xavi -6-
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος

οπως εγω απο τεχνολογικηΚι εγώ για εκεί θέλω, Ρόδο. Την ξεπερνάω λίγο... Ποια η γνώμη σου για τα παιδαγωγικά και τις βάσεις? Τα δηλώνουν και οι άλλοι, από άλλες κατευθυνσεις - εγώ είμαι 1ο πεδίο - και μ΄ανησυχεί μήπως ανέβουν...

btw σας αγχωνει που τη δηλωνουν και παιδια απο θετικη τεχνολογικη;
το αντιθετο δεν επρεπε να γινοταν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι πολυ πιθανο! και εμενα με απασχολει το θεμα με τισ βασεισ τριτεκνων , γιατι ενδιαφερομαι για ιατρικη αθηνων οπου περιση ειχε βαση στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων 17.9 ενω εγω φετοσ εβγαλα στο 3 πεδιο 17.4 . Εχω ακουσει για πτωση στην ιατρικη , λετε ομωσ να πεσει τοσο ωστε να την πιασω???? βεβαια θαυματα γινονται στισ ειδικεσ κατηγοριεσ...ποιοσ ξερει....Εχω 18747 στο 3ο πεδιο και ειμαι πολυτεκνος... Τι πιστευετε για Ιατρικη ΑΠΘ δεδομενου οτι οι αποκλισεις φετος των ειδικων κατηγοριων θα ειναι μικρες, ειδικα σε Αθηνα-Θεσ/νκη...?

xavi -6-
Νεοφερμένο μέλος

iro94
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η βάση της Κτηνιατρικής ΑΠΘ; Με τα μόρια μου (18025) είμαι πάνω από τη περσινή βάση αλλά φοβάμαι μην τη χάσω! Ευχαριστώ!
Και εγώ έχω 18.045. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε και οι δύο.

keep walking
Δραστήριο μέλος

christina123
Δραστήριο μέλος

χωρις να ανηκει σε καποια ειδικη κατηγορια.
chrisnats16
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ για αγγλική φιλολογία θεσσαλονίκης ελπίζω... Θα δούμε... Τα θέματα όντως ήταν δυσκολότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και δεν είμαι ούτε και εγώ ευχαριστημένος... Πάντως με δεδομένο οτι υπάρχει ζήτηση φέτος για αγγλικά φοβάμαι πολύ... Μακάρι να πάνε όλα καλά, να γράψαμε καλά στα αγγλικά και να έχουν και μια -μικρή τουλάχιστον- πτώση!τι λέτε για αγγλική φιλολογία θεσσαλονίκης ; οι περισσότεροι με τους οποίους έχω μιλήσει που έδιναν αγγλικά μου είπαν οτι τα βρήκαν πιο δύσκολα απο παλαιότερα θέματα και οι σχολιασμοί που έχω διαβάσει λένε οτι ήταν απαιτητικά! προσωπικά στα αγγλικά δεν έγραψα όσο περίμενα...
βέβαια μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε τώρα!
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια και εγω ελπιζω σε πτωση της ιατρικης αλεξανδρουπολης κατα 100 μορια!εβγαλα 18210 αλλα ειμαι ειδικη κατηγορια!αντε thrile αν περασουμε θα ειμαστε συμφοιτητες!
Αλάνι σου το εύχομαι ολόψυχα μακάρι να είμαστε του χρόνου συμφοιτητές!!!! Εσύ πιστεύεις ότι θα πέσει τουλάχιστον 100 μόρια???? (εγώ χρειάζομαι 72 ακριβώς για να είμαι 100% σίγουρος)
keep walking
Δραστήριο μέλος

Αλάνι σου το εύχομαι ολόψυχα μακάρι να είμαστε του χρόνου συμφοιτητές!!!! Εσύ πιστεύεις ότι θα πέσει τουλάχιστον 100 μόρια???? (εγώ χρειάζομαι 72 ακριβώς για να είμαι 100% σίγουρος)
Που πηγα στο φροντιστηριο χτες για να κανω το μηχανογραφικο μου ειπαν οτι ειμαι στο οριο αλλα κατα 90% ειμαι μεσα!!!

πιστευω στα ιδια με περυσι θα κυμανθουντο πως θα κυμανθουν οι βασεις φιλογιας ιωαννινων-πατρασ???θα εχουμε αυξηση βασης?
έχει πάρε παράταση μέχρι την παρασκευή.Αλλά δεν είμαστε δίδυμοιΛέτε να ίσχυει και για μας? Ιδέα δεν είχα πριν !
δε το γνωριζω αυτο

Κι εγώ για εκεί θέλω, Ρόδο. Την ξεπερνάω λίγο... Ποια η γνώμη σου για τα παιδαγωγικά και τις βάσεις? Τα δηλώνουν και οι άλλοι, από άλλες κατευθυνσεις - εγώ είμαι 1ο πεδίο - και μ΄ανησυχεί μήπως ανέβουν...
και εγω θεωρητικη ειμαι.. πιστευω Θεσσαλονικη ,Αθηνα , Πατρα, Ιωννινα δε θα κατεβουν.. ειδικα στις 2 πρωτες μπορει να δουμε και μικρη ανοδο... αλλα Ροδο ,Αλεξανδρουπολη ,Κρητη νομιζω θα υπαξει μια πτωση... βεβαια κανεις δε μπορει να ξερει με σιγουρια.. και εγω ο,τι μου λενε οι καθηγητες μου και ο΄τι διαβαζω σας λεω.. θα δουμε παιδια.. μην αγχωνεστε απλα απολαυστε το καλοκαιρι.. εμεις εχουμε και γαμο σημερα

Λες να πέσουν τα παιδαγωγικά? Οι άλλες κατευθύνσεις που τα δηλώνουν? Δεν ξέρω....
ποσα μορια εβγαλες??

Kostas Tsig
Νεοφερμένο μέλος

thewnh
Νεοφερμένο μέλος

spirosmac1994
Νεοφερμένο μέλος

pianistas21
Νεοφερμένο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

πέρσι στην Ιατρική Αθηνών υπήρχαν 16 επιπλέον θέσεις για τρίτεκνους...ο 16ος μπήκε με 17.960 περίπου ..παίζει και να περάσειςΓεια χαρά παιδιά! Πιστεύετε μπορώ να ελπίζω για Ιατρική με 17795; Είμαι και τρίτεκνος και μπορώ και επαρχία!

Mad1kas
Νεοφερμένο μέλος

greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελπιζω να μην παει πανω απο 15200.
Γωγώ Μπούκα
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.