mar7 Νεοφερμένο μέλος Η mar7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 04:25 Η mar7 έγραψε: #3.481 22-08-12 04:25 Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~}: Μην ανησυχείς, η Τεχνολογία τροφίμων είναι σχολή με μεγάλη ζήτηση, η καλύτερη του ΓΠΑ. Σκέψου ότι η βάση πέρυσι έπεσε σε σχέση με πρόπερσι γύρω στα 1500 μόρια (από 17622, σε 16139). Δε νομίζω φέτος η πτώση να είναι μεγαλύτερη από την περσινή! Νομίζω πως είσαι Γεωπονία ΑΠΘ κατά 99,5%! Click για ανάπτυξη... λες ρε ειρηνη; εμεναπολλοι μου λενε οτι δεν εχει ζητηση.οτιπροτιμανε το τει,οτι ειναι 2ο πεδιο και συμφωνα με τις χαμηλες φετινες επιδοσεις θα πεσει πολυ κ τετοια...ειναι τεραστια η πτωση πιστευω(2130 μορια!!) αλλα ειμαι και πολυ γκαντεμω που τα αλλαζει ολα εχω προετοιμαστει εδω και πολυ καιρο ψυχολογικα για τη θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilis_kos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο vasilis_kos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο vasilis_kos: #3.482 22-08-12 04:34 Στις Ιατρικές σχολές και το 3ο επιστημονικό πεδίο, οι βάσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα ύψη, ενώ τα οικονομικά τμήματα και το 4ο πεδίο αναμένεται να κινηθεί στα περσινά επίπεδα, με πιθανή μικρή άνοδο σε κάποιες σχολές, εξαιτίας των καλών επιδόσεων στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. τι λενε ρεεε αυτοι για το 4ο πεδιο και με τσαντιζουυν? πως γινεται σταθεροτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 07:25 Ο Suicide.X: #3.483 22-08-12 07:25 Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 08:10 Ο Joaquín έγραψε: #3.484 22-08-12 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Suicide.X: Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Click για ανάπτυξη... 1)Οι 5 θέσεις μπορεί να σημαίνουν 80-120 μόρια περίπου. 2)Στο 2ο θα υπάρξει μείωση γενικά, λόγω χειρότερων επιδόσεων στα μαθηματικά και τη φυσική. 3)Είναι στρατιωτική σχολή και άρα προβλέπεται αυξημένη ζήτηση. Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όμως μεθαύριο θα ξέρεις σίγουρα. Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2012 ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:30 Η ninio έγραψε: #3.485 22-08-12 09:30 παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:39 Η Revekka έγραψε: #3.486 22-08-12 09:39 Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~}: Μην ανησυχείς, η Τεχνολογία τροφίμων είναι σχολή με μεγάλη ζήτηση, η καλύτερη του ΓΠΑ. Σκέψου ότι η βάση πέρυσι έπεσε σε σχέση με πρόπερσι γύρω στα 1500 μόρια (από 17622, σε 16139). Δε νομίζω φέτος η πτώση να είναι μεγαλύτερη από την περσινή! Νομίζω πως είσαι Γεωπονία ΑΠΘ κατά 99,5%! Click για ανάπτυξη... λες ρε ειρηνη; εμεναπολλοι μου λενε οτι δεν εχει ζητηση.οτιπροτιμανε το τει,οτι ειναι 2ο πεδιο και συμφωνα με τις χαμηλες φετινες επιδοσεις θα πεσει πολυ κ τετοια...ειναι τεραστια η πτωση πιστευω(2130 μορια!!) αλλα ειμαι και πολυ γκαντεμω που τα αλλαζει ολα εχω προετοιμαστει εδω και πολυ καιρο ψυχολογικα για τη θεσσαλονικη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis_kos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο vasilis_kos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 04:34 Ο vasilis_kos: #3.482 22-08-12 04:34 Στις Ιατρικές σχολές και το 3ο επιστημονικό πεδίο, οι βάσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα ύψη, ενώ τα οικονομικά τμήματα και το 4ο πεδίο αναμένεται να κινηθεί στα περσινά επίπεδα, με πιθανή μικρή άνοδο σε κάποιες σχολές, εξαιτίας των καλών επιδόσεων στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. τι λενε ρεεε αυτοι για το 4ο πεδιο και με τσαντιζουυν? πως γινεται σταθεροτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 07:25 Ο Suicide.X: #3.483 22-08-12 07:25 Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 08:10 Ο Joaquín έγραψε: #3.484 22-08-12 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Suicide.X: Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Click για ανάπτυξη... 