνάς τις στρατιωτικές σχολές.
Ευτυχώς που μου το είπες.

Τόσοι έχουν δηλώσει στρατιωτικές από όλες τις κατευθύνσεις, επομένως θα πάνε κι εκεί αριστούχοι, άρα μη σκάμε και τόσο.

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι εμποδίστριες στους ολυμπιακους λιγοτέρα εμπόδια από έμενα βρίσκουν πίστεψε με....ηρεμιαααααααααααα!!ολα καλα θα πανε...τα αποτελεσματα θα ναι με το μεροσ μασ!!!και στο κατω κατω καθε εμποδιο για καλο σε περιπτωση που γινονται στραβεσ!!!
![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να πέσειΚαλά Κρήτη θα πέσει σίγουρα!
χαχαχα είναι αργά πλέον![]()
χαχαααχαχαχαχχα δεν πειραζει θα μαι σε σχολη που το συνδυαζει!!

Οι εμποδίστριες στους ολυμπιακους λιγοτέρα εμπόδια από έμενα βρίσκουν πίστεψε με....![]()
αχαχαχχααχαχχααχ αι ρε συ...τζαμπα το κουβεντιαζουμε...φιλολογια θα σαι

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

μπααα...ειμαι κι εγώ μαζί σουΟι εμποδίστριες στους ολυμπιακους λιγοτέρα εμπόδια από έμενα βρίσκουν πίστεψε με....![]()

Μακάρι αν και δεεεεν το βλέπω....χαχαααχαχαχαχχα δεν πειραζει θα μαι σε σχολη που το συνδυαζει!!και το παιδαγωγικο στο ξαναξαναξαναξαναλεω θα πεσει...εγω σε εχω μεσα!!!
![]()

christina123
Δραστήριο μέλος

εμενα με εχεις μεσα;;για κρητη ενδιαφερομαι...χαχαααχαχαχαχχα δεν πειραζει θα μαι σε σχολη που το συνδυαζει!!και το παιδαγωγικο στο ξαναξαναξαναξαναλεω θα πεσει...εγω σε εχω μεσα!!!
![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα με εχεις μεσα;;για κρητη ενδιαφερομαι...
καλα περιφερεια θα πεσει ακομα πιο πολυ...ρε παιδια εδω το 2011 επεσαν 1500+ μορια λογω μειωμενησ ζητησησ ποιοσ αποκλειει οτι δεν θα γινει και φετοσ?εγω πιστευω χωρισ να μαι και καμια ειδικοσ οτι θα πεσουν...εκτοσ και αν εχουν τοση μεγαλη ζητηση πια και ανεβουν που δεν πιστευω!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.