Μην ανησυχείς, η Τεχνολογία τροφίμων είναι σχολή με μεγάλη ζήτηση, η καλύτερη του ΓΠΑ. Σκέψου ότι η βάση πέρυσι έπεσε σε σχέση με πρόπερσι γύρω στα 1500 μόρια (από 17622, σε 16139). Δε νομίζω φέτος η πτώση να είναι μεγαλύτερη από την περσινή! Νομίζω πως είσαι Γεωπονία ΑΠΘ κατά 99,5%!![]()
λες ρε ειρηνη; εμεναπολλοι μου λενε οτι δεν εχει ζητηση.οτιπροτιμανε το τει,οτι ειναι 2ο πεδιο και συμφωνα με τις χαμηλες φετινες επιδοσεις θα πεσει πολυ κ τετοια...ειναι τεραστια η πτωση πιστευω(2130 μορια!!) αλλα ειμαι και πολυ γκαντεμω που τα αλλαζει ολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι λενε ρεεε αυτοι για το 4ο πεδιο και με τσαντιζουυν? πως γινεται σταθεροτητα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Suicide.X
Νεοφερμένο μέλος

Joaquín
Διάσημο μέλος

Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε?
1)Οι 5 θέσεις μπορεί να σημαίνουν 80-120 μόρια περίπου.
2)Στο 2ο θα υπάρξει μείωση γενικά, λόγω χειρότερων επιδόσεων στα μαθηματικά και τη φυσική.
3)Είναι στρατιωτική σχολή και άρα προβλέπεται αυξημένη ζήτηση.
Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όμως μεθαύριο θα ξέρεις σίγουρα.
Καλή τύχη!

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Suicide.X
Νεοφερμένο μέλος

Ironboy
Δραστήριο μέλος

παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή
λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου!

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια.
Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση.
Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα?
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω
Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο.
Itach1
Διάσημο μέλος

Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου!
καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600....

Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα.

GeorgiaZ
Νεοφερμένο μέλος

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ?
έλα μου ντε... που;
Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

ooυπς, με συγχωρείςΔεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ![]()

Kostas741
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης.
Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.