1)Οι 5 θέσεις μπορεί να σημαίνουν 80-120 μόρια περίπου. 2)Στο 2ο θα υπάρξει μείωση γενικά, λόγω χειρότερων επιδόσεων στα μαθηματικά και τη φυσική. 3)Είναι στρατιωτική σχολή και άρα προβλέπεται αυξημένη ζήτηση. Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όμως μεθαύριο θα ξέρεις σίγουρα. Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2012 ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:30 Η ninio έγραψε: #3.485 22-08-12 09:30 παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:39 Η Revekka έγραψε: #3.486 22-08-12 09:39 Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις Ιατρικές σχολές και το 3ο επιστημονικό πεδίο, οι βάσεις θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα ύψη, ενώ τα οικονομικά τμήματα και το 4ο πεδίο αναμένεται να κινηθεί στα περσινά επίπεδα, με πιθανή μικρή άνοδο σε κάποιες σχολές, εξαιτίας των καλών επιδόσεων στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. τι λενε ρεεε αυτοι για το 4ο πεδιο και με τσαντιζουυν? πως γινεται σταθεροτητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 07:25 Ο Suicide.X: #3.483 22-08-12 07:25 Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 08:10 Ο Joaquín έγραψε: #3.484 22-08-12 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Suicide.X: Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Click για ανάπτυξη... 1)Οι 5 θέσεις μπορεί να σημαίνουν 80-120 μόρια περίπου. 2)Στο 2ο θα υπάρξει μείωση γενικά, λόγω χειρότερων επιδόσεων στα μαθηματικά και τη φυσική. 3)Είναι στρατιωτική σχολή και άρα προβλέπεται αυξημένη ζήτηση. Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όμως μεθαύριο θα ξέρεις σίγουρα. Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2012 ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:30 Η ninio έγραψε: #3.485 22-08-12 09:30 παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:39 Η Revekka έγραψε: #3.486 22-08-12 09:39 Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 08:10 Ο Joaquín έγραψε: #3.484 22-08-12 08:10 Αρχική Δημοσίευση από Suicide.X: Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Click για ανάπτυξη... 1)Οι 5 θέσεις μπορεί να σημαίνουν 80-120 μόρια περίπου. 2)Στο 2ο θα υπάρξει μείωση γενικά, λόγω χειρότερων επιδόσεων στα μαθηματικά και τη φυσική. 3)Είναι στρατιωτική σχολή και άρα προβλέπεται αυξημένη ζήτηση. Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όμως μεθαύριο θα ξέρεις σίγουρα. Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2012 ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:30 Η ninio έγραψε: #3.485 22-08-12 09:30 παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:39 Η Revekka έγραψε: #3.486 22-08-12 09:39 Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Suicide.X: Καλημερα παιδια!θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ακουσει καποια προβλεψη αξιοπιστη για τη σχολη ικαρων (τμημα ιπταμενων) εκτος απο εθνος..προσωπικα πιστευω οτι τα περισσοτερα π βγαζουν οι εφημεριδες πλεον ειναι φουσκες.περυσι ειχε 16.187..η μειωση π εγινε ηταν μονο 5 θεσεις και τα μορια μου ειναι 15.725..εχω ελπιδες,τι λετε? Click για ανάπτυξη... 1)Οι 5 θέσεις μπορεί να σημαίνουν 80-120 μόρια περίπου. 