nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ετσι ακουγεται!Kαλησπερα,
Τα ΤΕΙ αθηνας και συγκεκριμενα οσα ειναι στο 4ο πεδιο λετε να εχουν πτωτικη πορεια οι βασεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κάτι άλλο. Πόσο λέτε να πέσει φέτος των χημικών μηχανικών απθ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kosou
Νεοφερμένο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

ρ παιδια εβγαλα 17663 κ θελω ιατρικες..δν εχω θεμα με το μερος ακομα κ αλεξανδρουπολη..λετε ν μειωθει αρκετα η ζητηση ωστε να πιασω ή να προετοιμαζομαι γ βιολογικο θεσσαλονικη ;
Κοιτα νομιζω οτι ειναι λιγο δυσκολο να μπεις ιατρικη αλεξανδρουπολης διοτι θα πρεπει να ''πεσει'' η βαση πολλα μορια (περσι ειχε 18369)

kosou
Νεοφερμένο μέλος

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

ολα τα δηλωσα εγω γ καλο κ γ κακο..τωρα ζω με την ελπιδα ν τους φαει ολους η κριση κ ν πεσει η ιατρικη ωστε να μπω εστω κ ν ειμαι η βαση
Εγώ κοπελιά έχω βγάλει 18298... Λες να πέσει κάνα 72 μόρια και να περνάω??? Αγχώνομαι γιατί άλλα λένε κάποιοι και άλλα άλλοι!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

τόσο απέχω και εγώ ακριβώς από τη νομική θράκης.....όλοι μου λένε ότι δεν θα πέσει....Εγώ κοπελιά έχω βγάλει 18298... Λες να πέσει κάνα 72 μόρια και να περνάω??? Αγχώνομαι γιατί άλλα λένε κάποιοι και άλλα άλλοι!

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

τόσο απέχω και εγώ ακριβώς από τη νομική θράκης.....όλοι μου λένε ότι δεν θα πέσει....![]()
Η νομική ή η ιατρική???
alkispanorama
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

kosou
Νεοφερμένο μέλος

iro94
Νεοφερμένο μέλος

Eγώ παιδιά έβγαλα 18045 ( μ΄έφαγε η Χημεία) και θέλω Κτηνιατρική ΑΠΘ. Είμαι 117 μόρια πάνω από τα περσινά. Επειδή μιλούν για αυξομειώσεις γενικά στο 3ο έχω ανησυχήσει γιατί πήγα στη θετική μόνο γι΄αυτή τη σχολή. Εννοείται ότι θα βάλω και Κτηνιατρική Καρδίτσας αλλά προτιμώ ΑΠΘ.Τι λέτε ??Εγώ κοπελιά έχω βγάλει 18298... Λες να πέσει κάνα 72 μόρια και να περνάω??? Αγχώνομαι γιατί άλλα λένε κάποιοι και άλλα άλλοι!

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

το ιδιο που ειπα και σε προηγουμενους......χρειαζεσαι την τυχη με το μερος σου!Eγώ παιδιά παιδιά έβγαλα 18045 ( μ΄έφαγε η Χημεία) και θέλω Κτηνιατρική ΑΠΘ. Είμαι 117 μόρια πάνω από τα περσινά. Επειδή μιλούν για αυξομειώσεις γενικά στο 3ο έχω ανησυχήσει γιατί πήγα στη θετική μόνο γι΄αυτή τη σχολή. Εννοείται ότι θα βάλω και Κτηνιατρική Καρδίτσας αλλά προτιμώ ΑΠΘ.Τι λέτε ??![]()
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγχρονως ομως πολλοι αριστουχοι απο την επαρχια θα επιλεξουν σχολες που ειναι πιο κοντα σε αυτους,λογω της κρισης.Αυτό που βλέπω (πολύ περισσότερο από πέρυσι) στον κύκλο μου (φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, γείτονες) είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΩΝ ΜΟΝΟΝ ΑΘΗΝΑΣ. Παιδιά που με τα μόριά τους θα μπορούσαν να σπουδάσουν στη σχολή που τους αρέσει αλλά σε άλλη πόλη, το αποκλείουν (για προφανείς λόγους) και διαλέγουν άλλη σχολή. Αν αυτό είναι γενικό, δεν σημαίνει αισθητή άνοδο των βάσεων στην Αθήνα?
![]()
Αυτο δεν θα εξισορροπησει την ανοδο;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ο,τι ειναι να γινει θα γινει παιδια μη το ψυριζετε αλλοΣυγχρονως ομως πολλοι αριστουχοι απο την επαρχια θα επιλεξουν σχολες που ειναι πιο κοντα σε αυτους,λογω της κρισης.
Αυτο δεν θα εξισορροπησει την ανοδο;

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστηχως οχι δεν εχει Κρητη.Οποτε ειμαι αναμεσα σε Μεσολλογι και Χαλκιδα.Αν και ολοι λενε οτι η Χαλκιδα μεσες ακρες ειναι καλη σχολη.Ειδικα το συγκεκριμενο τμημα Αυτοματισμου..Σιγά μην ανέβουν με τέτοια τραγωδία στην φυσική. Δεν υπάρχει περίπτωση.
Εξ οικογενειακής πείρας, σου προτείνω να αποφύγεις το ΤΕΙ Χαλκίδας, όπως ο διάολος το λιβάνι.
Οι εγκαταστάσεις, τα μαθήματα, τα τμήματα, το όνομα ΚΑΙ η περιοχή, είναι ΧΑΛΙΑ.
Η φήμη του ΤΕΙ Χαλκίδας είναι η χειρότερη.
Αν μπορέσεις πέρνα σε οποιοδήποτε άλλο.
Καλή επιτυχία.
Ενημερωτικά, το ΤΕΙ δεν βρίσκεται στην Χαλκίδα, αλλά στα Ψαχνά, ήτοι, ένα χωριό έξω από την Χαλκίδα. Το ΤΕΙ είναι απομακρισμένο. Γείτονες δεν έχεις εκεί. Οι κατσίκες μόνο και οι λεγόμενες "ψαχνόμυγες" σου κάνουν παρέα μόνιμα.
Ξανασκέψου και ψάξε τα όλα.
Edit:
Στην Κρήτη υπάρχει τμήμα αυτοματισμού; Το έχεις ψάξει; Τα πράγματα είναι πολύ καλά εκεί.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr.Brainiac
Νεοφερμένο μέλος

Giwrgos-G7
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.