ἅλς
Διάσημο μέλος

Εκτός αν άλλαξε συνεργάτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NIKOLETTA
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ Νικολέττα. Είμαι μέσαααααα!!!!!!! σύμφωνα και με αυτές τις βάσεις....https://www.e-steki.gr/images/smilies/clapup.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποια σχολή είναι η 1η σου επιλογή;

NIKOLETTA
Νεοφερμένο μέλος

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
Ποια σχολή είναι η 1η σου επιλογή;![]()
ψυχολογια κρητης . τα μορια μου ειναι 17.200 και τη δινει 17.050 - 17.250 .....................................................................................

depth.hunter
Νεοφερμένο μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

vasiliskiolas
Νεοφερμένο μέλος

νομιζω τα εχω γραψει πιο πριν σε αλλα παιδια π ρωτησαν . ριξε μια ματια σε 2-3 προηγουμενες σελιδες. οκ ?![]()
Δηλαδη ιστορικο 16400-16600
και φπψ 16000-16200
Αμα ειναι ετσι θα με ανακουφησεις πολυ ... ετσι ειναι ?? πες μ στα σιγουρα !! ευχαριστω !
kostas ar
Νεοφερμένο μέλος

Γεωλογια Θεσσαλονικης
Μηχανικων Χωροταξιας και αναπτυξης (Αριστοτελειου Παν.)
Διοικηση Τεχνολογιας Μακεδονιας
Πληροφορικης Ιονιου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
matinakii17
Νεοφερμένο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

12600-12800Ειναι ευκολο να μου πει καποιος ποσο δινει το εθνος τις
Γεωλογια Θεσσαλονικης
Μηχανικων Χωροταξιας και αναπτυξης (Αριστοτελειου Παν.)
Διοικηση Τεχνολογιας Μακεδονιας
Πληροφορικης Ιονιου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
12600-12800
11900-12100
12400-12600
16600-16800 ιωαννινα και 16300-16500 κρητημπορει καποιος να μου πει τι εκτιμησεις δινει το εθνος για παιδαγωγικο δημτοκης εκπαιδευσης ιωαννινων και κρητης;;![]()
16950-17150 αλεξγια βιολογικά ξέρει κανείς τι δίνει το έθνος?με ενδιαφέρει πάτρα,κρήτη και το τμήμα της μοριακής βιολογίας και γενετικής στην αλεξανδρούπολη...![]()
16950-17150 πατρα
16850-17050 κρητη
matinakii17
Νεοφερμένο μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

200 μορια αντιστοιχουν σε μεγαλο αριθμο μαθητων.
Itach1
Διάσημο μέλος

Δινουν ορια βασεων και οχι ενα νουμερακι οπως το eduΠαιδια,συγγνωμη για το ασχετο,αλλα 200 μορια αποκλιση στις ιατρικες δεν δειχνουν οτι οι εκτιμησεις ειναι ''ο,τι να ναι'';
kostas ar
Νεοφερμένο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Εγω νομιζω οτι αυτες οι προβλεψεις ειναι λιγο "γραφουμε για να γραφουμε"!Παιδια,συγγνωμη για το ασχετο,αλλα 200 μορια αποκλιση στις ιατρικες δεν δειχνουν οτι οι εκτιμησεις ειναι ''ο,τι να ναι'';
Μαλιστα καπου ειχα δει οτι εδινε maximum για Ιατρικη Αθηνας 19300..Απο πού ως πού...Επειδη υπαρχουν 18 περισσοτεροι αριστουχοι φετος???Τοσο μικρη διαφορα στους αριστουχους δεν ειναι ικανη αιτια να εκτοξευθουν οι βασεις...Θα μου πεις ηταν το μεγιστο που εδινε,αλλα κ παλι δεν πατα σε καμμια λογικη βαση!
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω νομιζω οτι αυτες οι προβλεψεις ειναι λιγο "γραφουμε για να γραφουμε"!
Μαλιστα καπου ειχα δει οτι εδινε maximum για Ιατρικη Αθηνας 19300..Απο πού ως πού...Επειδη υπαρχουν 18 περισσοτεροι αριστουχοι φετος???Τοσο μικρη διαφορα στους αριστουχους δεν ειναι ικανη αιτια να εκτοξευθουν οι βασεις...Θα μου πεις ηταν το μεγιστο που εδινε,αλλα κ παλι δεν πατα σε καμμια λογικη βαση!
Καλα δεν ειναι και για να τους δινεις αξια.Να περναει η ωρα

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Οντως...Καλα δεν ειναι και για να τους δινεις αξια.Να περναει η ωρα![]()
NIKOLETTA
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη ιστορικο 16400-16600
και φπψ 16000-16200
Αμα ειναι ετσι θα με ανακουφησεις πολυ ... ετσι ειναι ?? πες μ στα σιγουρα !! ευχαριστω !
ναι ετσι οπως τα βρηκες ειναι

να ρωτησω......οταν βγουν ....μπορουμε να τα δουμε και στην ιστοσελιδα του υπουργειου οπως τα μορια μας ? ξερετε ?
Itach1
Διάσημο μέλος

Ναιιιι!να ρωτησω......οταν βγουν ....μπορουμε να τα δουμε και στην ιστοσελιδα του υπουργειου οπως τα μορια μας ? ξερετε ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.