2)Στο 2ο θα υπάρξει μείωση γενικά, λόγω χειρότερων επιδόσεων στα μαθηματικά και τη φυσική. 3)Είναι στρατιωτική σχολή και άρα προβλέπεται αυξημένη ζήτηση. Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες, όμως μεθαύριο θα ξέρεις σίγουρα. Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:30 Η ninio έγραψε: #3.485 22-08-12 09:30 παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:39 Η Revekka έγραψε: #3.486 22-08-12 09:39 Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:39 Η Revekka έγραψε: #3.486 22-08-12 09:39 Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα σχολιάσω τον τραγικό τύπο που έχουν βγάλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Suicide.X Νεοφερμένο μέλος Ο Suicide.X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:49 Ο Suicide.X: #3.487 22-08-12 09:49 Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι καραγκιοζης ηταν αυτοσ τωρα στν αντ1?χριστε μου δλδ...(Joaquin) μπορει να ειναι στρατιωτικη σχολη,ωστοσο εχει πολυ χαμηλη ζητηση γιατι δεν γινεσαι ιπταμενος για επαγκελματικη αποκατασταση..γινεσαι επειδη εισαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ οπως εγω!!περυσυ παλι λεγανε οτι θα ανεβει 200 μορια οπως και φετος,και τελικα επεσε 1200..!ο κοσμοσ πατωσε μαθηματικα,φυσικη,εκθεση...τ αγχος μου εχει φτασει στο ζενιθ....ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ! ! ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 09:52 Ο Ironboy έγραψε: #3.488 22-08-12 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ninio: παιδια βάλτε αντενα θα πει τώρ α γ τις βάσεις εκτι μησε ι ς κ για παρασκευή Click για ανάπτυξη... λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninio Εκκολαπτόμενο μέλος Η ninio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:32 Η ninio έγραψε: #3.489 22-08-12 10:32 εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 10:45 Η Νηρηίς έγραψε: #3.490 22-08-12 10:45 Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας μας ενημερώσουν σήμερα τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:04 Ο Kostas741: #3.491 22-08-12 11:04 Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου μιας και αγωνιω. Θελω να περασω ΣΜΥΝ και ακουσα απο το edu4u οτι ΣΜΥ-ΣΜΥΝ θα πεσουν 50 με 100 μορια. Εγω ειμαι 72 μορια κατω απο την περυσινη βαση. Σαν εμπειρια τι λετε εδω μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:05 Ο Γιάννης94: #3.492 22-08-12 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ninio: εγω εξακολουθω να πιστευω παρασκ και τον κουτρουμπελη κ οχι τον κατσικα που καθε χρονο πεφτει τραγικα εξω Click για ανάπτυξη... Επειδή εγώ δεν είχα παρακολουθήσει πέρσι τον Κάτσικα, είχε πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις του; Ενδιαφέρομαι για το 1ο πεδίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:12 Ο Itach1 έγραψε: #3.493 22-08-12 11:12 Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περυσι ηταν περιεργη χρονια ποιος να περιμενε οτι θα επεφταν οι βασεις 2-3 χιλιαδες μορια; Τον Κουτρουμπελη που τον κανατε θεο εδω εκανε καλες εκτιμησεις για ιατρικες,νομικες αν θυμαμαι καλα και 1-2 σχολες ακομα στα αλλα το χαος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:19 Η !w@Nn4 έγραψε: #3.494 22-08-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: λοιπον εντελει ειπαν δευτερα στον ΑΝΤ1 για τα αποτελεσματα...Ο κατσικας βγηκε και τα ειπε καλα νομιζω...ελεγε ανοδα μεχρι 250 μορια στην Αθηνα και θες/νικη για νομικη και μικροτερη για τα παιδαγωγικα.Στο 2ο 4ο πεδιο ειπε πτωση θετοντας παραδειγμα τους αρχιτεκτονες του ΕΜΠ οπου θα πεσουν 250 μορια ενω σε ολες τις αλλες περιφερειες θα ειναι 300-350 μορια η πτωση στις πολυτεχνικες!Στις Στρατιωτικες θα υπαρξει η μεγαλυτερη ανοδος απο ολες τις υπολοιπες σχολες.στο 3ο πεδιο,οι ιατρικες/φαρμακευτικες/οδοντιατρικες θα παραμεινουν στα ιδια επιπεδα με ισως μικρη ανοδο αθηνα και θεσσαλονικη.Τα παραιατρικα θα ανεβουν αισθητα και τα ΤΕΙ του 3ου πεδιου!Για τα οικονομικα θα υπαρξει μικρη ανοδος οχι οση αυτη των σχολων του 1ου πεδιου! Click για ανάπτυξη... καλάαααα, κάποιοι δίνουν πτώση 300 μορίων και άλλοι 600.... Τέρμα οι εκτιμήσεις για μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeorgiaZ Νεοφερμένο μέλος Η GeorgiaZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:35 Η GeorgiaZ έγραψε: #3.495 22-08-12 11:35 Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτες οι εκτιμησεις απογοητευουν πολυ κοσμο προκαταβολικα και τις περισσοτερες φορες δεν ισχυουν στο ελαχιστο... Σε τι βοηθανε ουτως ή αλλως, σε μερικες μερες θα δουμε τις αληθινες βασεις, πρεπει να μας κοβουν τα φτερα απο τωρα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 11:48 Η ^Dark Angel^: #3.496 22-08-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: Επειδή δεν πολύ βλέπω tv, μήπως θυμάσαι λίγο την εκτίμηση για το Στατιστικής του OΠΑ ? έλα μου ντε... που; Click για ανάπτυξη... Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 12:54 Ο Johnnaousa: #3.497 22-08-12 12:54 Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση συντονιστή: Παιδιά είναι κατανοητό πως αυτές τις μέρες είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι και ανυπόμονοι για την ανακοίνωση των επίσημων βάσεων. Όμως για μηνύματα που αφορούν την ανακοίνωση των βάσεων υπάρχει το αντίστοιχο θέμα Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών 2012;. Οπότε, σας παρακαλούμε να γράφετε τα αντίστοιχα μηνύματα στο σωστό θέμα από εδώ και πέρα για να διευκολύνεστε και εσείς οι ίδιοι, χωρίς να χρειάζεται μετά να αναζητείτε που έχουν μεταφερθεί τα μηνύματα σας. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 13:00 Η BLaZy8 έγραψε: #3.498 22-08-12 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Searching maria989 mariel79 bboys Nickelhead Lia 2006 ScarletFox roud Voredor SlimShady penelopenick Nikoleta_Giann eukleidhs1821 Jimmy20 luisnazariodelima Dr. Gl. Luminous Αλκης Κ. Mr.Blonde GeorgePAOKara Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Δεν ειδα τις εκτιμησεις που αναφερω στη νετ, αλλα στο νετ δηλ. στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... ooυπς, με συγχωρείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas741 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostas741 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 158 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 14:12 Ο Kostas741: #3.499 22-08-12 14:12 Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 173 174 175 176 177 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 192 Επόμενη First Προηγούμενη 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 175 από 192 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για τον ιδιο λογο αγχονωμαι κι εγω για την ΣΜΥΝ/ Ειμαι 72 μορια κατω απο τη βαση και δε ξερω τι να περιμενω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 15:54 Η ^Dark Angel^: #3.500 22-08-12 15:54 Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eχω αγχωθει παρα πολυ Ειμαι 534 μορια πανω απο τη περσινη βαση του τμηματος κοινωνιολογια κρητης. Λετε η φετινη βαση να υπερβει τα 534 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.